Kursus Bahasa Sepanyol Dalam Rumah Untuk Syarikat

114967_foto-junta.jpeg

Think in Spanish kursus Think in Spanish direka lebih awal dengan kerjasama setiap pasukan sumber manusia pelanggan. Akibatnya, program kami melangkaui perniagaan umum dan perniagaan untuk turut merangkumi aspek-aspek lain yang bertujuan untuk memastikan pekerja mendapat perintah bahasa Sepanyol yang fasih dan berkesan berhubung dengan kepentingan utama, tanggungjawab dan budaya korporat setiap syarikat.

Kursus-kursus terdahulu kami juga memberi penekanan khusus mengenai kepentingan kecekapan antara budaya, yang merupakan kemahiran penting untuk kejayaan profesional dan korporat dalam persekitaran perniagaan global.

Berkenaan dengan kaedah pengajaran kami, kursus kami menawarkan peluang untuk berlatih bahasa Sepanyol dalam situasi komunikatif kehidupan sebenar. Setiap program secara semulajadi merangkumi waktu kelas yang ditumpukan untuk menyempurnakan empat kemahiran komunikasi (bercakap, mendengar, membaca dan menulis) dengan menggunakan persembahan, surat-menyurat, minit, laporan, tender, dan media sosial, dan lain-lain, dan memberi perhatian khusus kepada tatabahasa, perbendaharaan kata, sebutan dan intonasi dan budaya umum dan korporat. Tetapi selain itu, kita termasuk kelas dalam keadaan profesional dalam kehidupan sebenar dengan mengiringi dan mentor profesional dalam pelbagai situasi dan tugas mereka setiap hari, membolehkan kita memantau kemajuan, mengoptimumkan pembelajaran dan memaksimumkan peluang yang ditawarkan dengan rendaman.

120814_congresos1copia.jpg

Palacio de Congresos y Exposiciones di León

Program diajar dalam:
  • English
  • Sepanyol

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Think in Spanish »

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 11, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Price
- Tempahan untuk pendaftaran: € 300. Untuk yuran pengajian, sila hubungi kami.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date