Read the Official Description

Kursus di Design Perkahwinan Pengantin


Kursus Design perkahwinan pengantin tidak hanya khusus bagi mereka yang mahu belajar bagaimana untuk mereka bentuk pakaian perkahwinan gaya Itali moden, tetapi juga untuk mereka yang mahu meningkatkan kemahiran profesionalnya.


Semasa kursus ini pelajar akan memperoleh keupayaan untuk menarik tubuh manusia - untuk menyediakan diri mereka asas-asas lakaran anatomi - termasuk dalam kursus yang anda juga akan mendapati Tutorial VIDEO bagaimana untuk menggunakan Photoshop - anda juga perlu membuat Lembaga Mood anda sendiri -
Anda bukan sahaja akan menarik pakaian perkahwinan, tetapi juga Beg, Kasut, sarung tangan, rantai, cermin mata hitam, walaupun pakaian yang pengantin perempuan akan memakai pada perkahwinannya.


Program yang khusus untuk mengkaji pergi ke butiran yang paling kecil.


Perkahwinan ini Course Design adalah lebih sempurna untuk seorang wanita yang mahu berkahwin dan mereka bentuk pakaian sendiri.


kerja-kerja akhir: Bengkel Final kreatif: Mereka bentuk koleksi berdasarkan tema individu


Kursus Hasil Pembelajaran


- Penggunaan program Adobe: Adobe Photoshop & Illustrator
- Teknik Sketching untuk reka bentuk dan lukisan teknikal
- Pengetahuan Textile
- Penciptaan Moodboard


Thiscourse akan melengkapkan pelajar untuk realiti profesional dunia fesyen. Bukan sahaja membangunkan kreativiti individu, tetapi juga untuk memperoleh keperluan Industri fesyen.
Kursus ini terutamanya distrukturkan sebagai pengalaman kerja yang sebenar, bukan sahaja kajian teori.
"Syarikat-syarikat fesyen tidak mempunyai masa untuk melabur pada pereka muda!
Mereka perlu pencipta Professional muda, yang bersedia untuk bekerja! "


Level: yang baru bermul


Bahan: Notebook - pensel 4H - Menjejaki kertas - pemadam lembut - Pencils - Pensil pengasah - Fine hitam pen hujung gentian - A4 kertas - Gunting - Gam kayu - Laptop komputer - stick USB memori - Photoshop - Illusrator (30 hari versi percubaan okay untuk Photoshop dan program Illustrator)

Tempoh Siang 1 bulan Full-Masa- 4 hari seminggu (Isnin hingga Khamis) Yuran: € 1,700 Siang 1 bulan - Part-Time - Pagi atau petang - 4 hari seminggu (Isnin hingga Khamis) Yuran: € 1,300 Siang 2 minggu - Full-Time - 4 hari seminggu (Isnin hingga Khamis) Yuran: € 1,300 untuk memasukkan 22% Tax & 180 Bayaran euro Pendaftaran.

Program taught in:
English

See 13 more programs offered by Milan Fashion Campus »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
2 - 4 
Sambilan
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date