Kursus Intensif IELTS

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Pembelajaran bahasa Inggeris telah menjadi sebahagian daripada program akademik untuk masa yang lama. Sekarang, ribuan pelajar antarabangsa datang ke Kanada dan Amerika Syarikat untuk melakukan semua atau beberapa program universiti mereka dalam bahasa Inggeris. Untuk memasuki Universiti atau Kolej, pelajar biasanya memerlukan skor IELTS yang baik. GEOS boleh membantu dengannya.

Sebagai salah satu program ESL pertama untuk mengajar persiapan ujian, kajian bahasa Inggeris di GEOS telah membantu beratus-ratus pelajar memasuki universiti. Taraf tinggi pengajar kelas persediaan bahasa Inggeris dan ujian akademik kami membuat program ESL penyediaan ujian ESL berbeza. Jika anda ingin meningkatkan skor IELTS anda atau mencari kelas IELTS untuk pemula, GEOS dapat membantu anda.

Kolej dan universiti tempatan mengesyorkan GEOS kepada bakal pelajar dan kami ingin menjadi sebahagian daripada rancangan anda!

Jika anda berminat untuk belajar Bahasa Inggeris untuk memasuki universiti, bercakap dengan kami mengenai universiti rakan kongsi kami - yang mana banyak yang anda boleh masukkan tanpa skor IELTS atau TOEFL.

Program Persediaan IELTS Intensif kami amat sesuai untuk pelajar yang ingin menyediakan ujian IELTS dalam jangka masa yang lebih pendek dan pada kadar yang pantas. Kebanyakan pelajar mengambil pilihan IELTS pada waktu petang atau kursus penulisan akademik.

Penyediaan IELTS intensif termasuk 30 pelajaran seminggu (22.5 jam) dengan 3 kelas harian.

Penyediaan IELTS - Jadual Waktu Contoh Intensif 30 Pelajaran

Kelas

Kemahiran Dihasilkan

9:00 IELTS Tempoh 1

Mendengarkan dan Bercakap

10:45 Tempoh IELTS 2

Membaca dan menulis

1:00 Kelas Pilihan

Kemahiran Amalan dan Lebih Banyak

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

With GEOS Languages Plus you’ll get an excellent education and an amazing experience abroad. Our classes and programs are optimized by making use of the latest ESL materials and teaching methods so yo ... Baca lebih lanjut

With GEOS Languages Plus you’ll get an excellent education and an amazing experience abroad. Our classes and programs are optimized by making use of the latest ESL materials and teaching methods so you’re sure to learn fast. Your classes will be taught by experienced teachers who can help you achieve your goals and continue to College or University with our Pathways Program! Students from around the world come to GEOS for affordable courses and programs. Baca Ringkas
New York , Costa Mesa + 1 Lagi Kurang