Baca keterangan rasmi

london

Kami Kursus bahasa inggeris Summer adalah cara yang baik untuk meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris anda sambil meneroka semua yang London tawarkan musim panas ini. Kami mempunyai dua pakej yang disediakan untuk pelajar yang ingin menemui dan mengalami London, ibu negara United Kingdom dan salah satu bandar yang terbesar di dunia.

English Bahasa Summer Course (Pilihan A)

 • General English Full-time - 4 minggu
 • Penginapan dengan katil keluarga angkat & sarapan tunggal bilik double / (single penghuni)
 • program sosial sekurang-kurangnya 4 acara
 • 4 lawatan United Kindom
 • Lapangan terbang mengambil dari Heathrow atau Gatwick *

Harga: £ 1545

Kursus Summer Bahasa English (Pilihan B)

 • General English Full-time - 4 minggu
 • penginapan berkongsi bilik serba lengkap (2 orang) *
 • program sosial sekurang-kurangnya 4 acara
 • 4 lawatan United Kindom
 • Lapangan terbang mengambil Heathrow atau Gatwick *

Harga: £ 1245

Kursus Bahasa Inggeris Summer termasuk

General English sepenuh masa esc

kelas bahasa Inggeris umum kita meningkatkan keupayaan anda untuk menggunakan dan memahami bahasa Inggeris dan membantu anda dengan bertutur, mendengar, membaca dan kemahiran menulis, serta membangunkan tatabahasa dan perbendaharaan kata anda. kelas persiapan peperiksaan juga akan membolehkan anda untuk mengamalkan bahagian-bahagian yang berbeza daripada ujian peperiksaan dan membantu anda dengan teknik yang anda perlukan untuk berjaya.

 • Semua peringkat dari Permulaan untuk Advanced
 • Pelajaran Isnin hingga Jumaat 9:00-12:15
 • Semua buku dimasukkan sebagai sebahagian daripada Summer Kursus Bahasa Inggeris

Penginapan pelajar

Kami mempunyai beberapa pilihan yang tersedia untuk pelajar Kursus Summer Inggeris kita:

 • Menjadi tuan rumah penginapan keluarga Inap-sarapan tunggal bilik double / (single penghuni)
 • penginapan kongsi

penginapan kongsi adalah cara yang baik untuk membuat kawan-kawan baru dan sempurna jika anda tidak keberatan mempunyai rakan sebilik. Apabila menempah bersama-sama kita boleh menguruskan sebuah bilik untuk 2 orang berkongsi. Sebagai contoh, anda dan rakan anda.

Menjadi tuan rumah penginapan keluarga boleh terdiri daripada pengalaman keluarga benar-benar mendalam, kepada sewa bilik yang sangat asas dalam rumah keluarga.

Dalam pengalaman keluarga yang mengasyikkan, pelajar yang hidup, makan, dan saham sebahagian besar masa mereka di UK dengan tuan rumah dan keluarga mereka. acara keluarga seperti makan di luar, lawatan ke taman-taman hiburan, perkhemahan, perjalanan, dan lain-lain biasanya akan melibatkan pelajar tuan rumah, yang mungkin dijangka untuk membayar sebahagian daripada kos ...

esc

Program sosial

Bagi kebanyakan pelajar, satu bahagian penting dalam Sekolah Summer adalah peluang untuk membuat kawan-kawan baru dari negara-negara lain dan melawat London. sekolah menjalankan program sosial mingguan dengan aktiviti biasa seperti malam bowling, pub kuiz, lawatan ke muzium, London lawatan persiaran. Terdapat juga perjalanan hujung minggu di luar London supaya anda boleh melihat bahagian-bahagian lain England. Ini boleh termasuk Brighton, Oxford, Cambridge, Stonehenge, Mandian, Dover, Windsor dan banyak lagi.

pemindahan lapangan terbang

Kami boleh menguruskan pengambilan apabila anda tiba dari lapangan terbang ke tempat penginapan anda.

Pick-up dari Heathrow atau Gatwick Airport termasuk dalam yuran. Jika pengambilan dari lapangan terbang London yang lain diminta mungkin ada bayaran tambahan.

Sebagai alternatif anda boleh menggunakan pengangkutan awam, jika anda mahu.

Mewujudkan pengalaman musim panas adat

Kita boleh mencipta pengalaman peribadi English kursus musim panas untuk anda, menyediakan tuisyen tambahan tertumpu kepada bahasa Inggeris digunakan dalam bidang tertentu seperti perniagaan, media atau bidang perubatan, kami juga boleh membantu anda menyempurnakan kemahiran perbualan anda atau sebutan. Bercakap kepada kami untuk mula menyesuaikan pengalaman perjalanan musim panas Bahasa Inggeris anda. Bayaran tambahan mungkin dikenakan.

esc
Program diajar dalam:
English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh West London English School »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
1,545 GBP
Pilihan A - £ 1,545; Pilihan B - £ 1,245
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date