Pembelajaran bahasa Inggeris telah menjadi sebahagian daripada program akademik untuk masa yang lama. Sekarang, ribuan pelajar antarabangsa datang ke Kanada dan Amerika Syarikat untuk melakukan semua atau beberapa program universiti mereka dalam bahasa Inggeris. Untuk memasuki Universiti atau Kolej, pelajar biasanya memerlukan skor IELTS yang baik. GEOS boleh membantu dengannya.

Sebagai salah satu program ESL pertama untuk mengajar persiapan ujian, kajian bahasa Inggeris di GEOS telah membantu beratus-ratus pelajar memasuki universiti. Taraf tinggi pengajar kelas persediaan bahasa Inggeris dan ujian akademik kami membuat program ESL penyediaan ujian ESL berbeza. Jika anda ingin meningkatkan skor IELTS anda atau mencari kelas IELTS untuk pemula, GEOS dapat membantu anda.

Kolej dan universiti tempatan mengesyorkan GEOS kepada bakal pelajar dan kami ingin menjadi sebahagian daripada rancangan anda!

Jika anda berminat untuk belajar Bahasa Inggeris untuk memasuki universiti, bercakap dengan kami mengenai universiti rakan kongsi kami - yang mana banyak yang anda boleh masukkan tanpa skor IELTS atau TOEFL.

Program Persediaan IELTS Intensif kami amat sesuai untuk pelajar yang ingin menyediakan ujian IELTS dalam jangka masa yang lebih pendek dan pada kadar yang pantas. Kebanyakan pelajar mengambil pilihan IELTS pada waktu petang atau kursus penulisan akademik.

Penyediaan IELTS intensif termasuk 30 pelajaran seminggu (22.5 jam) dengan 3 kelas harian.

Penyediaan IELTS - Jadual Waktu Contoh Intensif 30 Pelajaran

Kelas

Kemahiran Dihasilkan

9:00 IELTS Tempoh 1

Mendengarkan dan Bercakap

10:45 Tempoh IELTS 2

Membaca dan menulis

1:00 Kelas Pilihan

Kemahiran Amalan dan Lebih Banyak

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh GEOS Languages Plus »

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 15, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2020
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
400 USD
(30 pelajaran seminggu) $ 400 seminggu
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date