Baca keterangan rasmi

Tingkatkan bahasa Inggeris anda dengan lebih cepat dengan pendedahan yang lebih tinggi kepada bahasa Inggeris

Kursus Crest Schools of English Intensif adalah program terbaik untuk diambil jika anda ingin meningkatkan tahap bahasa anda dalam masa yang singkat.

Anda akan mempunyai hubungan yang lebih baik dengan guru dalam suasana bilik darjah dan banyak peluang untuk mengamalkan kemahiran bahasa anda, mengambil bahagian dalam aktiviti bilik darjah dan belajar dengan pelajar lain. Pendedahan tambahan kepada bahasa Inggeris akan memberi anda keyakinan yang anda perlukan untuk mengamalkan percakapan anda dan meningkatkan ketepatan anda.

Semua kelas kami adalah santai dan interaktif dan para guru meliputi pelbagai topik yang menarik untuk memastikan pelajaran yang meriah dan menarik. Ini adalah kursus yang ideal untuk orang yang ingin mendedikasikan seberapa banyak masa mereka untuk belajar Bahasa Inggeris dan meningkatkan kemahiran bahasa utama mereka: membaca, menulis, mendengar dan bercakap.

Mahu masa pengajar maksimum?

Pelajar yang ingin menghabiskan banyak masa dengan guru bahasa Inggeris boleh mengambil program Total Immersion kami (45 jam seminggu). Anda akan belajar satu hingga satu selama 30 jam dan mengambil bahagian dalam tiga aktiviti yang diiringi setiap minggu, termasuk lawatan menarik di dalam dan sekitar London. Ini adalah kursus yang paling intensif dan ia adalah untuk pelajar yang ingin berlatih bercakap setiap hari dan mendapat pendedahan yang paling dalam bahasa Inggeris.

Fakta Pantas

  • Umur minimum: 16
  • Tahap pemula untuk maju (A1-C1)
  • Jam per minggu: pilih dari 21, 24, 27, 30, 45
  • Ideal Untuk: pelajar dan profesional yang ingin menerima sebanyak mungkin tuisyen dalam masa yang singkat

Lihat 8 lagi program yang ditawarkan oleh Crest Schools of English »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date