BAHASA KURSUS: Bahasa Sepanyol

Ijazah Lanjutan dalam Pembangunan Aplikasi Web , pakar dalam Reka Bentuk Digital dan Pengalaman Pengguna, melatih anda untuk menjadi seorang pengaturcara dengan pengetahuan canggih dalam reka bentuk digital, salah satu profil yang paling dituntut di pasaran. Membangunkan kemahiran komunikatif dan kreatif anda dan belajar melalui teknologi dan persekitaran pembangunan khusus, untuk membangunkan dan meningkatkan aplikasi komputer untuk semua sistem operasi dan platform mudah alih. Anda akan mendekati konsep seperti kebolehgunaan dan pengalaman pengguna sambil mendalamkan reka bentuk digital dan sistem maklumat, menghasilkan penyelesaian teknologi untuk semua jenis platform.

web app

Ditujukan kepada golongan muda yang ingin membimbing kerja profesional mereka dalam bidang pengaturcaraan dan pembangunan perisian dalam bidang industri kreatif. IED Madrid, sebagai Pusat Reka Bentuk Superior, melengkapi pendidikan teknikal dengan latihan khusus dalam reka bentuk digital, mewujudkan profesional dengan profil berganda.

Mengapa belajar kursus ini?

Kami melatih pengaturcara khusus dalam reka bentuk digital, supaya anda boleh berurusan secara autonomi dengan pembangunan komponen visual tertentu untuk sebarang pembangunan perisian.

Kami mempunyai makmal yang dilengkapi dengan teknologi terkini untuk pengaturcaraan dalam persekitaran berbilang platform.

Kami bergantung kepada latihan teoretikal dan praktikal dan pembangunan projek-projek sebenar dengan syarikat sebagai peluang pembelajaran.

Kami menumpukan pendidikan campuran melalui guru kami, keseimbangan antara juruteknik yang berkelayakan dan profesional profesional yang diiktiraf, ciri khusus metodologi yang diajar di IED Madrid.

Belajar di IED Madrid bermakna hidup dengan semua cabang reka bentuk di ruang istimewa, pengalaman kreatif dan peluang unik untuk menawarkan pelajar kami.

Peluang kerjaya: Pembangunan perisian dalam bidang industri kreatif. Pelaksanaan komponen visual khusus untuk pembangunan perisian. Pemaju aplikasi multimedia, permainan dan aplikasi yang disesuaikan untuk peranti mudah alih. Pencipta kandungan grafik dan komponen multimedia untuk integrasi dalam aplikasi yang berbeza. Pengurus dan pentadbir pangkalan data.

Program diajar dalam:
  • Spanish (Spain)

Lihat 46 lagi program yang ditawarkan oleh IED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 30, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
5,500 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date