kursus diploma jerman

Sprachschule Schneider

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

kursus diploma jerman

Sprachschule Schneider

Timbang kata-kata anda dalam kursus-kursus diploma kami!

Persediaan yang optimum untuk diploma menjadi pos- terima kasih jawab kepada kumpulan-kumpulan kecil kami hanya 3-6 peserta. Kursus diploma kami adalah sesuai untuk semua orang-orang yang menghargai sokongan peribadi daripada kumpulan terpilih daripada guru pakar.

Kandungan kursus dan kejayaan pelajar

Jurulatih Our akan membimbing anda cekap dan compe- tently sehingga anda mencapai diploma anda. Kelas-kelas yang memberi tumpuan kepada kemahiran bahasa yang akan diuji: membaca dan kefahaman mendengar, bertutur, menulis dan tatabahasa. Anda akan mempunyai kemungkinan untuk berkali-kali melakukan pelbagai bahagian amalan ujian di bawah keadaan ujian simulasi. Ini meningkatkan perasaan anda keselamatan dan membawa kepada kejayaan dalam peperiksaan «Sebenar». Anda akan diberikan tips berharga dan teknik penting untuk membantu anda dengan keadaan peperiksaan. Kami berasa bangga dengan hakikat bahawa kadar kejayaan para peserta yang kekal stabil pada hampir 100%!

Diploma

Diploma Institut Goethe mempunyai nilai tertinggi. Kami akan memberi tumpuan persediaan anda ke arah peperiksaan berikut: SD Mula Deutsch 1 und 2, ZD Zertifikat Deutsch, ZDfB Zertifikat Deutsch für den Beruf, JKR Prüfung Wirtschaftsdeutsch, Goethe-Zertifikat B2, C1 dan C2.
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Feb. 2019
Duration
Tempoh
16 - 32 
Locations
Switzerland - Zürich, Zurich
Tarikh mula : Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Feb. 2019
Switzerland - Zürich, Zurich
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat