Kursus di Design Wear Wanita

Milan Fashion Campus

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus di Design Wear Wanita

Milan Fashion Campus

Kursus di Design Wear Wanita


Pakai Wanita Course Design adalah untuk melengkapkan pelajar untuk realiti profesional dunia fesyen, bukan sahaja membangunkan kreativiti individu, tetapi juga untuk memperoleh keperluan Industri fesyen.


Kursus ini di digabungkan juga dengan KOLEKSI DESIGN program SIMULASI mereka bentuk dalam kombinasi dengan kain sebenar.
Kreativiti adalah sukar untuk menerangkan, terutama dalam fesyen. Sebagai contoh reka bentuk pakaian yang hanya digambarkan sepenuhnya dalam fikiran pereka. Pereka kemudian mempunyai untuk menyatakan ciptaan-Nya melalui lakaran tetapi ia mesti tepat dinyatakan melakukan seperti mood fabrik. Anda mesti mempunyai pengetahuan kain untuk mereka dan kadang-kadang rekabentuk adalah berdasarkan tekstil di dunia profesional.


Kursus ini terutamanya distrukturkan sebagai pengalaman kerja yang sebenar, bukan sahaja kajian teori. "Syarikat-syarikat fesyen tidak mempunyai masa untuk melabur pada pereka muda! Mereka perlu pencipta profesional muda, yang bersedia untuk bekerja!


kerja-kerja akhir: Bengkel Final kreatif: Mereka bentuk koleksi berdasarkan tema individu


Kursus Hasil Pembelajaran


- Keupayaan Gain lakaran teknik untuk reka bentuk dan lukisan teknikal
- Penggunaan program Adobe: Adobe Photoshop & Illustrator
- Pengetahuan Gain tekstil
- Keuntungan rasa papan perasaan mewujudkan


Kursus ini akan melengkapkan pelajar untuk realiti profesional dunia fesyen. Bukan sahaja membangunkan kreativiti individu, tetapi juga untuk memperoleh keperluan Industri fesyen.
Kursus ini terutamanya distrukturkan sebagai pengalaman kerja yang sebenar, bukan sahaja kajian teori.


"Syarikat-syarikat fesyen tidak mempunyai masa untuk melabur pada pereka muda!
Mereka perlu pencipta Professional muda, yang bersedia untuk bekerja! "


Level: Pemula

Bahan: Notebook - pensel 4H - Menjejaki kertas - pemadam lembut - Pencils - Pensil pengasah - Fine hitam pen hujung gentian - A4 kertas - Gunting - Gam kayu - Laptop Computer - stick USB memori - Photoshop - Illusrator (30 hari versi percubaan okay untuk Photoshop dan program Illustrator)

Jadual Terdapat Tempoh Normal Siang 6 bulan - 4 hari seminggu (Isnin hingga Khamis) Bayaran sepenuh masa: € 7,900 (Photoshop & Illustator Lessons termasuk) Siang 3 bulan - 4 hari seminggu (Isnin hingga Khamis) Bayaran sepenuh masa: € 4,000 (Photoshop & Illustator Lessons termasuk) Untuk memasukkan 22% Tax & 150 Bayaran euro Pendaftaran.

Tempoh Pendek Siang 1 bulan Full-Masa- 4 hari seminggu (Isnin hingga Khamis) Yuran: € 1,700 (Photoshop Lessons termasuk) Siang 1 bulan - Part-Time - Pagi atau petang - 4 hari seminggu (Isnin hingga Khamis) Bayaran : € 1,500 (Photoshop Lessons termasuk) Siang 2 minggu - Full-Time - 4 hari seminggu (Isnin hingga Khamis) Yuran: € 1,500 (Photoshop Lessons termasuk) untuk memasukkan 22% Tax & 150 Bayaran euro Pendaftaran.

This school offers programs in:
  • English
  • Itali
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Duration
Tempoh
1 - 6 
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Itali - Milan, Lombardy
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2019
Itali - Milan, Lombardy
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat