Kursus Musim Panas Di Pembeli Peribadi

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Musim Panas Di Pembeli Peribadi

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

PROGRAM INI ADALAH YANG DIAJAR DALAM SPANISH

Objektif Program Summer dalam Pembeli peribadi adalah untuk melatih pelajar untuk menawarkan setiap pelanggan almari pakaian yang sesuai dengan bentuk badan, warna, umur, keperluan, protokol sosial dan gaya hidup mereka. Mereka akan dapat mengetahui pelbagai pakaian kedai-kedai, aksesoris, objek dan perkhidmatan berkaitan dengan fesyen dan estetika untuk memenuhi keperluan setiap pelanggan.

pembeli peribadi

Peluang kerja: Pelajar-pelajar yang mengambil kursus ini akan dapat mensasarkan kerjaya profesional mereka di bidang-bidang seperti:

  • Pembeli peribadi dalam rangkaian kedai, kedai jabatan dan / atau hotel.
  • Pembeli peribadi untuk pelanggan swasta, artis atau orang yang mempunyai kehidupan yang sibuk.
  • Perundingan sekali-sekala bagi orang-orang yang tidak biasa dengan fesyen dan trend terkini.
  • Melengkapi perkhidmatan yang ditawarkan di sebuah kedai.

Yang Program Summer dalam Pembeli peribadi akan menawarkan pengetahuan teori dan praktikal yang diperlukan untuk memberi nasihat kepada pelanggan apabila memilih pakaian mereka.

Dalam kursus ini, profesional yang bekerja dalam dunia fesyen akan mendedahkan kunci untuk memberi nasihat kepada pelanggan apabila membeli-belah untuk pakaian. Tutor akan mengajar pelajar untuk cekap mengambil apa yang paling sesuai dengan setiap pelanggan, mengikut bentuk dan warna, serta gaya hidup mereka dan protokol yang ditubuhkan.

Kursus Pembeli peribadi akan mengajar pelajar untuk mengenal pasti jenis tubuh dan warna yang sesuai dengan setiap orang, untuk mencari pakaian dan trend yang paling sesuai dengan mereka, dan juga untuk menawarkan nasihat untuk acara-acara khas seperti perkahwinan atau lawatan konsert.

Mereka akan belajar untuk menganjurkan almari pakaian dan menawarkan nasihat peribadi kepada pelanggan supaya mereka dapat membuat yang terbaik sudah tentu appearance.The mereka akan digenapkan dengan latihan asas dalam solekan, kecantikan, barang kemas, kasut dan kain, yang diajar oleh profesional yang bekerja dalam pelbagai bidang berkaitan dengan fesyen dan estetika.

Program: Pengajaran teori dan praktikal menangani penting penilaian imej, pelanggan dan pengurusan bajet, trend, warna dan gaya terkini, penciptaan dan pembaharuan almari pakaian asas, protokol dan pakaian dalam kehidupan sosial, penjagaan peribadi, membeli-belah negara dan antarabangsa, membeli-belah dalam talian, lawatan ke kedai fesyen, aksesori, mewah dan reka bentuk.

Bertujuan untuk: Profesional yang ingin meningkatkan pengetahuan, stylists, pereka, protokol dan hubungan masyarakat pakar-pakar mereka. Dan semua orang yang berminat dalam imej peribadi, fesyen, kecenderungan, dan yang ingin menjadi biasa dengan litar fesyen Madrid. Kakitangan yang terlibat dengan pakaian kedai-kedai, hotel dan pusat-pusat kecantikan yang ingin menawarkan pelanggan mereka perkhidmatan perhatian eksklusif dan peribadi.

KURSUS INI DIADAKAN DALAM BAHASA SEPANYOL

This school offers programs in:
  • Spanish (Spain)
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Julai 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
2,900 EUR
Locations
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh mula : Julai 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Julai 2019
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat