Kursus dalam cellbiology, haiwan dan fisiologi tumbuhan

Umum

Penerangan Program

Cellbiology, Binatang dan Fisiologi Tumbuhan


Kursus-kursus yang berasingan termasuk ceramah, seminar, dan kerja-kerja makmal praktikal. Kursus Cellbiology terdiri daripada pengetahuan teori menyeluruh satu bahagian yang paling tengah moden Molekul Biologi Sel. Kursus ini juga meliputi konsep pertumbuhan sel malignan dan memberikan contoh-contoh mekanisme molekul di belakang perkembangan tumor. The Animal and Plant Physiology tentu tumpuan ke atas haiwan multisel dan tumbuh-tumbuhan vaskular. Tahap organisma yang berbeza, dari molekul untuk fisiologi, disepadukan. Struktur dan fungsi organ haiwan dan organ sistem dipertimbangkan dalam konteks berikut; peredaran, pernafasan, sistem saraf, sistem endokrin, perkumuhan, pemakanan, dan biologi pembangunan. Tumbuh-tumbuhan berkenaan terdapat penekanan khas pada fotosintesis, dinding sel, anatomi, pertumbuhan dan berbunga.


Tahap pendidikan: Asas dengan pengalaman akademik

Kelayakan: Kemahiran dalam setara Bahasa Inggeris ke Bahasa Sweden tentu menengah atas English B. 30 ECTS-kredit dalam Kimia termasuk 7.5 ECTS-kredit dalam Biokimia, dan juga 15 ECTS-kepujian dalam Biologi Molekul dan Genetik klasik.

Maklumat Am

30.0 ECTS

Tempoh: Nama Spring 2013, minggu 04-23

Lokasi: Umeå

Bahasa: English

Borang Pengajian: Siang, 100% tempo, Pengajian Normal

Pilihan: kredit Akademik


Kursus


Biologi Sel, 15.0 ECTS

Haiwan dan Tumbuhan Fisiologi, 15.0 ECTS


Haiwan dan Tumbuhan Fisiologi

Kursus asas dalam Animal and Plant Physiology, memberi tumpuan kepada haiwan multisel dan tumbuh-tumbuhan vaskular. Tahap organisma yang berbeza, dari molekul untuk fisiologi, disepadukan. Struktur dan fungsi organ haiwan dan organ sistem dipertimbangkan dalam konteks berikut; peredaran, pernafasan, sistem saraf, sistem endokrin, perkumuhan, pemakanan, dan biologi pembangunan. Tumbuh-tumbuhan berkenaan terdapat penekanan khas pada fotosintesis, dinding sel, anatomi, pertumbuhan dan berbunga.


Maklumat tentang Yuran


Bayaran permohonan dan tuisyen akan diperkenalkan untuk rakyat di luar EU / EEA dan Switzerland, bermula dengan tempoh musim luruh 2011.


Yuran tuisyen, ansuran pertama: SEK 67500
Jumlah Bayaran: SEK 67500

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 2016

Latar Belakang Pusat Pengajian

We constantly strive towards being one of Scandinavia and Europe's best environments for education, research and community engagement that meets the challenges of an ever-increasing global society.

We constantly strive towards being one of Scandinavia and Europe's best environments for education, research and community engagement that meets the challenges of an ever-increasing global society. Baca Ringkas