Kursus Bahasa Inggeris Khusus kepada Hospitaliti dan Industri Pelancongan

Kami telah mengambil kira sifat penting dalam hospitaliti dan pelancongan dalam konteks Thailand dan telah membangunkan Kursus Bahasa Inggeris yang disesuaikan untuk pelajar dan profesional yang bekerja yang ingin membina kerjaya mereka dalam sektor ini. Oleh yang demikian, Kursus akan memberi tumpuan kepada penggunaan Bahasa Inggeris Bahasa yang berkaitan dengan persekitaran kerja di hotel, restoran, resort, agensi-agensi pelancongan dan syarikat pelancongan.

Kursus boleh didapati di kedua-dua sepenuh masa dan separuh masa. Mod sepenuh masa adalah sesuai untuk lepasan sekolah. Mod sambilan adalah untuk orang yang sudah bekerja. Kami menawarkan Kursus di dua peringkat:

  • Level 1 Kursus dalam bahasa Inggeris untuk Hospitaliti dan Pelancongan Industri
  • Level 2 Kursus dalam bahasa Inggeris untuk Hospitaliti dan Industri PelanconganSyarat kemasukan

Walaupun tidak ada syarat-syarat kemasukan rasmi, kami memastikan semua pelajar menduduki ujian penempatan pada permulaan. Ini akan membolehkan kita untuk menentukan tahap penguasaan pelajar sebelum mengakui mereka ke tahap yang sesuai. Mereka yang sebelum ini telah lulus Ujian Bahasa Inggeris yang diiktiraf seperti IELTS atau TOEFL akan dikecualikan daripada keperluan untuk menduduki ujian penempatan mengikut budi bicara School.


The Sijil

Pada akhir tahap setiap pelajar akan menduduki peperiksaan Gabungan Pelancongan dan Hospitaliti (CTH), UK (www.cthawards.com). Oleh itu, setelah lulus peperiksaan di setiap peringkat, pelajar akan dianugerahkan Certificataion diiktiraf di peringkat antarabangsa oleh Gabungan Pelancongan dan Hospitaliti (CTH), UK.


Perkembangan Akademik

Kursus Bahasa Inggeris untuk Hospitaliti dan Pelancongan menjadi platform untuk kemajuan ke tahap yang lebih tinggi pengaturcara dalam bidang ini. Kami akan membimbing pelajar untuk mendaftar ke Kursus kami Hospitaliti dan / atau Pelancongan, yang akhirnya akan membawa ke arah mencapai kelayakan peringkat ijazah dari Universiti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.


Perkembangan Kerjaya

Kejayaan industri tertentu Kursus Bahasa Inggeris menyediakan pintu masuk bagi mana-mana kerja dalam sektor hospitaliti dan pelancongan. Pelajar separuh masa yang sudah bekerja akan menjadi dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran tambahan dari segi yang dialami kerana menggunakan bahasa Inggeris dalam amalan kerja mereka, selain daripada mendapat peluang untuk melanjutkan pelajaran dalam bidang ini.

Lihat 6 lagi program yang ditawarkan oleh David Game Management School Thailand »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Jun 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Jun 2019
Tarikh tutup permohonan

Jun 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date