Read the Official Description

Kursus dalam fesyen Styling

Kursus ini Fashion Stylist akan membolehkan pelajar untuk membangunkan rasa stylizing fesyen tidak hanya dengan rasa yang hebat. Stylists fesyen mesti sentiasa ingat bahawa mereka mempunyai terlalu mempertimbangkan beberapa faktor: bagaimana untuk memadankan pakaian untuk memuji semua jenis saiz dan bentuk badan, bagaimana untuk memakai pakaian yang sesuai seting masa, tempat dan keadaan, atau bagaimana untuk trend sedar untuk membuat kempen mata menangkap. Sama ada anda mahu menjadi stylist untuk pembeli persional atau photoshootin stylist, kursus ini akan membolehkan anda untuk mengembangkan pengetahuan mengenai mendandan bagaimana untuk berpakaian dalam setiap keadaan.


Kursus ini meliputi latihan pada pencampuran dan sepadan untuk cara-cara baru untuk berpakaian diri sendiri, menganalisis fesyen jalan, menyelaras pakaian di bawah bajet dan banyak lagi. Anda perlu mencari pelbagai kedai-kedai di Milan, menjadi stylist sambil menikmati pusat fesyen.


Kursus ini memerlukan Photoshop & internet. Pelajar akan mengumpul maklumat melalui internet dan susun atur menyampaikan pada portfolio mereka menggunakan photoshop.


Kerja Akhir: Stylist Portfolio


Kursus Hasil Pembelajaran


- Penggunaan Adobe: Photoshop
- Keuntungan cara Itali fesyen stylizing
- Keuntungan keupayaan untuk berkomunikasi trend baru dalam cara yang jelas visual
- Keuntungan keupayaan untuk mencipta untuk pelanggan masa depan anda fesyen sasaran sedar kelihatan - belajar bagaimana untuk berpakaian Gaya anda
- Pengetahuan Keuntungan daripada ikon dan pereka yang lalu
- Trend Menjadi sedar gaya di seluruh dunia
- Menyedari nama kain (Kefahaman yang kain adalah lebih sesuai untuk angka yang berbeza & item)


Anda akan membangunkan rasa gaya dari mata yang berbeza pandangan bergantung kepada orang itu dan majlis itu. Anda juga akan mempelajari bagaimana gaya yang berbeza wujud di seluruh dunia, melihat fesyen dari seluruh dunia.


Juga, anda akan belajar bagaimana untuk menggunakan Adobe Photoshop, pencampuran dan sepadan item pakaian dan juga mewujudkan keping baru menggunakan alat-alat teknikal.


Dalam kursus ini pelajar akan mewujudkan sebuah buku yang boleh digunakan sebagai kerja pembentangan portfolio peribadi. Lihat Contoh Maya Portfolio Web


Level: yang baru bermul


Bahan: Notebook - Laptop komputer - USB memori stick - Photoshop - (30 hari versi percubaan okay)

Terdapat Jadual Tempoh Siang 2 minggu - Sepenuh Masa - 4 hari seminggu (Isnin hingga Khamis) Bayaran: € 1,500 (Photoshop Lessons termasuk) Siang 3 Minggu Full-bila masa 4 hari seminggu (Isnin hingga Khamis) Bayaran: € 1,700 (Photoshop Lessons termasuk) Siang 3 Minggu - Part-Time - Pagi atau petang - 4 hari seminggu (Isnin hingga Khamis) Bayaran: € 1,300 (Photoshop Lessons termasuk) Kombinasi Kursus Fesyen & Styling Fesyen Shotting Fashion & Styling Menembak 2 minggu fesyen penggayaan - Sepenuh Masa - 4 hari seminggu (Isnin hingga Khamis) & 1 minggu Yuran Fesyen Menembak: € 2,800 Klik di sini untuk program Fashion Shootting Untuk memasukkan 22% Cukai & 180 Yuran Pendaftaran euro.

Kursus Open semua Sepanjang tahun - Pendaftaran setiap Isnin

Program taught in:
English

See 13 more programs offered by Milan Fashion Campus »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
2 - 4 
Sambilan
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date