Read the Official Description

Pelajar muda suka York; Lokasi yang selamat dan menyeronokkan untuk belajar Bahasa Inggeris.

Kursus ini menawarkan keseimbangan tatabahasa, bercakap, membaca, menulis dan mendengar. Setiap hari Sabtu terdapat lawatan penuh hari.

Semasa kursus, kami menjalankan acara petang / petang termasuk lawatan ke pawagam, ten bowling, kuiz dan pesta perpisahan, yang semuanya termasuk dalam yuran pengajian.

Pelajar di Kursus Junior secara automatik didaftarkan di 'Homestay Extra'; Ini termasuk papan penuh, bas bas tempatan dan pemindahan lapangan terbang. Kami berhati-hati apabila memilih keluarga homestay dan sentiasa cuba membantu dengan permintaan khas.

Pelajaran Keluar

York adalah sebuah bandar yang hebat untuk pelajar dengan banyak untuk melihat dan belajar dari jalan-jalan, muzium dan bangunan bersejarah. Untuk memanfaatkan ini, pelajaran tiga petang setiap minggu akan berasaskan muzium, tarikan atau melibatkan aktiviti di bandar.

Perkara utama

  • 18 jam tuisyen kelas seminggu
  • 6 jam pelajaran seminggu
  • Saiz kelas maksimum: 14
  • Saiz kelas purata (2016): 8
  • Umur minimum: 11 (10 pada Kursus Musim Sejuk)
  • Umur maksimum: 18 (19 jika masih di sekolah)

Kebanyakan pelajar dalam kursus ini adalah 13-16, tetapi kami mengalu-alukan pelajar dari usia 11 pada kursus Paskah dan Oktober dan dari usia 10 tahun pada musim sejuk.

Jadual waktu

Kursus Winter, Easter dan Oktober Young Learners dijalankan dari 09: 30-17: 00 Isnin hingga Jumaat. Terdapat 24 pengajaran 45 minit setiap minggu. Semua aktiviti petang dan petang disertakan dan kehadiran adalah wajib. Penginapan adalah dari Ahad hingga Ahad.

Program taught in:
English

See 3 more programs offered by Melton College »

This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Duration
1 - 4 
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline

Ogos. 2019

Location
Application deadline
End Date