Kursus: Bahasa Inggeris untuk Pelajar Antarabangsa Sepenuh Masa

Umum

Penerangan Program

Bahasa Inggeris Penuh Masa untuk Pelajar Antarabangsa (16 tahun dan ke atas)

Program Bahasa Inggeris Sepenuh Masa telah ditawarkan di Kingston College selama sepuluh tahun yang lalu dan direka untuk menyediakan pelajar dengan tahap bahasa Inggeris yang diperlukan untuk kemajuan ke kursus atau karir akademik yang mereka pilih. Kandungan bahasa Inggeris kursus kami diakreditasi oleh British Council.

Terdapat banyak alasan mengapa pelajar memilih untuk belajar Full Time English di Kingston College :

 • Kami mempunyai rekod kemajuan yang sangat baik - kebanyakan pelajar yang mengikuti kursus Bahasa Inggeris Sepenuh Masa melanjutkan pengajian ke kolej, sarjana atau pasca siswazah
 • Guru-guru kami berpengalaman dan berkelayakan
 • Komponen Bahasa Inggeris kursus ini diakreditasi oleh British Council
 • Pembelajaran adalah aktif dan menarik; kami menekankan perkembangan kemahiran komunikasi dengan tumpuan khas kepada ketepatan dalam ucapan dan menulis
 • Pejabat Antarabangsa kami tersedia untuk membantu anda dari semasa anda memohon sehingga apabila anda menyelesaikan kursus anda
 • Kingston adalah salah satu kawasan London yang paling menyenangkan; anda boleh berehat di kafe tepi sungai, mengunjungi Hampton Court atau berjalan-jalan di salah satu daripada banyak taman-taman di sekitarnya
 • Central London, dengan semua tarikannya, hanya 20 minit perjalanan dengan kereta api
 • Kingston College adalah Penaja yang sangat Dipercayai UKBA

Kingston College berada di 10% teratas pusat pengajaran Bahasa Inggeris yang diiktiraf oleh British Council di UK, berdasarkan mata pelajaran kecemerlangan dalam Pengajaran, Kelayakan Guru, Pengurusan Akademik dan Kemudahan Akses Nyawa.

Kami menyediakan ujian penempatan untuk memastikan pelajar ditempatkan di kelas kelas yang betul

Semua kelas kami berasaskan kelas, semua pengajaran adalah melalui guru yang berkelayakan dan bukan melalui Pembelajaran Jarak Jauh (CBT - pengajaran berasaskan komputer).

Kandungan kursus

Pelajar boleh memilih daripada pilihan berikut:

Bahasa Inggeris Umum Sepenuh Masa

Kursus ini adalah untuk orang yang ingin meningkatkan tahap Bahasa Inggeris Am. Penekanannya adalah untuk mengembangkan tahap Bahasa Inggeris Am mereka. Penekanannya adalah untuk membangunkan kemahiran yang diperlukan dalam persekitaran berbahasa Inggeris, yang memberi tumpuan kepada membaca, menulis, berbicara dan mendengar praktikal. Di samping itu, pelajar merangkumi topik berikut; Budaya Inggeris; Persediaan Peperiksaan; Kerja projek; Media dan Sastera; Kemahiran Menulis dan Sebutan / Perbualan.

Bahasa Inggeris Intensif Sepenuh Masa (Baru!)

Full-time General English atau sepenuh masa Bahasa Inggeris dengan Akademik Bahasa Inggeris PLUS dua jam seminggu kumpulan kecil (maksimum 4 orang) tuisyen dengan tutor pakar kami. Program ini direka mengikut keperluan anda dan amat baik untuk mereka yang ingin membuat kemajuan yang lebih pantas.

Full-Time English dengan Seni dan Reka Bentuk

Pelajar menggabungkan pengajian Bahasa Inggeris Umum dengan 5 jam seminggu di Sekolah Seni dan Reka Bentuk. Kursus ini memberi tumpuan kepada membina portfolio untuk kemasukan ke kursus berasaskan seni; ramai pelajar berjaya menyelesaikan kursus ini untuk mempelajari Diploma Foundation dalam Seni dan Reka Bentuk di Kingston College . Setelah melengkapkan Diploma Foundation, pelajar dapat maju ke beberapa kursus gelar terbaik dalam Seni dan Reka bentuk di UK

Full-Time Bahasa Inggeris dengan Pengajian Akademik / Perniagaan Bahasa Inggeris

Tujuan kursus ini adalah untuk membangunkan bahasa Inggeris untuk konteks perniagaan. Pelajar bekerja dalam kemahiran komunikasi perniagaan dalam Bahasa Inggeris yang bertutur dan bertulis. Perbendaharaan kata yang berkaitan dengan perniagaan adalah tumpuan utama dan kajian kes digunakan untuk menyatukan pemahaman pelajar terhadap persekitaran perniagaan global.

Sekolah Bahasa Musim Panas

Kursus Bahasa Inggeris 14 jam seminggu (bukan untuk pelajar yang memerlukan visa)

Syarat kemasukan

Pelajar mestilah 16 atau lebih.

Pelajar tidak boleh menjadi pemula lengkap tetapi mestilah mengambil bahasa Inggeris di sekolah atau kelas bahasa Inggeris yang lain.

Pelajar dikehendaki mengambil ujian untuk menilai tahap mereka pada permulaan kursus mereka.

Semua pelajar diminta memberikan pasport atau pengenalan rasmi mereka.

Mana-mana pelajar boleh memohon kursus ini jika mereka perlu belajar Bahasa Inggeris atau meningkatkan Bahasa Inggeris dengan cepat.

Pelajar Luar Negara (Antarabangsa) yang memerlukan Tier 4 Visa Pelajar mestilah mempunyai tahap Bahasa Inggeris CEFR B1 atau ke atas dan mesti dapat memberikan satu sijil berikut:

 • IELTS 4.0 (semua modul minimum 4.0)
 • PTE 36 (semua modul minimum 36)
 • Trinity ISE (semua mod 'Pas')
 • Cambridge ESOL - Ujian Bahasa Inggeris Awal (semua modul minimum 'sempadan')

Pelajar tidak memerlukan sijil di atas:

 • Pelajar yang memohon Visa Pelajar Pelajar atau Visa Pelawat Pelajar Lanjutan (Visa untuk kurang dari 11 bulan)
 • Pelajar dari negara-negara Kawasan Ekonomi Eropah, Switzerland atau British Overseas Territories
 • Pelajar tajaan kerajaan

Tempoh, Penghantaran dan Bayaran

Kursus sepenuh masa ditawarkan dengan tarikh permulaan yang fleksibel, jadi pelajar boleh memilih tarikh mula dan tempoh kursus yang sesuai dengan mereka. Pelajar mesti ada untuk menghadiri kelas antara masa berikut. Pelajar akan diberikan jadual individu mereka pada pendaftaran. Saiz kelas maksimum ialah 16 pelajar. Jadual waktu

 • Isnin 9.30 - 2.00 ½ jam untuk makan tengah hari
 • Selasa 9.30 - 2.00 ½ jam untuk makan tengahari
 • Rabu 9.30 - 2.00 ½ jam untuk makan tengahari
 • Khamis 9.30 - 2.00 ½ jam untuk makan tengahari
 • Jumaat 9.30 - 2.00 ½ jam untuk makan tengahari

Sila gunakan panduan di bawah untuk menganggarkan yuran anda sebagai panduan: kos kursus £ 200 GBP seminggu. Yuran dikurangkan jika pelajar mengkaji lebih lama.

Terdapat kursus Summer School yang boleh digunakan untuk belajar antara 14 Julai dan 22 Ogos 2014 (15 jam seminggu). Ini boleh diambil sebagai sebahagian daripada Program Bahasa Inggeris Sepenuh Masa untuk pelajar yang perlu belajar selama bulan-bulan musim panas untuk tujuan visa atau untuk pelajar yang tidak memerlukan visa untuk belajar di UK.

Jangka masa

Tahun akademik September 2014/15

8 September 2014 - 12 Disember 2014

 • Terdapat percutian bercuti separuh masa 27-30 Oktober 2014
 • Krismas Cuti Percutian 15 Disember 2014 - 2 Januari 2015

5 Januari 2015 - 27 Mac 2015

 • Terdapat percutian bercuti setengah tahun 16-20 Februari 2015
 • Paskah percutian Paskah 30 Mac 2015 - 7 April 2015

13 April 2015 - 10 Julai 2015

 • Terdapat percutian percutian separuh masa 25-29 Mei 2015

Sila gunakan panduan di bawah untuk menganggarkan yuran anda sebagai panduan: kos kursus £ 225 GBP seminggu. Yuran dikurangkan jika pelajar mengkaji lebih lama.

Bayaran

 • 4 minggu - 80 jam (satu bulan); £ 900 (Yuran Pengajian); £ 900 (Deposit Diperlukan: Pembayaran lanjutan)
 • 6 minggu - 120 jam; £ 1350 (Yuran Pengajian); £ 1350 (Deposit Diperlukan: Pembayaran lanjutan)
 • 12 minggu - 240 jam (1 istilah) - 3 bulan; £ 2600 (Yuran Pengajian); £ 2600 - masa minimum yang disyorkan untuk memajukan satu kumpulan dalam IELTS (Deposit yang Diperlukan: Pembayaran lanjutan)
 • 18 minggu - 360 jam; £ 3600 (Yuran Pengajian); £ 2000 (Deposit Diperlukan: Pembayaran lanjutan)
 • 24 minggu - 480 jam (2 istilah) - 6 bulan; £ 4800 (Yuran Pengajian); £ 2000 (Deposit Diperlukan: Pembayaran lanjutan)
 • 30 minggu - 600 jam; £ 5700 (Yuran Pengajian); £ 2000 (Deposit Diperlukan: Pembayaran lanjutan)
 • 35 minggu - 700 jam (3 istilah) - 9 bulan; £ 6500 (Yuran Pengajian); £ 2000 (Deposit Diperlukan: Pembayaran lanjutan)
 • 35 minggu - 770 jam (3 istilah) - 9 bulan (intensif *); £ 10500 (Yuran Pengajian); £ 2000 (Deposit Diperlukan: Pembayaran lanjutan)

* Kursus Intensif 20 jam pengajian kelas seminggu ditambah 2 jam dalam kumpulan kecil dengan tutor

Kemajuan

Pelajar boleh mengharapkan untuk meningkatkan sebanyak 0.5 pada skala IELTS untuk setiap tempoh pengajian sepenuh masa. Pelajar yang menamatkan program bahasa Inggeris kami boleh maju ke kursus Kingston College atau University. Kebanyakan pelajar bekerja untuk meningkatkan skor mereka untuk SELT (Ujian Bahasa Inggeris Selamat, contohnya IELTS - Ujian Bahasa Inggeris Antarabangsa, PTE - Test Pearsons Bahasa Inggeris). Pelajar boleh meneruskan tahun penuh bahasa Inggeris sepenuh masa jika perlu.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The College offers both academic and vocational courses from Levels 1 to 6 and provides students with a friendly, stimulating environment for study.

The College offers both academic and vocational courses from Levels 1 to 6 and provides students with a friendly, stimulating environment for study. Baca Ringkas
Kingston upon Thames