Kursus Bahasa Inggeris Umum

Liverpool School of English

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Bahasa Inggeris Umum

Liverpool School of English

Umum Bahasa Inggeris adalah kursus paling popular kami. Matlamatnya adalah untuk memperbaiki semua bidang kompetensi bahasa Inggeris anda: bercakap, mendengar, membaca, menulis, tatabahasa, perbendaharaan kata dan sebutan.

Pasukan Akademik kami dengan teliti memilih bahan kursus untuk memastikan pelajaran relevan dan menarik kepada pelajar kami. Anda akan diberikan buku kursus pada hari pertama kursus anda dan buku kursus baru setiap kali anda bergerak ke tahap.

Guru-guru kami menggunakan pendekatan komunikatif untuk menyampaikan pengajaran berpusatkan pelajar yang dinamik dan menarik. Pelajaran berfokus pada ketepatan dan kefasihan. Anda akan membangunkan kemampuan anda untuk berkomunikasi dengan yakin dalam situasi kehidupan sebenar.

Guru-guru kita memastikan bahawa setiap pelajaran mempunyai hasil pembelajaran yang jelas. Anda akan mempunyai ujian semakan pendek setiap minggu. Ujian kemajuan yang lebih panjang adalah setiap bulan. Selepas setiap ujian kemajuan, anda akan mempunyai tutorial 1: 1 dengan guru anda. Dalam tutorial ini, anda akan membangunkan Pelan Tindakan Individu anda, ini membantu memastikan bahasa Inggeris anda meningkat sebanyak mungkin dan anda berjaya mencapai matlamat anda. Selepas setiap tutorial, anda akan menerima laporan kemajuan dari guru anda.

Pada akhir kursus anda, anda boleh mengambil ujian keluar. Anda kemudiannya dapat membandingkan hasil ujian penempatan anda dengan hasil ujian keluar untuk melihat seberapa banyak peningkatan yang telah anda perolehi.

Pilihan Petang untuk pelajar pada GE21, GE25 dan GE30.

Kursus Bahasa Inggeris Umum anda termasuk pilihan petang jika anda belajar lebih daripada 15 pelajaran seminggu dan tahap anda adalah pra-pertengahan (CEFR A2).

Pilihan petang kami membolehkan anda mempersonalisasi pembelajaran anda. Pada masa ini kami menawarkan pilihan petang berikut:

Kemahiran Komunikasi membangunkan kemahiran bahasa Inggeris yang praktikal. Terdapat penekanan pada pembangunan bercakap, mendengar dan perbendaharaan kata. Topik dipilih dengan teliti oleh guru berdasarkan keperluan pelajar di kelas. Pelajaran termasuk aktiviti yang memberi tumpuan kepada situasi kehidupan sebenar untuk meningkatkan keyakinan anda semasa berkomunikasi dalam bahasa Inggeris. Tahap minimum: Beginner / Elementary A1.

Live Liverpool * menggabungkan pembelajaran kelas dengan belajar di luar dalam 'kehidupan sebenar'. Ini memberi anda peluang untuk meneroka bandar ketika anda berlatih dan meningkatkan bahasa Inggeris anda. Guru-guru kami mengiringi anda di sekitar bandar kerana anda menyelesaikan aktiviti mencari fakta yang direka dengan teliti yang mendorong anda untuk berkomunikasi dengan orang-orang Liverpool. Tahap minimum: Pra-pertengahan A2.

Bahasa Inggeris Untuk Perniagaan menyediakan kemahiran bahasa perniagaan praktikal untuk pelbagai industri. Anda akan membangun keyakinan semasa anda mengamalkan komunikasi dalam senario perniagaan seperti mesyuarat, persembahan dan rundingan. Kami menangani isu utama untuk syarikat dan pekerja seperti bagaimana untuk kekal berdaya saing atau menawarkan perkhidmatan pelanggan yang baik. Tahap minimum: Pra-pertengahan A2.

Kemahiran Akademik membantu menyediakan anda untuk kursus universiti yang diajar dalam bahasa Inggeris. Anda akan meningkatkan perbendaharaan akademik anda dan mengamalkan kemahiran yang diperlukan untuk menilai, menyebarkan dan menghasilkan karya akademik. Anda akan menjadi lebih yakin dalam pemahaman anda dan menggunakan bahasa Inggeris akademik dan oleh itu lebih baik dapat berjaya dalam kursus universiti pilihan anda. Tahap minimum: B1 pertengahan.

Anda boleh menukar pilihan anda pada bila-bila masa dan memulakan pilihan petang yang berbeza pada Isnin berikutnya.

Semua pilihan ini dijalankan sepanjang tahun. * Live Liverpool adalah maksimum 6 minggu. Tidak ada bilangan maksimum minggu untuk pilihan lain.

Pelajar di peringkat Permulaan / Elementari (CEFR A1-A2) tidak memilih pilihan esok. Pada kursus GE21, GE25 atau GE30 anda akan mengambil kelas Kemahiran Komunikasi yang sesuai peringkat untuk 6 pelajaran seminggu.

Kami juga menawarkan kursus bahasa Inggeris Separuh masa dengan 6 atau 10 pelajaran seminggu. Pelajar separuh masa dalam kursus GE6 atau GE10, pada peringkat pra-pertengahan, juga boleh mengambil pilihan petang.

Fakta Utama

Tarikh Kursus: Mulai hari Isnin

Tempoh Kursus: Minimum 1 minggu. Maksimum 1 tahun.

Tahap: Beginner-Advanced
(CEFR A1 - C1)
Pemula harus bermula dalam 3 minggu pertama istilah baru.

Pelajaran / Jam seminggu:

  • GE15 - 15 pelajaran / 13 jam 45 minit
  • GE21 - 21 pelajaran / 19 jam 15 minit
  • GE25 - 25 pelajaran / 22 jam 55 minit
  • GE30 - 30 pelajaran / 27 jam 30 minit

Panjang Pelajaran: 55 minit

Saiz Kelas Maksimum: 15 pelajar

Umur minimum: 16 tahun (Berkenaan ibu bapa tertulis diperlukan untuk pelajar yang berumur di bawah 18 tahun)

Keperluan Visa:
GE15 - Visa Kajian Jangka Pendek
GE21 / GE25 / GE30 - Visa Kajian Jangka Pendek atau Tahap 4 Visa

Harga

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini February 10, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
1 - 52 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
185 GBP
Harga untuk kursus 1-11 minggu.
Locations
United Kingdom - Liverpool, England
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
United Kingdom - Liverpool, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat