Bunyi menolak sempadan skrin dan pada masa-masa dapat meningkatkan kesan apa yang anda lihat. Secara ilmiah menggambarkan imej visual atau mewujudkan rasa hidup di belakang tabir, tanpa mengganggu, dan melibatkan penonton dalam apa yang sedang berlaku di skrin, menggunakan teknologi moden dan bakat pengeksekusi - ini adalah tugas utama jurutera bunyi dan pereka bunyi.

Program latihan ini bertujuan membentuk pakar yang memiliki semua kemahiran, pengetahuan, kemahiran dan teknologi untuk menghasilkan sokongan bunyi berkualiti tinggi untuk filem, televisyen, projek animasi atau komersil.

Objektif Kursus

Membentuk pakar multidisiplin yang mempunyai pengetahuan dan kemahiran semasa untuk melaksanakan sebarang tugas dalam bekerja dengan bunyi dalam filem, animasi, hiburan dan multimedia, pengiklanan.

Portfolio

Semasa latihan, pelajar membentuk portfolio berasaskan projek-projek sebenar (adegan dari filem, projek animasi, permainan komputer), perpustakaan bunyi yang luas, konsep dan sketsa audio. Pusat kerjaya Sekolah menyumbang kepada pembentukan portfolio berkualiti dan pembangunan hubungan dalam komuniti profesional.

Lulusan

Selepas latihan, pelajar menerima diploma pendidikan profesional tambahan dalam bidang "Kejuruteraan Bunyi dan Reka Bunyi".

Format latihan

Paruh waktu: 16 jam pengajian akademik setiap minggu (2 petang dan satu hari).

Peperiksaan masuk

Untuk kemasukan ke Sekolah, perlu mengisi borang permohonan dan lulus temuduga.

Tarikh pemeriksaan masuk

Pada tahun 2014, wawancara akan diadakan dalam tiga aliran: pada bulan Julai, Ogos dan September.

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh Moscow Film School »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
110,000 RUB
setiap semester
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date