Kenapa Umum Bahasa Inggeris?

Kelas Bahasa Inggeris Umum kami direka untuk pelajar yang ingin membangunkan semua kemahiran bahasa mereka: membaca, menulis, mendengar dan bercakap. Kelas Bahasa Inggeris Umum juga akan membantu anda meningkatkan tatabahasa, sebutan dan kelancaran anda. Kelas boleh didapati untuk semua peringkat dari pemula hingga kemahiran.

Apa yang boleh saya harapkan dari kelas?

Guru yang berpengalaman kami akan memantau kemajuan anda sepanjang pengajian anda dan akan menetapkan kerja rumah untuk membantu menggabungkan pembelajaran anda. Kami mempunyai pelbagai bahan pembelajaran kendiri dan zon pelajar e-pembelajaran dalam talian supaya anda boleh terus belajar di luar kelas dalam masa lapang anda.

Apa yang berlaku selepas kursus saya?

Pelajar yang melengkapkan kursus mereka dianugerahkan Crest Schools of English certificate, yang menunjukkan panjang pengajian dan tahap yang dicapai. Untuk membantu anda menggabungkan pembelajaran anda selepas kursus anda selesai, kami akan menyimpan akaun e-pembelajaran anda untuk beberapa lama supaya anda dapat terus mengakses pelajaran sampel selepas hari terakhir anda di sekolah. Kami juga akan menjemput anda untuk menyertai alumni Crest kami, yang akan memberi anda akses tanpa had ke blog dan surat berita dalam talian kami, dengan nasihat berguna, permainan yang menyeronokkan untuk mengamalkan sumber bahasa Inggeris dan komuniti anda yang lain.

Adakah terdapat peperiksaan yang boleh saya ambil?

Pelajar yang ingin mengambil peperiksaan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk menunjukkan tahap bahasa mereka boleh mendaftar untuk ujian di sekolah. Crest Schools of English berafiliasi dengan Pusat Terbuka London Crest, yang merupakan salah satu daripada ESOL Cambridge dan Trinity College Examination Centre di UK. Peperiksaan ESOL Cambridge diiktiraf di seluruh dunia dan merupakan pengiktirafan berharga kebolehan bahasa anda. Peperiksaan Trinity College GESE sesuai untuk pelajar yang ingin mendapatkan sijil untuk menunjukkan tahap bahasa mereka dalam bercakap dan mendengar. Bagi pelajar yang maju ke pendidikan lanjut, anda juga mungkin mahu mendaftar untuk peperiksaan IELTS, diiktiraf oleh universiti di seluruh dunia.

Fakta yang cepat

  • Umur minimum: 16
  • Tahap: pemula untuk kecekapan (A1 - C2)
  • Tuisyen: 6 - 30 jam seminggu
  • Tarikh Mula: bila-bila masa
  • Panjang Kursus: fleksibel
  • Ideal Untuk: pelajar yang ingin meningkatkan tahap keseluruhan bahasa Inggeris

Lihat 8 lagi program yang ditawarkan oleh Crest Schools of English »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date