Kursus - Diploma Antarabangsa Dalam Perniagaan

Bradford College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus - Diploma Antarabangsa Dalam Perniagaan

Bradford College

Diploma Antarabangsa Perniagaan

Gambaran Keseluruhan Kursus

Ini adalah kursus merapatkan untuk pelajar luar negara yang ingin mendapatkan kemasukan ke program Pengajian Tinggi dalam Bradford Business School di Bradford College. Ia menyediakan program vocationally berkaitan, yang akan melengkapkan anda untuk Perniagaan HND dan ijazah program. Pelajar luar negara akan perlu mempunyai kelayakan yang setara seperti yang disahkan oleh pangkalan data NARIC itu.

Kolej memegang status Penaja UK Border Agensi Sangat Dipercayai (HTS).

Permohonan hendaklah dibuat terus kepada Kolej.

Struktur Kursus

Kursus ini terdiri daripada 12 Modul dihantar lebih dua penggal dan anda boleh mendaftar dalam salah September atau Januari. Dengan mendaftar pada bulan Januari, anda akan melengkapkan semester kedua semasa Summer School dan bersedia untuk meneruskan ke tahun satu ijazah atau kelayakan Tinggi Nasional pada bulan September.

Syarat Kemasukan

Empat GCSE pada sekurang-kurangnya Gred C dalam salah satu mata pelajaran atau GCSE dalam mata pelajaran Matematik dan Bahasa Inggeris di Gred C atau lebih. Sijil Bahasa Inggeris sah akan diperlukan untuk mengeluarkan anda dengan Pengesahan Penerimaan Pengajian (CAS).

Setara antarabangsa dari institusi yang diiktiraf adalah dialu-alukan. Butiran tahap Bahasa Inggeris yang diperlukan akan dinyatakan dalam surat tawaran anda.

Anda boleh ditemuduga dan diperlukan untuk melengkapkan sekeping kerja bertulis.

Maklumat Bayaran

Kami percaya bahawa darjah kualiti tidak perlu kos bumi. Sebab itulah yuran pengajian yang kompetitif kami menyediakan anda dengan pengalaman berkualiti yang merangkumi jam lebih daripada yang diajar di kebanyakan universiti, tahap baik akses tutor, dan sokongan dengan kumpulan pengajaran kecil.

Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
6,800 GBP
(2013/14)
Locations
United Kingdom - Bradford, England
Tarikh mula : Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
United Kingdom - Bradford, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat