Kursus Bahasa Inggeris dan Lebih Banyak

Gateway School Of English

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Bahasa Inggeris dan Lebih Banyak

Gateway School Of English

Bahasa Inggeris plus program adalah ideal untuk remaja dan orang dewasa sama yang ingin menggabungkan kajian bahasa Inggeris dengan aktiviti rekreasi atau budaya pilihan mereka.

Sebagai contoh, adalah mungkin untuk menghadiri pelajaran Bahasa Inggeris dan kemudian menyertai sukan seperti Golf, Tenis atau Scuba-diving. Kemungkinan lain adalah mengikuti kursus yang menggabungkan kajian bahasa Inggeris dengan program kebudayaan yang berkaitan dengan sejarah dan cerita rakyat Kepulauan Maltese.

Kursus-kursus Bahasa Inggeris dan Lagi seperti ini akan merayu kepada pelajar yang ingin memberi makna tambahan kepada pembelajaran bahasa Inggeris, dengan mengetahui bahawa Kepulauan Maltese menawarkan peluang terbaik untuk menikmati sukan kegemaran mereka atau aktiviti riadah.

Keperluan anda dalam bahasa Inggeris begitu gembira digabungkan dengan kesenangan dan kegembiraan hidup dan oleh itu nilai yang baik untuk masa dan wang anda.

Beberapa contoh kursus Bahasa Inggeris dan Lebih banyak adalah:

  • Bahasa Inggeris ditambah Golf
  • Bahasa Inggeris ditambah Menyelam
  • Bahasa Inggeris ditambah Tenis
  • Bahasa Inggeris ditambah Belayar
  • Bahasa Inggeris ditambah Budaya
  • Bahasa Inggeris ditambah Sejarah
  • Bahasa Inggeris ditambah Sukan
  • Bahasa Inggeris ditambah luncur angin

Tempoh operasi: Sepanjang tahun

Bahasa Inggeris ditambah Windsurfing atau SUP Standup Paddleboarding

Malta menawarkan pelbagai lokasi luncur angin yang besar dan menampung untuk semua kemahiran dan cabaran, dari perairan yang rata yang tenang untuk pemula kepada kawasan berbatu yang lebih mencabar di mana angin lebih tinggi. Teluk Mellieha di Utara dan St. Thomas Bay di Marsascala di ujung pulau menawarkan keadaan yang sama dan pelbagai untuk semua tahap windsurfing.

Beberapa tempat yang paling popular untuk luncur angin dan SUP di Malta juga merupakan yang paling menarik dan sesuai untuk banyak sukan air dan aktiviti termasuk belayar, berkayak, pelayaran pelabuhan, snorkeling, menyelam dan banyak lagi.

Ghallet Marku tidak dapat dinafikan salah satu tempat yang paling terkenal untuk luncur angin dan SUP Standup Paddleboarding di Malta; terletak di sepanjang garis pantai utara antara Salina dan Mellieha. Angin yang menggalakkan di kawasan ini adalah perkara biasa dan jadi pelayar adalah pemandangan yang popular hanya di luar pesisir.

Kursus ini sesuai untuk pelajar-pelajar yang ingin menggabungkan pelajaran Bahasa Inggeris dengan luncur angin di Malta. Program bahasa plus bahasa windsurfing disediakan untuk semua peringkat umur: orang dewasa, keluarga (ibu bapa dan anak-anak) yang bepergian bersama-sama dengan program keluarga dan junior (12 tahun hingga 17 tahun).

Harga

Satu pelajaran luncur angin adalah 2 jam panjang dan harga adalah Euro 65. Harga termasuk menyewa peralatan dan wetsuit jika diperlukan.

Kursus kumpulan windsurfing adalah 6 jam panjang berpecah menjadi 2 atau 3 sesi. Harga adalah Euro 160 dan termasuk penyewaan peralatan dan wetsuit jika diperlukan.

Pembelajaran SUP adalah 1 jam dan kos Euro 15. Harga termasuk sewa papan. Bayaran tambahan Euro 5 untuk wetsuit apabila diperlukan.

Sesi SUP Yoga adalah 1 jam dan kos Euro 20. Harga termasuk sewa papan

Lawatan SUP adalah 3/4 jam dan kos Euro 35. Harga termasuk menyewa papan dan pemimpin pelancongan.

Semua aktiviti adalah tertakluk kepada keadaan cuaca dan lokasi boleh ditukar pada notis singkat disebabkan oleh sebab keselamatan.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini February 24, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Locations
Malta - Saint Julian's
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Malta - Saint Julian's
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat