Adakah anda berfikir tentang belajar bahasa Sepanyol di luar negara tetapi anda sedang mencari sesuatu yang lebih istimewa? Berhenti mencari! Harven Sepanyol di Gran Canaria adalah pilihan terbaik!

Harven Spanish menawarkan anda gabungan kursus bahasa Sepanyol, aktiviti kebudayaan dan sukan yang akan melebihi jangkaan anda. Di Gran Canaria, salah satu daripada tujuh Kepulauan Canary, di mana matahari bersinar sepanjang tahun, anda akan dapat belajar bahasa Sepanyol, bersenang-senang dan mendapatkan tan ... Semua pada masa yang sama! Terdapat sesuatu untuk setiap rasa dalam Bahasa Sepanyol Harven!

GRAN CANARIA

Gran Canaria dianggap sebagai benua dalam bentuk kecil untuk pelbagai landskap dan iklim yang luar biasa. Ia lebih dekat ke Afrika daripada ke Eropah dan mempunyai 60 kilometer pantai di 236 kilometer dari pantai di mana anda akan menikmati sepanjang tahun apa yang dianggap sebagai salah satu iklim terbaik di dunia.

Kursus Bahasa Sepanyol Las PalmasLas Palmas adalah ibukota pulau dan bandar ketujuh terbesar di Sepanyol. Bandar ini adalah kosmopolitan, dinamik dan tempat di mana anda boleh menemui semua yang anda boleh fikirkan. Anda akan memerlukan semua adrenalin anda untuk mengamalkan sukan dan kami menawarkan pengembaraan seperti memanjat, melayari, melayari layang-layang, mendaki dan menyelam. Untuk sesuatu yang lebih santai mendaftar ke padang golf atau datang bersama kami ke salah satu daripada banyak spa di pusat kesihatan. Cuba makanan dan hiburan malam yang berkualiti tinggi di banyak restoran dan bar ada. Anda boleh bersiar-siar melalui bandar lama Vegueta di mana anda akan mendapati jalan-jalan berbatu dan banyak muzium. Pantai, gunung, budaya, sukan, membeli-belah, makanan ...

PROGRAM KAMI

Kursus Standard

Kursus standard termasuk Sepanyol, budaya dan tamadun am. Ia adalah kursus berasaskan praktik berdasarkan tema yang berlainan dengan penekanan yang kuat terhadap kemahiran lisan.

Kelas diadakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari 9.00 hingga 13.30 termasuk rehat selama 30 minit. Kursus berlangsung dari 2 hingga 32 minggu, dan pelajar-pelajar yang menyertai kelas sekali memulakan kursus ini boleh bermula pada hari Isnin. Pemula memulakan Isnin pertama bulan itu.

Kumpulan mempunyai maksimum 10 pelajar setiap kumpulan. Adalah penting untuk menjalankan ujian penempatan untuk pelajar diberikan kepada kumpulan yang sesuai.

kursus khas

Di Harven Sepanyol kami juga menawarkan peluang untuk meningkatkan bahasa Sepanyol anda melalui kursus khusus berikut:

  • Sepanyol untuk pelancongan
  • Sepanyol untuk dunia perniagaan

Kursus-kursus ini boleh diambil sebagai "tambahan" untuk program standard bahasa Sepanyol dan diajar di akademi pada hari Jumaat pagi. Harus ada sekurang-kurangnya empat orang pelajar setiap kursus.

Sepanyol Plus

Program Spanish Plus menggabungkan kursus standard dengan aktiviti sukan atau rekreasi pada waktu malam.

Kami menawarkan empat program yang berlainan: Soccer Sepanyol, Golf Sepanyol, Gastronomi Sepanyol, dan akhirnya Surf Sepanyol.

Sijil DELE

DELE adalah sijil rasmi kelancaran dalam bahasa Sepanyol, yang dikeluarkan dan diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan, Kebudayaan dan Sukan Sepanyol. Institut Cervantes adalah institusi yang bertanggungjawab menganjurkan peperiksaan ini, dan University of Salamanca adalah yang bertanggungjawab menyediakan, menyunting dan menilai peperiksaan akhir.

Anda boleh mempersiapkan diri untuk ini di Harven Spanish menerusi kursus bahasa Sepanyol yang standard dengan "tambahan" dari 5 jam penyediaan peperiksaan khusus.

Akademi akan mendaftarkan pelajar yang telah memilih kursus gabungan, telah mencapai tahap yang sesuai dan ingin mengambil peperiksaan di University of Las Palmas de Gran Canaria. Peperiksaan berlaku pada bulan Mei, Ogos dan November dan tertakluk kepada permintaan.

Bola sepak Sepanyol

Program ini bertujuan untuk menyediakan pelajar kami dengan tahap yang baik Sepanyol bersama dengan latihan bola sepak berkualiti tinggi. Pelajar kami menerima 10 jam bahasa Sepanyol dalam akademi kami dari pukul 09.00 hingga 11.00 pagi dan teknik latihan dan bola sepak selama 10 jam di kelab bola sepak berprestij Daniel Carnevali hanya 10 minit dari Harven. Sesi sepak bola mengembangkan teknik yang berbeda yang membantu memupuk semangat tim dan daya saing. Pelajar memainkan sekurang-kurangnya satu pertandingan seminggu terhadap pasukan tempatan dan satu lagi di pantai.

Surf Sepanyol

Program ini bertujuan untuk pencinta melayari. Pelajar menggabungkan kursus bahasa Sepanyol yang standard dengan melayari pelajaran pada waktu petang di pantai Las Canteras yang mengagumkan. Salah satu petang didedikasikan untuk berlatih melayari dayung.

Sepanyol & Gastronomi

Pelajar dalam program Sepanyol dan Gastronomi boleh menggabungkan pengajian bahasa mereka dengan pengenalan masakan Sepanyol melalui kelas memasak kami, yang akan berlangsung pada waktu petang dari jam 16.00 hingga 18.00. Program ini merangkumi lawatan ke pasar di pusat bandar, sesi keju lokal dan "tapas tour" melalui bandar lama Vegueta yang indah.

Golf Sepanyol

Program Golf Sepanyol menggabungkan kelas bahasa Sepanyol pada waktu pagi dengan golf pada waktu petang dari pukul 17:00. Bilangan hari bermain golf adalah fleksibel dan berjalan dari satu hari ke sehari sepanjang penginapan anda. Anda mesti menempah hari dan pilihan (9 atau 18 lubang) melalui pusat kami semasa membuat tempahan program.

Kelab golf Las Palmeras yang hebat hanya 10 minit dari pusat kami. Anda juga akan mempunyai kemungkinan mengambil pelajaran golf, yang anda perlu menempah terlebih dahulu.

AKTIVITI

Harven Spanish menawarkan pelbagai aktiviti untuk menambah program pembelajaran anda.

Sekolah ini menawarkan program hiburan mingguan yang merangkumi beberapa aktiviti berikut:

  • Tapas Tour
  • Malam pawagam
  • Rasa keju dan wain
  • Pertandingan sukan
  • Kelas salsa dan flamenco
  • Lawatan di sekitar pulau pada petang dan petang

Sekolah berhak untuk menyemak, mengubah atau membatalkan program aktiviti pada bila-bila masa.

PENGINAPAN

Harven Spanish menawarkan tiga pilihan penginapan yang berbeza:

Hotel Aloe Canteras

Hotel Aloe Canteras Tenesoya adalah pilihan yang sangat baik untuk tinggal. Kediaman ini, yang menawarkan pelbagai pangsapuri bersama dan individu, terletak di sebelah restoran, pusat membeli-belah dan pelbagai pilihan rekreasi menjadikannya tempat yang sempurna untuk tinggal dan menikmati bandar. Ia berjarak 10 minit perjalanan dengan bas dari kedua-dua akademi dan pantai. Terdapat studio dan apartmen yang tersedia sehingga tiga orang untuk dikongsi. Setiap bilik mempunyai bilik mandi peribadi dan dapur kecil. Mereka juga mempunyai dobi dengan mesin basuh dan pengering serta semua yang anda perlukan untuk menyeterika. Ia juga menawarkan Wi-Fi percuma di semua bilik. Di tingkat bawah, terdapat sebuah lounge dengan TV dan mesin layan diri, dan teres atas bumbung untuk menikmati matahari sepanjang tahun sekiranya anda tidak suka pergi ke pantai. Anda boleh menyewa pembersihan dan / atau menyeterika perkhidmatan secara berasingan.

Apartments Brisamar

Apartaments Brisamar adalah pilihan yang sangat baik tepat di depan pantai Las Canteras, yang merupakan salah satu pantai bandar terbaik di Sepanyol. Dengan keluasan hampir 4 kilometer, tidak diragukan lagi tempat yang paling menarik di bandar ini. Setiap pangsapuri mempunyai satu atau dua katil dan dilengkapi dengan dapur kecil (termasuk microwave), bilik mandi dan ruang tamu. Beberapa bilik dilengkapi dengan teres kecil.

Hotel Atlanta 3 *

Hotel Atlanta 3 * terletak hanya 50 meter dari pantai Las Canteras dan unggul untuk lokasi yang indah dan nilai yang baik untuk wang. Atlanta Hotel mempunyai bilik untuk setiap selera. Anda boleh menemui bilik, pangsapuri dan studio. Terdapat juga tiga bilik yang disesuaikan untuk orang kurang upaya. Bilik-bilik berfungsi dan luas. Ia dilengkapi dengan sambungan Wi-Fi, penghawa dingin dan TV satelit. Studios memenuhi ciri-ciri yang sama seperti bilik-bilik tetapi juga mempunyai dapur yang dilengkapi dengan dapur, peti sejuk, microwave dan perkakas. Studio ini termasuk bilik tidur, bilik mandi dan sama ada dapur berasingan atau pelan terbuka yang disambungkan ke ruang tamu dengan meja dan sofa. Pangsapuri sesuai untuk keluarga, pasangan atau kumpulan rakan-rakan. Semua apartmen mempunyai dapur dan tempat duduk untuk empat orang. Mereka adalah pilihan yang menarik untuk penginapan yang lebih lama. Ia mempunyai Wi-Fi, penghawa dingin dan TV satelit. Sesetengah pangsapuri mempunyai teres.

HARGA & PENERANGAN

Anda boleh meminta maklumat terperinci tentang harga dan program yang berbeza dengan mengisi borang berikut. Kami akan menghantar e-mel kepada anda sebentar lagi.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2020
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020