Read the Official Description

Di peringkat ini pelajar akan merangkumi semua kemahiran membaca, menulis, bercakap dan mendengar , mengkaji sukatan pelajaran Grammar, mengembangkan perbendaharaan kata dan kerja sebutan. Buku panduan akan digunakan secara tetap di kelas tetapi akan sering ditambah dengan pelbagai bahan sahih dan sumber pengajaran lain yang akan berbeza-beza bergantung kepada kelas dan minat mereka.

Kursus di WLA menyediakan pelajar dengan peluang untuk membuat peningkatan yang ketara kepada bahasa Inggeris mereka. Ia membolehkan para pelajar mengalami "kehidupan sebagai seorang warga London" dan menjadi akrab dengan salah satu bandar besar antarabangsa di dunia. Kursus Bahasa Inggeris yang panjang yang membawa kepada Peperiksaan Universiti Cambridge akan menguatkan CV / Resume dan banyak majikan akan terkesan oleh pekerja berpotensi yang telah berjaya belajar di luar negara dan dapat berkomunikasi dengan berkesan dalam bahasa antarabangsa yang terkemuka di dunia.

Semua kelas diajar oleh guru yang terlatih layak mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing. Kursus bahasa Inggeris hebat kami yang digabungkan dengan kerja keras anda boleh bermakna hasil yang hebat.

Pelajar boleh memulakan sebarang hari Isnin (selain cuti Bank pada bulan Mei dan Ogos). Kami ditutup selama 2 minggu untuk Krismas dan satu minggu untuk Paskah dan satu minggu pada bulan September / Oktober.

Kos

See 3 more programs offered by Wimbledon Language Academy »

Last updated June 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline

Ogos. 2019

Location
Application deadline
End Date