Kursus Bahasa Intensif Bahasa Sepanyol

ABC Humboldt

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Bahasa Intensif Bahasa Sepanyol

ABC Humboldt

Kursus Bahasa Sepanyol yang intensif di Barcelona adalah program ABCHumboldt yang paling popular di kalangan pelajar kami di Sepanyol. Kursus intensif kami menawarkan anda peluang untuk belajar bahasa Sepanyol dengan cepat dan berkesan.

Program rendaman Sepanyol kami yang intensif mengikuti garis panduan Rangka Kerja Rujukan Eropah untuk Bahasa dan kurikulum Instituto Cervantes.

Kelas bahasa Sepanyol adalah berpusat, dinamik dan komunikasi berpusat. Kandungan kursus termasuk mengamalkan kemahiran bahasa dalam konteks yang mencerminkan hal ehwal semasa di Spanyol, serta budaya dan sejarah negara. Kursus Bahasa Sepanyol intensif untuk warga asing termasuk kelas percakapan harian pilihan dan bebas. Dalam kelas ini, pelajar membincangkan hal ehwal semasa di dunia berbahasa Sepanyol dan mengamalkan bahasa dalam pelbagai situasi untuk mendapatkan keyakinan yang mereka perlukan untuk berkomunikasi dalam bahasa baru mereka.

Pembelajaran Bahasa Sepanyol di Barcelona menawarkan anda peluang untuk berkomunikasi dalam bahasa ibunda dengan lebih daripada 400 juta orang di seluruh dunia. Di ABCHumboldt, kami membantu anda berhubung dengan dunia yang menarik ini.

Kursus-kursus intensif boleh didapati sepanjang tahun kerana sekolah tidak ditutup untuk bercuti (selain dari minggu Krismas). Panjang minimum kursus Bahasa Sepanyol intensif adalah satu minggu. Pelajar boleh melanjutkan kursus mereka selama beberapa minggu seperti yang mereka mahukan.

Setiap petang, para pelajar boleh mengambil bahagian dalam program sosial yang menarik dan aktiviti-aktiviti kebudayaan untuk mengenali Barcelona, ​​budaya dan penduduknya dengan lebih baik.

Kursus intensif di ABCHumboldt Barcelona:

Standard Intensif:

  • Direka untuk memberikan pengetahuan yang mendalam tentang bahasa Sepanyol umum di semua peringkat.

Jangka panjang:

  • Satu program untuk pelajar yang mampu belajar bahasa Sepanyol semasa masa berlanjutan, yang juga membolehkan mereka menjadi tenggelam dalam pelbagai aspek kehidupan Sepanyol di Barcelona.

Semester Akademik dan Tahun:

Pilihan terbaik untuk pelajar yang ingin mengambil masa setahun di Barcelona atau yang hanya mahu menjadi tenggelam dalam budaya Sepanyol.

ABCHumboldt menawarkan semua peringkat, dari pemula hingga maju (A1-C2). Mengapa tidak mengambil ujian kami untuk mengetahui tahap bahasa Sepanyol anda sekarang?

Ujian peringkat bahasa Sepanyol

Kursus Bahasa Sepanyol intensif kami untuk warga asing mempunyai purata 6 pelajar setiap kelas, yang bermakna anda akan mempunyai banyak peluang untuk berinteraksi. Untuk kursus jenis ini, bilangan maksimum pelajar setiap kelas adalah 12. Umur minimum yang diperlukan untuk mengambil kursus Bahasa Sepanyol untuk orang asing adalah 16.

Tempoh

Dari 1 hingga 52 minggu

Kos

Harga dan pilihan kursus Intensif

Pilihan


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
1 - 53 
Sepenuh masa
Locations
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat