Kursus Baru - Perakaunan dan Kewangan, Pemasaran

Di Sekolah Pengurusan Permainan David, kami sedang dalam proses memperkenalkan kursus baru dalam pelbagai bidang. Semua kursus yang ditawarkan kepada pelajar-pelajar kami di Thailand memastikan bahawa terdapat laluan perkembangan untuk melanjutkan pengajian ke peringkat kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa di universiti asing (UK, Australia, Amerika Syarikat, Kanada, Malaysia, dll.). Kursus-kursus baru akan ditawarkan dalam bidang berikut:

  • Perakaunan dan Kewangan
  • Pemasaran
  • Pengajian Perniagaan
  • Teknologi maklumat
  • Pengurusan HospitalitiPersijilan

Sambungan David Game College Group membolehkan kami bekerja dengan badan pemberi anugerah antarabangsa terkemuka, kebanyakannya berpangkalan di UK. Badan-badan ini mempunyai perjanjian articulation berdiri dan antarabangsa dengan universiti di UK dan negara-negara lain.

Pada mulanya, Sekolah Pengurusan Permainan David akan bekerjasama dengan dua badan pemberian berasaskan UK seperti: Institut Pengurusan Komersial (ICM) dan Konfederasi Pelancongan dan Perhotelan (CTH). Pelajar perlu memenuhi keperluan penilaian badan-badan pemberian ini dan setelah lulus penilaian untuk semua mata pelajaran yang diajar dalam kursus yang berkaitan, mereka akan dianugerahkan pensijilan diiktiraf di peringkat antarabangsa.


Struktur Kursus dan Kemajuan Akademik

Semua kursus memastikan bahawa pelajar dapat maju dengan cara berstruktur, bermula dengan program Sijil diikuti dengan kursus Diploma dan Diploma Lanjutan. Di Sekolah Pengurusan Permainan David, kami memastikan bahawa pelajar kami diberi bimbingan dan sokongan sepanjang perjalanan pendidikan mereka supaya mereka dapat mencapai matlamat mereka yang dicitaikan iaitu mendapatkan kelayakan gelar yang sah di dunia. Kelayakan akhir yang diperoleh akan membolehkan pelajar berdua mendapatkan peluang kerjaya yang lumayan dan mengejar gelar yang lebih tinggi dalam bidang berkaitan mereka. Gambarajah kemajuan menerangkan pendekatan berstruktur yang pelajar dapat mengikuti dengan menyertai salah satu kursus baru kami.

Program diajar dalam:
English

Lihat 6 lagi program yang ditawarkan oleh David Game Management School Thailand »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Jun 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Jun 2019
Tarikh tutup permohonan

Jun 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date