Di peringkat ini pelajar akan merangkumi semua kemahiran membaca, menulis, bercakap dan mendengar , mengkaji sukatan pelajaran Grammar, mengembangkan perbendaharaan kata dan kerja sebutan. Buku panduan akan digunakan secara tetap di kelas tetapi akan sering ditambah dengan pelbagai bahan sahih dan sumber pengajaran lain yang akan berbeza-beza bergantung kepada kelas dan minat mereka.

Kursus di WLA menyediakan pelajar dengan peluang untuk membuat peningkatan yang ketara kepada bahasa Inggeris mereka. Ia membolehkan para pelajar mengalami "kehidupan sebagai seorang warga London" dan menjadi akrab dengan salah satu bandar besar antarabangsa di dunia. Kursus Bahasa Inggeris yang panjang yang membawa kepada Peperiksaan Universiti Cambridge akan menguatkan CV / Resume dan banyak majikan akan terkesan oleh pekerja berpotensi yang telah berjaya belajar di luar negara dan dapat berkomunikasi dengan berkesan dalam bahasa antarabangsa yang terkemuka di dunia.

Semua kelas diajar oleh guru yang terlatih layak mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing. Kursus bahasa Inggeris hebat kami yang digabungkan dengan kerja keras anda boleh bermakna hasil yang hebat.

Pelajar boleh memulakan sebarang hari Isnin (selain cuti Bank pada bulan Mei dan Ogos). Kami ditutup selama 2 minggu untuk Krismas dan satu minggu untuk Paskah dan satu minggu pada bulan September / Oktober.

Kos

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Wimbledon Language Academy »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date