Kursus Bahasa Inggeris Akademik - Bahasa Inggeris Khusus

Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Bahasa Inggeris Akademik - Bahasa Inggeris Khusus

Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Kursus Bahasa Inggeris Akademik - Bahasa Inggeris Khusus

Bagi pelajar yang lebih maju, CES Toronto menawarkan kursus Bahasa Inggeris akademik di kampus kami di pusat bandar Toronto. Ramai pelajar tamat ke peringkat ini dari bahasa Inggeris umum atau datang untuk memperbaiki Bahasa Inggeris mereka, untuk mempersiapkan tempat kerja.

Perniagaan English

Kursus yang ideal untuk pelajar yang ingin meningkatkan komunikasi mereka dalam persekitaran perniagaan berbahasa Inggeris. Pelajar dalam kursus ini akan mempelajari perbendaharaan kata dan bentuk bahasa perniagaan, kemahiran penyelidikan dan persembahan, dan isu perniagaan global. Pelajar juga akan menyediakan projek mingguan tematik menggunakan bahan bacaan / bacaan yang diambil dari pelbagai sumber yang berkaitan.

Hospitaliti Bahasa Inggeris

Ini adalah pengalaman pembelajaran yang direka untuk individu yang ingin menggunakan bahasa Inggeris dalam industri perhotelan dan pelancongan. Bahan kursus merangkumi pelbagai topik penting seperti pelancongan dan pelancongan, etika telefon, dan bahasa Inggeris untuk persembahan, mesyuarat, dan surat-menyurat, dan pengurusan pejabat. Pelajar juga diberi peluang untuk meneroka industri perhotelan di Toronto.

Bahasa Inggeris yang diterapkan ke Sejarah, Seni, dan Budaya

Kursus yang sangat sesuai untuk pelajar-pelajar yang ingin menyelami budaya Kanada dan Toronto di dalam dan di luar bilik darjah. Kursus ini menyediakan peluang praktikal, dunia sebenar untuk mengembangkan kemahiran bahasa Inggeris dan menemui sejarah dan budaya Kanada dan Toronto pada masa yang sama.

Digunakan Bahasa Inggeris untuk Media Sosial

Bagi pelajar yang profesional atau secara peribadi berminat dalam media sosial dan digital, kursus ini memberi peluang untuk mempelajari bahasa yang diperlukan untuk menavigasi dan menggunakan pelbagai platform media sosial dan membincangkan isu berkaitan dengan penggunaan global mereka, sambil menyediakan aplikasi dunia nyata (dari sekolah ke kerjaya) landskap media sosial.

Persediaan Peperiksaan

Kursus penyediaan ujian TOEFL, IELTS, dan TOEIC kami direka untuk mengajar pelajar tentang pengambilan ujian dan kemahiran bahasa yang berharga yang diperlukan untuk berjaya menavigasi dan melulus ujian piawai penguasaan bahasa Inggeris.

Undang-undang Bahasa Inggeris

Direka untuk profesional undang-undang dan pelajar undang-undang, kursus ini menawarkan pembelajaran bahasa praktikal dan komunikatif menggunakan bahan pendengaran dan bacaan berasaskan teks yang sahih dan berasaskan teks. Pelajar akan diuji dalam jargon undang-undang dan melakukan persembahan mingguan mengenai senario kes dunia sebenar. (tersedia pada Jun 2016)

Tutor Persendirian

Satu-ke-satu, arahan khusus dengan instruktur yang dipadankan dengan kemahiran memberikan pelajar kemahiran asas sebelum terlibat dalam kelas kumpulan atau sebagai program sokongan tambahan berdasarkan keperluan individu.

Perubatan bahasa Inggeris

Direka untuk profesional perubatan dan pekerja penjagaan kesihatan, pentadbir, dan pelajar, kursus ini berstruktur dan kelas kontekstual menggunakan bahan bacaan dan bacaan berdasarkan teks yang sah dan berasaskan teks. Pelajar akan diuji dalam jargon perubatan dan melakukan projek mingguan berdasarkan senario kes dunia sebenar. (boleh didapati pada Julai 2016)

Kemahiran Persembahan

Dibangunkan untuk pelajar peringkat Pra-Perantaraan dan Perantaraan yang berusaha meningkatkan keyakinan mereka dalam bercakap dan kelancaran dalam bahasa Inggeris secara lisan. Dalam kursus ini, para pelajar terlibat dalam perbincangan berpandu yang bermakna, perbahasan mengenai pelbagai topik dan isu sosial yang berkaitan, dan menyediakan persembahan berdasarkan mata tematik mingguan menggunakan penyelidikan yang relevan dan kemahiran bercakap belajar.

Sebutan dan pendengaran

Dibangunkan untuk pelajar peringkat Elementary dan Pre-Intermediate, kursus ini membantu pelajar memahami dan menghasilkan bentuk bahasa yang lebih asli dalam bahasa Inggeris sambil menyasarkan titik sebutan umum dalam pemindahan bahasa pertama. Menggunakan lagu-lagu popular, rancangan TV, dan filem, dan pelbagai aktiviti komunikatif, pelajar meneroka dan menyempurnakan nuansa bahasa Inggeris.

Kajian di CES

Di CES, kami menyedari bahawa pembelajaran bahasa lain berjaya memerlukan lebih daripada sekadar buku teks dan kuliah. Kelas ESL untuk Orang Dewasa adalah matlamat utama menggunakan pendekatan komunikatif kepada pembelajaran bahasa. Kami memperkayakan kehidupan pelajar dengan bahasa dunia dan peluang budaya. Kami mendidik pelajar menggunakan kaedah moden yang meletakkan pelajar terlebih dahulu. Kami memberi inspirasi kepada para pelajar untuk merealisasikan matlamat mereka dan mengembangkan cakrawala mereka.

Belajar Bahasa Inggeris di Toronto

Peringkat sebagai salah satu bandar paling selamat di Amerika Utara, Toronto adalah sebuah kota di mana orang dapat merasa aman dan selesa. Ia secara konsisten mengundi salah satu tempat terbaik untuk hidup dan melawat. Ini sebahagian besarnya disebabkan cara orang-orang di Toronto merayakan dan merangkul kepelbagaian. Ia adalah bandar kelas dunia yang tersendiri yang meraikan cinta dan penghormatan bagi banyak budaya yang berkembang di sini.

Lokasi

Terletak di bandar terbesar dan paling berpengaruh di Kanada, Capital English Solutions merupakan destinasi utama bagi pelajar yang bersemangat untuk melibatkan diri dalam bahasa Inggeris dan budaya Kanada. Kelas-kelas ESL kami untuk orang dewasa terletak di tengah-tengah pusat bandar Toronto di Yonge Street dan Wellesley Street, anda akan mendapati diri anda dikelilingi oleh banyak kedai-kedai tempatan, kafe, bar, restoran dan kedai-kedai khusus. Stesen Subway Wellesley terletak hanya sekitar sudut, dan hanya perjalanan singkat untuk sampai ke pusat bandar bandar yang indah ini dan Lake Ontario.

Testimoni - Nadia, Mexico

"Salah satu sekolah terbaik di Toronto! Kakitangan dan pelajar sangat baik dan semua guru sangat berpengalaman. Saya tiba di Toronto tanpa mengetahui bahasa Inggeris, tetapi semua orang telah membantu saya memperbaiki diri. Saya sangat gembira dengan memilih CES. "

This school offers programs in:
  • English
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Tarikh Akhir Kemaskini March 19, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Kanada - Toronto, Ontario
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Kanada - Toronto, Ontario
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat