Kursus: Bahasa Cina Intensif

Go Abroad China

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus: Bahasa Cina Intensif

Go Abroad China

Program Bahasa Cina Intensif

Pilihan yang paling fleksibel untuk mempelajari bahasa Cina di China, anda boleh pergi ke sekolah Cina kecil Shanghai dengan kelas kami bermula setiap hari Isnin dalam tahun untuk pelbagai peringkat. Kelas dijalankan selama tiga jam Isnin hingga Jumaat. Para guru di sekolah rakan kongsi kami semua mempunyai pengalaman bertahun-tahun dan semangat untuk mengajar. Mereka semua telah menerima latihan mendalam dalam mengajar bahasa Cina sebagai bahasa asing dan diperakui secara rasmi. sekolah rakan kongsi kami menggunakan situasi sehari-hari simulasi sebagai pendekatan pengajaran utama, yang membolehkan pelajar belajar dengan cepat dan dengan cara yang santai yang segera terpakai di luar bilik darjah dan meninggalkan mod pengajaran berorientasikan ujian, memberikan penekanan yang lebih besar kepada latihan bercakap dan mendengarkan secara intensif proses pengajaran. Sebelum anda memulakan kelas, kami akan menilai tahap bahasa Cina yang bertutur dan bertulis dan menyerahkan anda ke kelas yang akan sepadan dengan tahap anda. Jika anda hanya mempunyai beberapa minggu untuk belajar di luar negara di China, atau hanya boleh mendapatkan tarikh tertentu untuk keluar kerja, kami akan dapat memenuhi jadual anda.

Program Bahasa Kelas Kecil - Komponen

Belajar Cina di China dengan program Go Abroad China Kecil Go Abroad China terdiri daripada bahagian berikut:

Kelas Bahasa Teras

Program Mandarin dan Shanghai Mandarin terdiri daripada 4-6 jam waktu kelas bahasa Mandarin setiap hari. Bidang utama kajian ialah orang Cina umum, Mandarin Cina untuk pemula, Perniagaan Cina, penyediaan HSK, dan selain itu, anda juga boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada undang-undang, perniagaan

Pertukaran Bahasa

Usaha perendangan China kami termasuk pertukaran bahasa yang mengintegrasikan peserta antarabangsa kami dengan penceramah asli tempatan kami dan menggalakkan komunikasi antara kedua-dua pihak. Jika anda memilih untuk tinggal di pangsapuri bersama dengan orang Cina, pertukaran ini berlaku dengan lebih cekap, menandakan permulaan persahabatan baru dan mengenali orang-orang tempatan China. Keseluruhannya, program ini menggalakkan budaya dan pertukaran sosial dan akan sangat berguna bagi mereka terutama belajar bahasa Mandarin untuk pemula seperti yang anda dapat amalkan setiap hari. Pada asasnya kami mahu anda untuk menerapkan bahasa Beijing, bagi anda yang akan tinggal di Ibu Kota. Jika tidak, anda boleh belajar bahasa Cina di Shanghai dengan rakan sekelas dan rakan-rakan baru.

Perumahan

Go Abroad China menawarkan pilihan penginapan yang berbeza untuk peserta program kami dengan pertimbangan dengan keutamaan dan anggaran mereka. Bersih dan selesa, semua pilihan perumahan kami dipilih dengan teliti dan mempunyai jaminan keselamatan 24 jam. Pangsapuri kami dilengkapi dengan semua kemudahan moden dan berada dalam jarak berjalan kaki dari metro dan laluan bas yang berjalan di seluruh bandar. Utiliti dan Wi-Fi juga termasuk dalam pilihan perumahan.

Pilihan penginapan kami termasuk: tinggal bersama keluarga tuan rumah China, berkongsi pangsapuri dengan profesional Cina muda, asrama pelajar, pangsapuri persendirian atau hotel bertaraf tiga bintang. Belajar Mandarin di Shanghai, Beijing atau Nanjing dan masih menikmati pilihan ini.

Pilihan Kebudayaan, Aktiviti Sosial, dan Lawatan Berpandu

Bersama dengan bahasa rasmi kami, kelas Go Abroad China , Go Abroad China juga menawarkan bengkel elektif dan aktiviti yang menyeronokkan yang boleh melibatkan para peserta. Matlamat kami dengan aktiviti ini adalah untuk memperluaskan kesedaran pelajar tentang Budaya, Sejarah dan Seni Cina. Kegiatan ini luas dan mencakup hampir semua bidang yang disebutkan di atas, termasuk kaligrafi Cina, lukisan, Seni Bela Diri, Pengobatan Tradisional Cina, masakan Cina. Pertunjukan kami adalah menyeronokkan dan menyeronokkan; lawatan berpandu adalah untuk mercu tanda terkenal di Beijing dan lawatan bandar; kami membawa peserta kami ke Kota Terlarang, Istana Musim Panas, dan peluang sukarelawan. Pilihan yang menarik untuk belajar Mandarin Mandarin di luar kelas tradisional juga boleh disediakan.

Peristiwa Rangkaian

Go Abroad China mengatur pelbagai Peristiwa Perniagaan dan Rangkaian, yang pelajar mungkin ingin mengambil bahagian. Ini menyediakan platform yang berguna untuk para peserta kami untuk belajar bagaimana rangkaian di China, memenuhi individu perniagaan asing dan Cina yang berpengaruh dari komuniti perniagaan dan memberikan pengetahuan industri yang berguna dan trend semasa.

Jumlah Pek Perkhidmatan: Sokongan dan Bantuan

Go Abroad China mempunyai pakej perkhidmatan lengkap dan menyeluruh yang merangkumi segala-galanya dari prosedur pra-keberangkatan di negara asal pemohon, sepanjang hujung program di China. Kami menawarkan bantuan penuh dengan perancangan untuk program pilihan anda, pengambilan lapangan terbang, penginapan, dokumen sokongan visa, sokongan hotline 24 jam dan banyak perkhidmatan penting lainnya. Di GAC, kami menjaga segala-galanya semasa anda hanya menumpukan pada belajar dan memanfaatkan pengalaman anda di China.

Dengan cara ini, anda mempunyai pilihan untuk mempelajari Bahasa Cina di Beijing, Belajar Cina Shanghai atau bandar-bandar kecil yang lain mengikut permintaan. Program Mandarin Beijing akan menjadi hebat bagi mereka yang ingin berada di ibu negara budaya dan politik negara.

Tarikh

Apa yang Termasuk dalam Yuran Program?

 • PENGINAPAN: Go Abroad China menawarkan pilihan perumahan yang berbeza untuk jumlah masa yang anda akan berada di China. Fokus pada kajian atau magang dan kami akan melakukan yang lain. Klik di sini untuk butiran perumahan.
 • KURIKULUM BAHASA INI: Anda akan mempunyai 20 jam pelajaran Mandarin Cina setiap minggu dengan guru bahasa yang berkelayakan di Shanghai Mandarin School.
 • DOKUMENTASI VISA: Setelah pendaftaran dimuktamadkan, peserta diberi dokumen sokongan visa yang diperlukan untuk memohon visa untuk memasuki Republik Rakyat China.
 • BANTUAN PRE-DEPARTUR: Sebelum kedatangan anda di China, GAC akan memberi anda bantuan yang profesional dan dapat diandalkan untuk mengatasi sebarang kebimbangan atau hal-hal penting lain yang perlu diperhatikan sebelum anda berangkat.
 • WELCOME PACK: Setibanya di China, anda akan mendapat telefon bimbit tempatan dengan kad SIM Cina, peta bandar, kad pengangkutan dan bahan orientasi lain. Ketahui lebih lanjut mengenai pek selamat datang.
 • KEGIATAN-FUNGSI FUN: Go Abroad China menganjurkan aktiviti kebudayaan dan lain-lain aktiviti yang menyeronokkan yang semua calon dialu-alukan untuk hadir.
 • PENGANGKUTAN: Pengambilan lapangan terbang (9 pagi hingga 8 malam waktu Beijing, atau AS $ 100 akan dikenakan jika di luar jangka masa)
 • 24/7 PENGURUSAN KAKITANGAN: Sekiranya anda menghadapi sebarang masalah dan kecemasan semasa anda berada di China, kami sentiasa menelefon untuk membantu anda.
 • PENGELUARAN PROGRAM PELAJAR TERHADAP PROGRAM
* Semua harga dalam USD
NOTIS
 • Program standard merangkumi 20 jam akademik seminggu, sementara kursus intensif menawarkan 25 jam. Program intensif ini sesuai untuk pelajar yang mencari peningkatan pantas dan mencapai kecerdasan dalam bahasa Cina dalam jangka pendek. Program standard adalah untuk mereka yang lebih suka belajar dengan lebih perlahan dan suka menggabungkan pembelajaran dengan masa lapang.
 • Tarikh tutup aplikasi adalah dua minggu sebelum program bermula.
 • Masa dan jadual program adalah fleksibel. Kami akan membuat semua pengaturan yang diperlukan semasa ketibaan anda dan tinggal di China.
 • Sebagai contoh, setiap komponen program, seperti penginapan, boleh menjadi pilihan jika pemohon telah menyediakan perumahannya sendiri. Harga komponen yang dikecualikan akan ditolak dari harga pakej akhir. Kami juga boleh menyediakan Individu, program khusus berdasarkan keperluan khusus anda. Program hanya Homestay juga disediakan.
 • Yuran kelas bahasa tambahan adalah US $ 30 per jam (untuk kelas tutor) dan US $ 25 sejam (untuk kelas kecil).
 • Belajar bahasa China melalui bahasa, orang, makanan, budaya dan ins
Apa-apa soalan atau keperluan lain, sila hubungi kami di inquiry@goabroadchina.com
This school offers programs in:
 • English
 • Cina
Go Abroad China

Tarikh Akhir Kemaskini October 2, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Duration
Tempoh
2 - 48 
Sepenuh masa
Price
Harga
1,820 USD
2 minggu perkhidmatan penuh dengan penginapan di rumah.
Information
Deadline
Locations
Dates