Kursus Latihan Peringkat Tinggi dalam Ilustrasi

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Latihan Peringkat Tinggi dalam Ilustrasi

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

BAHASA KURSUS: Bahasa Sepanyol

Menguasai teknik asas dan gaya ilustrasi yang akan membolehkan anda menentukan idea dan konsep melalui lukisan.

Adakah anda ingin menjadi ilustrasi profesional? Dengan Ijazah Tinggi dalam Ilustrasi, anda akan belajar untuk membangunkan bahasa visual yang akan membolehkan anda menentukan idea dan konsep melalui lukisan, membuat ilustrasi dengan teknik yang berbeza dan gaya artistik. Di samping itu, anda akan bermula dalam strategi asas grafik naratif untuk pembangunan penerbitan atau skrip yang digambarkan (papan cerita). Melalui metodologi praktikal, anda akan mengembangkan bahasa anda sendiri yang akan membolehkan anda menjalankan projek-projek di berbagai bidang seperti pengiklanan, reka bentuk, dunia penerbitan atau seni.

illustration

Bertujuan bagi golongan muda yang ingin mengembangkan kerja mereka dalam bidang ilustrasi, menguasai teknik utama ekspresi grafik pada tahap profesional dan memilih yang paling sesuai untuk setiap tugasan, mengikut konteks cadangan komunikatif.

Mengapa belajar kursus ini?

Dengan tajuk ini, anda boleh mengakses Ijazah Lanjutan dalam Reka Bentuk Grafik, memenuhi keperluan normatif.

Anda akan dapat mengalami apa yang anda pelajari dalam bilik darjah dan bengkel yang dilengkapi dengan teknologi terkini, melalui latihan teori dan praktikal dan mengambil bahagian dalam projek sebenar dengan syarikat.

Kami bergantung kepada latihan teori dan praktikal dan pembangunan projek-projek sebenar dengan syarikat sebagai peluang untuk pembelajaran dan rangkaian.

Kami menumpukan pendidikan campuran melalui guru kami, keseimbangan antara juruteknik yang berkelayakan dan profesional profesional yang diiktiraf, ciri khusus metodologi yang diajar di IED Madrid.

Belajar di IED Madrid bermakna hidup dengan semua cabang reka bentuk di ruang istimewa, pengalaman kreatif dan peluang unik untuk menawarkan pelajar kami.

Output profesional: Syarikat penerbitan. Agensi pengiklanan. Kajian reka bentuk Lembaga cerita untuk pawagam, pengiklanan atau televisyen. Seni komik dan berurutan.

This school offers programs in:
  • Spanish (Spain)


Tarikh Akhir Kemaskini September 30, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
6,900 EUR
Locations
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh mula : Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2018
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat