Baca keterangan rasmi

Di peringkat ini kita akan meliputi semua kemahiran: membaca, menulis, berbicara, mendengar , menggunakan tatabahasa yang luas dan mengembangkan perbendaharaan kata. Pendekatan berasaskan tugas memberi peluang kepada para pelajar untuk meminta kata-kata dan frasa yang mereka perlukan untuk menyatakan apa yang ingin mereka katakan. Semua bahasa baru diperkenalkan dalam konteks, melalui mendengar, bacaan dan kuiz dan peserta didik tiba di bahasa baru dan peraturannya melalui pendekatan 'penemuan'.

Di WLA, kami komited untuk mengajar pengajaran bahasa Inggeris yang menyeronokkan - ideal untuk apa-apa dari percutian dua minggu yang menyeronokkan untuk kursus yang lebih panjang yang membawa kepada peperiksaan University of Cambridge. Semua kelas diajar oleh guru yang terlatih layak mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing. Kursus bahasa Inggeris hebat kami yang digabungkan dengan kerja keras anda boleh bermakna hasil yang hebat.

Pelajar boleh memulakan sebarang hari Isnin (selain cuti Bank pada bulan Mei dan Ogos). Kami ditutup selama 2 minggu untuk Krismas dan satu minggu untuk Paskah dan satu minggu pada bulan September / Oktober.

Kos

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Wimbledon Language Academy »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date