Kursus Bahasa Sepanyol

Pueblo Español

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Bahasa Sepanyol

Pueblo Español

Semua program pembelajaran bahasa Sepanyol kami adalah jangka pendek, praktikal dan sangat sengit dan berlaku di Sepanyol. Mereka masing-masing mempunyai objektif yang berbeza, yang sesuai bergantung kepada keperluan dan tahap pembelajaran anda. Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut dan penilaian bahasa PERCUMA tahap anda.

Diverbo menyediakan perkhidmatan peribadi dan memastikan setiap pelajar memperoleh pengalaman pendidikan terbaik yang sesuai dengan keperluan khusus anda, ketersediaan dan anggaran.

Berikut adalah ringkasan program yang kami tawarkan:

Kelas Sepanyol (atas permintaan): Program ini adalah untuk semua peringkat. Ia adalah perkhidmatan peribadi yang menawarkan kandungan unik yang diperibadikan untuk keperluan dan objektif khusus pelajar. Guru menyesuaikan diri dengan masa dan ketersediaan pelajar. Kelas-kelas disyorkan untuk semua jenis profil.


Villa Española: Kursus kediaman 3 hari kami menggabungkan kelas bahasa Sepanyol dengan guru-guru dengan amalan perbualan di waktu sosial. Ia sangat sesuai untuk pelajar-pelajar baru yang ingin bekerja dengan tangan dengan guru dan juga sesuai untuk pelajar peringkat menengah dan atau tinggi yang ingin bekerja pada aspek tertentu bahasa sambil mengamalkan kemahiran mendengar dan berbicara mereka. Ia amat disyorkan untuk profesional perniagaan./>

Apabila asas tatabahasa ditetapkan, bahasa perlu dipraktikkan di luar bilik darjah! Hidupkan bahasa di kalangan orang Sepanyol dan benar-benar direndam dalam budaya.

Pueblo Español : Jika anda mempunyai jam kelas tatabahasa Sepanyol dan amalan perbualan yang tidak mencukupi, anda akan benar-benar mendapat manfaat daripada rendaman 8-hari. Program ini sesuai untuk pelajar yang mempunyai tahap pertengahan atau lebih tinggi dan ingin meningkatkan kemahiran mendengar dan komunikasi umum mereka, bekerja dengan kelancaran dan membina keyakinan diri mereka. Kami mempunyai program yang sesuai untuk umur profil anda, latar belakang dan motivasi untuk pembelajaran!

Kelas Bahasa Sepanyol intensif selama 4 hari: Kami menawarkan kursus tatabahasa Sepanyol intensif selama 16 jam sebelum Pueblo Español rendang program, Kelas-kelas ini tidak wajib, tetapi pasti hebat bagi mereka yang berada di tahap minimum (A2) atau ingin meletakkan mereka tatabahasa, perbendaharaan kata, mendengar dan berbicara kemahiran untuk mempercepatkan dan bersiap untuk rendaman.


Metodologi/>

Inilah yang menjadikan kursus kami menonjol dari orang lain:

 • kursus praktikal, di mana pelajar adalah protagonis
 • suasana merangsang dan menghiburkan yang dibuat selesa oleh fasilitator pakar kami
 • jadual yang dirancang untuk mengimbangi dan memaksimumkan keamatan pembelajaran
 • aktiviti yang difokuskan untuk meningkatkan kefahaman mendengar, kemahiran komunikasi, dan keyakinan diri
 • hanya bercakap bahasa Sepanyol
 • rangkaian sosial yang berharga
 • gabungan pembelajaran percambahan dan pemeliharaan budaya untuk pengalaman hidup yang tidak dapat dilupakan!

Keputusan:

Program kami adalah untuk anda jika anda ingin:

 • memperoleh dan menyatukan pengetahuan tatabahasa
 • meningkatkan perbendaharaan kata, ungkapan dan kelancaran anda
 • meningkatkan keyakinan anda
 • tenggelam dalam budaya Sepanyol
 • bertemu orang Sepanyol dari seluruh Sepanyol
 • suasana merangsang dan menghiburkan yang dibuat selesa oleh fasilitator pakar kami

Siapa pelajar:

Apa sahaja umur dan latar belakang anda, kami mempunyai program yang sesuai untuk profil anda!

 • Pakar perniagaan dan peminat Sepanyol
  Umur: 24 tahun (umur purata 44)
  Pelajar setiap kumpulan: 5 - 18
  Peluang rangkaian: Profesional lain, terutamanya dari Amerika Syarikat dan Eropah. Dalam kursus pemanasan Pueblo Español anda akan bertemu orang Sepanyol yang mempunyai umur yang sama dan pelbagai profesi dan latar belakang, yang datang dari seluruh Sepanyol.
 • Pelajar
  Umur: 14-18
  Pelajar setiap kumpulan: 15 - 20
  Peluang rangkaian: Pelajar lain, terutamanya dari AS, Kanada dan Eropah. Dalam kursus Pueblo Español anda akan menjalani 8 hari dengan pelajar sekolah menengah Sepanyol dari seluruh Sepanyol dengan minat khusus untuk belajar tentang budaya baru.
 • Pelajar Universiti / Kolej
  Umur: 19-23
  Pelajar setiap kumpulan: 12 - 18
  Peluang rangkaian: Pelajar universiti, terutamanya dari Amerika Syarikat. Dalam kursus pemanasan Pueblo Español anda akan tinggal bersama pelajar-pelajar Universiti Sepanyol yang mempelajari pelbagai jurusan yang mewakili semua Sepanyol.


Bila dan di mana:/>


Kelas Bahasa Sepanyol (mengikut permintaan): Ketersediaan guru dari 8:00 pagi hingga 20:00, sentiasa disesuaikan dengan keperluan pelajar. Kami mengesyorkan sekurang-kurangnya 4 jam kelas seminggu untuk melihat kemajuan Anda boleh memulakan kelas sebaik sahaja kami mendapati guru yang boleh mengajar dalam jadual masa yang anda pilih .. Kelas berlaku di ibu pejabat kami di Madrid. Villa Española : Kursus ini berlangsung dari hari Jumaat hingga Ahad di hotel kami yang mengendalikan hotel di Segovia (hanya satu jam dari Madrid). Ketersediaan bergantung kepada tahap anda./strong>

Pueblo Español : Program berlangsung di hotel 4-bintang, di lokasi yang indah dengan kepentingan budaya yang tinggi. Ketersediaan program bergantung pada profil anda. Jika anda seorang profesional perniagaan atau peminat Sepanyol (dari umur 24 tahun ke atas), anda boleh memilih dari salah satu program mingguan yang berlangsung dari Mac hingga November. Pada bulan-bulan musim panas, terdapat program khusus untuk pelajar berusia antara 13 hingga 17 tahun dan satu lagi untuk Pelajar Universiti / Kolej, umur 18 hingga 23 tahun.

Kursus Bahasa Sepanyol intensif 4 hari: Kursus ini berlangsung dari hari Isnin hingga Khamis dari pukul 9:30 pagi hingga 1:30 petang, dalam kumpulan kecil tidak lebih daripada 6 orang pelajar. Kelas berlaku di ibu pejabat Madrid kami.

Logistik:

Kami menyelaraskan segala-galanya dari Madrid, yang mana anda perlu mengatur perjalanan anda sekurang-kurangnya satu hari sebelum permulaan program. Kami akan mengalu-alukan anda di sini dan menyediakan pengangkutan bas / jurulatih dari Madrid ke tempat-tempat. Titik pertemuan terletak berhampiran ibu pejabat utama kami di Madrid dan bas berangkat pada hari pertama program. Pada hari terakhir program, anda dibawa kembali ke tempat yang sama. Anda bertanggungjawab membuat pengaturan perjalanan anda ke Madrid (Sepanyol), penginapan anda di Madrid malam sebelum dan selepas program.


Harga:/>

Kelas Bahasa Sepanyol: Harga setiap sesi (60minutes) adalah 38 € (tiada yuran pendaftaran, bahan kelas termasuk, tiada caj tambahan untuk ujian peringkat atau taksiran). Terdapat diskaun yang signifikan jika buku pelajar menghalang jam (minimum 20 jam).

Villa Española: Terdapat dua pilihan:
Kursus hujung minggu dengan kelas individu. Itulah nisbah satu guru setiap pelajar. (Terdapat sekurang-kurangnya 2 pelajar, maksimum 5). Harga keseluruhan ialah € 1,250 bagi setiap pelajar.
Kursus hujung minggu di kelas kumpulan. Ini termasuk seorang guru untuk setiap 3 pelajar. (Terdapat 6 pelajar maksimum, dua kumpulan tiga pelajar tahap yang sama). Harga adalah € 750 setiap pelajar. Anda akan dinasihatkan pada hujung minggu yang tersedia sebaik sahaja tahap anda dinilai.

Pueblo Español rendaman: Harga program penuh, termasuk bilik penuh dan papan di bilik persendirian, pengangkutan ke dan dari Madrid ke tempat, aktiviti, lawatan, bahan dan asuransi adalah 1,950 €.

Program Pelajar dan Universiti: Harga program penuh termasuk bilik dan dewan penuh di bilik berkongsi, pengangkutan ke dan dari Madrid ke tempat, lawatan, bahan dan insurans ialah 1,380 €. Semua kanak-kanak yang melakukan perjalanan bersendirian boleh menempah pakej selamat datang dan berlepas selama kira-kira 200 €. Perkhidmatan ini termasuk: jemputan / drop-off lapangan terbang, hotel anda di Madrid malam sebelum / selepas program, makan dan mengamalkan semasa penginapan anda. Beban tunggal anda semasa program ini adalah minuman ringan di luar makanan dan cenderahati!

Kelas Bahasa Intensif 4 hari: Jumlah harga kelas intensif Sepanyol selama 4 hari ialah € 192. Jika ditempah dengan kursus Pueblo Español , harga kursus ialah € 155.

Apakah langkah-langkah permohonan:

 • Minta maklumat lanjut!
 • Sekiranya anda tidak tahu tahap tahap anda, kami akan menjadualkan ujian tahap penilaian secara percuma! Dalam perbualan selama 10 minit, kami dapat memaklumkan kepada anda program mana yang sesuai dengan anda!
 • Semak ketersediaan dan menempah tarikh!
 • Buat tempahan anda dan mula merancang perjalanan anda ke dan dari Madrid, Sepanyol
 • Menguruskan penginapan di Madrid dan bersiap sedia untuk pengalaman pembelajaran Sepanyol.
 • Semak nota dan sediakan diri anda untuk selama-lamanya meningkatkan kebolehan berbahasa Sepanyol saya!
This school offers programs in:
 • Sepanyol
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
3 - 8 
Sepenuh masa
Price
Harga
1,950 EUR
Jumlah harga kursus pemanasan Pueblo Español 8 hari ialah € 1,950. Jumlah harga kelas intensif Sepanyol selama 4 hari ialah € 192.
Locations
Sepanyol - Jaén, Andalusia
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Sepanyol - Salamanca, Castile and León
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Sepanyol - Jaén, Andalusia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Sepanyol - Salamanca, Castile and León
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat