Kursus Bahasa Inggeris Sepenuh Masa

BLI Language Schools

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Bahasa Inggeris Sepenuh Masa

BLI Language Schools

Kursus bahasa Inggeris BLI direka untuk pelajar yang ingin meningkatkan ketepatan dan kefasihan mereka semasa berkomunikasi dalam bahasa Inggeris. Sama ada anda ingin belajar Bahasa Inggeris untuk kerja, perjalanan, sekolah, atau hanya untuk keseronokan, BLI akan membantu anda mencapai matlamat anda.

BLI menawarkan pelbagai program bahasa untuk memenuhi keperluan setiap pelajar. Dengan pelbagai jadual dan program, kami dapat membawa anda dari komunikasi asas ke kemahiran akademik lanjutan melalui pelajaran menarik dan dinamik yang disampaikan oleh guru berpengalaman yang memahami motivasi anda dan cita-cita.

Penuh waktu

24 pelajaran seminggu

Selain meliputi empat kemahiran (membaca, menulis, bercakap dan mendengar), tatabahasa dan perbendaharaan kata dalam suasana berpusatkan pelajar dan komunikatif, anda akan mempunyai peluang untuk membangunkan kedua-dua kelancaran dan ketepatan anda melalui bengkel harian yang direka untuk mengukuhkan dan mengamalkan bahasa yang anda pelajari pada waktu pagi.

Jadual kelas

  • Isnin - Isnin: 9:00 - 2:00
  • Jumaat: 9:00 - 12:20

Kelas

Tatabahasa Komunikatif

Dalam kelas ini, anda akan meneroka konsep tatabahasa yang sesuai untuk tahap anda; sentiasa dalam konteks dan melalui tema yang menarik. Pendekatannya adalah komunikatif dan berpusatkan pelajar, terdapat banyak peluang untuk mengetahui dan mengamalkan bahasa sasaran.

Kemahiran bersepadu

Dalam kelas ini, anda akan berpeluang untuk mengamalkan empat kemahiran bahasa: mendengar, bercakap, membaca dan menulis. Tatabahasa dan perbendaharaan kata disepadukan ke dalam setiap pelajaran dan kaedah penilaian adalah Penilaian Berterusan.

Bengkel komunikasi

Di sini anda akan mempunyai peluang untuk meletakkan semua yang anda telah belajar dalam dua blok pertama yang menjadi amalan! Kelas ini memberi tumpuan kepada komunikasi dan kefasihan, dan aktiviti itu direka untuk menjadi menyeronokkan dan dinamik.

Kemahiran Khusus

Kelas ini memberi tumpuan kepada satu kemahiran tertentu (mendengar, bercakap, membaca atau menulis) melalui kerja projek dan Pembelajaran Berasaskan Tugasan. Anda boleh mengamalkan kemahiran menulis dengan menghasilkan akhbar sekolah, atau mengembangkan kebolehan mendengar anda dengan meneroka dunia atau radio dan podcast.

Elektif

Berikut adalah peluang untuk belajar Bahasa Inggeris untuk Tujuan Tertentu. Anda boleh membantu prospek profesional anda dengan mengambil International Business English, atau mendapatkan Kemahiran yang dapat dipindahkan seperti bagaimana memberikan persembahan yang berkesan!

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini April 27, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Kanada - Montreal, Quebec
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Kanada - Montreal, Quebec
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat