Kursus Latihan Peringkat Tinggi dalam Pembangunan Aplikasi Web

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Latihan Peringkat Tinggi dalam Pembangunan Aplikasi Web

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

BAHASA KURSUS: Bahasa Sepanyol

Ijazah Lanjutan dalam Pembangunan Aplikasi Web , pakar dalam Reka Bentuk Digital dan Pengalaman Pengguna, melatih anda untuk menjadi seorang pengaturcara dengan pengetahuan canggih dalam reka bentuk digital, salah satu profil yang paling dituntut di pasaran. Membangunkan kemahiran komunikatif dan kreatif anda dan belajar melalui teknologi dan persekitaran pembangunan khusus, untuk membangunkan dan meningkatkan aplikasi komputer untuk semua sistem operasi dan platform mudah alih. Anda akan mendekati konsep seperti kebolehgunaan dan pengalaman pengguna sambil mendalamkan reka bentuk digital dan sistem maklumat, menghasilkan penyelesaian teknologi untuk semua jenis platform.

web app

Ditujukan kepada golongan muda yang ingin membimbing kerja profesional mereka dalam bidang pengaturcaraan dan pembangunan perisian dalam bidang industri kreatif. IED Madrid, sebagai Pusat Reka Bentuk Superior, melengkapi pendidikan teknikal dengan latihan khusus dalam reka bentuk digital, mewujudkan profesional dengan profil berganda.

Mengapa belajar kursus ini?

Kami melatih pengaturcara khusus dalam reka bentuk digital, supaya anda boleh berurusan secara autonomi dengan pembangunan komponen visual tertentu untuk sebarang pembangunan perisian.

Kami mempunyai makmal yang dilengkapi dengan teknologi terkini untuk pengaturcaraan dalam persekitaran berbilang platform.

Kami bergantung kepada latihan teoretikal dan praktikal dan pembangunan projek-projek sebenar dengan syarikat sebagai peluang pembelajaran.

Kami menumpukan pendidikan campuran melalui guru kami, keseimbangan antara juruteknik yang berkelayakan dan profesional profesional yang diiktiraf, ciri khusus metodologi yang diajar di IED Madrid.

Belajar di IED Madrid bermakna hidup dengan semua cabang reka bentuk di ruang istimewa, pengalaman kreatif dan peluang unik untuk menawarkan pelajar kami.

Peluang kerjaya: Pembangunan perisian dalam bidang industri kreatif. Pelaksanaan komponen visual khusus untuk pembangunan perisian. Pemaju aplikasi multimedia, permainan dan aplikasi yang disesuaikan untuk peranti mudah alih. Pencipta kandungan grafik dan komponen multimedia untuk integrasi dalam aplikasi yang berbeza. Pengurus dan pentadbir pangkalan data.

This school offers programs in:
  • Spanish (Spain)


Tarikh Akhir Kemaskini September 30, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
6,900 EUR
Locations
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2019
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat