Kursus bahasa portugis di brazil

Via Mundo

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus bahasa portugis di brazil

Via Mundo

Melalui bahasa Mundo Portugis

Apa?

Kajian dan belajar Portugis di mana ia adalah yang terbaik yang digunakan di Brazil: São Luís do Maranhão.

Tempoh dan Program Tarikh

Kursus kami memberi tumpuan kepada keperluan anda. Anda boleh memilih berapa lama anda mahu belajar dari sekurang-kurangnya 2 sehingga 48 minggu.

MENGAPA?

Menurut anggaran oleh UNESCO, Portugis adalah salah satu bahasa yang paling pesat berkembang.

Di Amerika Latin, Brazil merupakan rakan perdagangan utama bagi kebanyakan negara. Beberapa pelajar kami mendapati peluang pekerjaan dan kerjaya kerana pengetahuan mereka Portugis.

Who?

Untuk menyertai program bahasa Portugis, anda mesti sekurang-kurangnya 16 tahun. Pengetahuan Portugis tidak diperlukan.

BAGAIMANA?

pilihan kursus

GENERAL PORTUGIS PROGRAM (remaja dan dewasa) dalam tahap yang berbeza dari Permulaan untuk Advanced - untuk pelajar yang ingin belajar / meningkatkan Portugis untuk komunikasi umum dalam konteks yang berbeza.

PORTUGIS BAGI PROGRAM PERNIAGAAN - untuk pelajar yang sudah tahu bahasa tetapi perlu persediaan khusus untuk persekitaran kerja yang berbahasa Portugis.

CELPE-BRAS PENYEDIAAN PROGRAM - untuk pelajar yang ingin mengambil CELPE-BRAS (Certificado de Proficiência em Lingua Portuguesa para Estrangeiros) penguasaan peperiksaan dan mengadakan pensijilan antarabangsa dalam bahasa untuk tujuan kerja atau kajian.

Kelas bermula setiap hari Isnin pertama bulan untuk pemula lengkap.

Pada hari pertama kelas, anda akan mengambil Ujian penempatan dan akan diletakkan mengikut tahap anda Portugis. Kelas dilakukan dalam peralihan waktu pagi, dan pada waktu petang anda mempunyai masa untuk menerokai bandar dan melakukan aktiviti lain.

Penginapan

Dalam Program ini, anda boleh memilih antara homestay atau lain jenis penginapan, seperti rumah pelajar, apartmen atau hotel yang dikongsi (tertakluk kepada ketersediaan).

Melalui bahasa Mundo Portugis

Maklumat lanjut

Trips pilihan dan Aktiviti

Sepanjang program ini, akan ada aktiviti berdasarkan minat anda yang dianjurkan. Aktiviti ini termasuk budaya, sukan, riadah atau projek-projek sosial / peristiwa, seperti: Kelas belajar menari, bola sepak, bola tampar pantai, melayari layang-layang, Capoeira, projek-projek sosial, bengkel perkusi, lawatan ke pusat bersejarah, muzium dan lain-lain

Di samping itu, VIA MUNDO menganjurkan lawatan khas ke destinasi yang hebat di sekitar Brazil seperti: Rio de Janeiro; Hutan Amazon; pantai Timur Laut; dalam kalangan yang lain.

Tambahan Perkhidmatan (pilihan)

VIA MUNDO menawarkan anda perkhidmatan tambahan pilihan untuk menyediakan anda dengan lebih keselesaan dan keselamatan sepanjang penginapan anda: AIRPORT PICK-UP; INSURANCE; ONE-TO-ONE PEMBELAJARAN; dan UNIVERSITY PANDUAN.

Proses permohonan

Anda perlu mengisi Borang Permohonan melalui agensi rakan kongsi di negara asal anda atau terus dengan pejabat Via Mundo (dalam kes tidak ada agensi rakan kongsi dalam negara anda). Selepas menerima borang permohonan, pasukan Program yang akan menyemaknya, periksa sementara menunggu maklumat dan penerimaan isu dan penempatan surat untuk tujuan visa.

Permohonan visa

Kerajaan Brazil memerlukan visa sementara untuk kajian di negara ini (sila dapatkan maklumat lanjut dengan agensi anda atau secara terus dengan kami mengenai pengecualian). keperluan visa mesti disahkan di Brazil Konsulat / Kedutaan di negara asal anda. Via Mundo akan mengeluarkan beberapa dokumen yang diperlukan untuk permohonan visa dan menghantar mereka kepada agensi rakan kongsi atau kepada anda terlebih dahulu.

This school offers programs in:
  • Portuguese (Brazil)
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
2 - 48 
Sambilan
Sepenuh masa
Information
Deadline
Permintaan Maklumat
Classes start every first Monday of the month for complete beginners.
Locations
Brazil - São Luís, State of Maranhão
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Classes start every first Monday of the month for complete beginners.
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
Brazil - São Luís, State of Maranhão
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Classes start every first Monday of the month for complete beginners.
Tarikh akhir Permintaan Maklumat