Kursus Bahasa Inggeris Standard

Malta Lingua

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Bahasa Inggeris Standard

Malta Lingua

Kursus Bahasa Inggeris Standard direka untuk meningkatkan kemahiran komunikasi bahasa am umum dan membantu membangunkan pemahaman yang komprehensif mengenai bahasa Inggeris. Kursus ini paling sesuai untuk peserta yang bertujuan menumpukan separuh hari mereka untuk meningkatkan bahasa Inggeris mereka.

Kursus Bahasa Inggeris Standard disediakan dalam enam peringkat, dari Beginner (A1) hingga Advanced (C1), dan bermula setiap Isnin. Kurikulum merangkumi kemahiran bahasa Inggeris untuk mendengar, membaca, bertutur dan menulis, dan juga bertujuan meningkatkan tatabahasa, perbendaharaan kata dan sebutan. Sasaran utama adalah untuk meningkatkan kecerdasan dan komunikasi, dan para guru memberi peluang untuk berlatih Bahasa Inggeris dalam setiap pelajaran. Oleh kerana tidak ada had waktu tetap, pelajar boleh mengikuti kursus ini selagi diperlukan.

Dan juga diuji dan ditemuramah di sekolah Maltalingua juga menawarkan ujian pra-peletakan percuma sebelum anda tiba. Sekolah akan sentiasa memantau kemajuan pengajian anda dan akan mengubah kelas anda sebagai tahap anda bertambah baik.

Bagi mereka yang ingin memaksimumkan pembelajaran mereka dalam masa yang lebih singkat, adalah dinasihatkan untuk mendaftar dalam kursus Intensif 'Crash'.

Pelajaran persendirian tambahan:

Pelajaran persendirian juga boleh digabungkan dengan semua kursus kumpulan. Pelajar boleh mendaftar dalam 1-2 pelajaran peribadi tambahan setiap hari dan boleh disesuaikan dengan keperluan anda. Pelajaran persendirian dengan guru anda adalah pelengkap yang hebat kepada kumpulan tuisyen.

  • Tempoh: 20 pelajaran / minggu sebanyak 45 minit setiap satu
  • Tarikh mula: Setiap hari Isnin
  • Tahap: Permulaan ke Advanced
  • Panjang: 1 - 52 minggu
  • Saiz kelas purata: 8 - 10 (max 12)
  • Umur minimum: 16
This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini March 6, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
1 - 52 
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Malta - Saint Julian's
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Malta - Saint Julian's
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat