Kursus Bahasa Inggeris Umum - Emas

LSC Stanton

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Bahasa Inggeris Umum - Emas

LSC Stanton

Jika anda sedang mencari Kursus Bahasa Inggeris Umum di London, kami mempunyai pilihan yang sempurna untuk anda!

Kursus Bahasa Inggeris Umum kami adalah kursus paling popular kami. Ia adalah kursus yang seimbang yang memberi tumpuan kepada empat kemahiran bahasa teras: mendengar, berbicara, membaca dan menulis.

Objektif Kursus Bahasa Inggeris Umum kami adalah untuk membantu anda menggunakan bahasa Inggeris dengan lebih berkesan. Kursus Bahasa Inggeris Umum direka untuk membolehkan anda:

 • berkomunikasi lebih yakin
 • bercakap dengan lebih tepat dan lancar
 • meningkatkan tatabahasa anda
 • meningkatkan perbendaharaan kata anda dapat bersosial dalam bahasa Inggeris dengan lebih berkesan
 • mempunyai peluang peningkatan kejayaan jika anda kemudian mengambil kursus peperiksaan

Ramai pelajar bermula dengan mengambil kursus Bahasa Inggeris Umum, dan kemudian melanjutkan ke kursus Bahasa Inggeris Eksekutif atau Ujian Bahasa Inggeris.

 • Kursus yang paling popular
 • 6 tahap kelas bahasa Inggeris untuk perkembangan pesat
 • Amalkan empat kemahiran bahasa teras: mendengar, bercakap, membaca dan menulis

Pilihan kursus

Kursus Bahasa Inggeris Umum kami adalah fleksibel. Kursus Bahasa Inggeris Umum Emas bermula setiap hari Isnin dengan 25 pelajaran setiap minggu. Setiap pelajaran = 50 minit.

Struktur Kursus

 • Bahasa Inggeris am (15lpw)
 • Dua modul elektif (2 x 5 hpw)
 • (Waktu kenalan kelas - 20h 50m)

Kursus ini direka untuk pelajar yang perlu meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka untuk kegunaan umum.

Kursus Bahasa Inggeris Umum kami menggunakan kombinasi buku kursus dengan bahan-bahan yang disediakan oleh guru kami. Anda memerlukan buku kursus yang boleh anda sewa atau beli.

Kelas Bahasa Inggeris kami di London diajar menggunakan teknik interaktif dinamik seperti permainan peranan, kerja berpasangan dan kerja kumpulan untuk memaksimumkan penyertaan dan meningkatkan keyakinan penggunaan bahasa Inggeris.

Kami mempunyai 6 tahap Bahasa Inggeris Umum, dari Permulaan hingga Advanced.

Kami akan menguji tahap bahasa Inggeris sebelum anda tiba. Untuk pelajar Visa Pelawat dan Pelajar Eropah, kami meminta anda mengambil ujian Penempatan Dalam Talian.

pemula

Pelajar yang belajar di peringkat ini tidak tahu bahasa Inggeris atau hanya sedikit bahasa Inggeris. Di dalam kelas pelajar ini banyak berlatih dan mendengar dan membaca dan menulis asas. Pada akhir tahap ini pelajar akan dapat menangani situasi yang sangat mudah dan setiap hari.

ELEMENTARY

Pelajar yang memasuki kursus ini boleh membincangkan tentang keluarga, sejarah hidup dan rutin harian, tetapi mereka mungkin menggunakan bahasa yang salah dan terkadang sukar difahami. Tahap ini bertujuan untuk membina keyakinan para pelajar dalam Bahasa Inggeris mereka; pada akhirnya mereka boleh mempunyai perbualan mudah mengenai kehidupan harian mereka, negara dan matlamat. Bertemu Bahasa Inggeris di London

Pra-pertengahan

Pelajar yang memasuki tahap ini sepatutnya dapat membincangkan peristiwa di masa lalu, sekarang dan masa depan walaupun mereka tidak akan dapat menggunakan tenses dengan betul. Matlamat kursus ini adalah untuk membantu para pelajar untuk menyatakan diri dengan lebih jelas dan jelas. Mereka sepatutnya dapat menyatakan pelbagai perasaan dan sikap yang lebih luas, dan pendengar dapat memahami mereka tanpa kesulitan yang besar. Ia juga bertujuan untuk membangunkan kemahiran pemahaman dan perbendaharaan kata supaya pelajar dapat memahami inti TV / akhbar dan sebagainya.

Intermediate

Pelajar yang memasuki kelas Pertengahan boleh bercakap tentang situasi di masa lalu, masa kini dan masa depan. Mereka sepatutnya dapat berhadapan dengan yakin dengan kebanyakan situasi sosial. Tahap ini menetapkan untuk membantu pelajar meningkatkan ketepatan mereka dan mula menggunakan pelbagai bentuk bahasa yang lebih luas. Pada akhir tahap ini pelajar akan dapat menggunakan bahasa dengan lebih tepat.

Upper Intermediate

Pelajar-pelajar di peringkat ini harus akrab dengan tatabahasa dan sebutan yang akan membolehkan mereka menyuarakan tanggapan hipotesis serta bersifat konkrit, menggunakan struktur yang sesuai dan bukannya menggunakan paraphrasing. Pelajar juga harus dapat mengatasi teks otentik, walaupun akan mengalami kesulitan dengan pembacaan dan pendengaran yang lebih abstrak. Pelajar harus terus mengembangkan kemahiran menulis mereka.

Canggih

Pelajar di peringkat ini bertujuan meningkatkan kemahiran bahasa umum. Ungkapan mereka harus jelas dan bijak, dan bahasa fungsinya harus membolehkan mereka melakukan perbualan secara semulajadi. Perbendaharaan kata mereka sepatutnya mencukupi untuk membaca akhbar dan memahami kebanyakan program televisyen yang tidak terlalu bias bias dan kerap. Pada tahap ini sebahagian besar bahasa yang dilindungi tidak akan menjadi baru. Bidang yang dilindungi adalah dalam bentuk semakan, kitar semula atau penyambungan tetapi ditangani pada tahap kerumitan atau kecanggihan yang lebih tinggi.

Harga

Kami menawarkan Bahasa Inggeris Umum sepanjang tahun dan anda boleh memulakan kursus anda setiap hari Isnin.

Anda boleh mengambil kelas Bahasa Inggeris Umum pagi (0900-1200) atau pada sebelah petang (1300-1600).

Kami menawarkan nilai yang sangat baik untuk wang. Untuk melihat harga Bahasa Inggeris Umum kami, sila klik di sini.

This school offers programs in:
 • English


Tarikh Akhir Kemaskini November 16, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
1 - 48 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
-
Locations
United Kingdom - City of London, England
Tarikh mula: Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
United Kingdom - City of London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Price Oleh kerana kelenturannya, harga bergantung kepada panjang kursus dan jadual.