Kursus Musim Panas dalam Reka Bentuk Visual dan Pemikiran Lateral (Edisi Musim Sejuk)

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Musim Panas dalam Reka Bentuk Visual dan Pemikiran Lateral (Edisi Musim Sejuk)

IED – Istituto Europeo di Design Florence

KURSUS INI DIBUKA DALAM BAHASA INGGRIS.

Reka Bentuk Visual dan Pemikiran Lateral mengambil pendekatan pelbagai disiplin untuk menggabungkan kemahiran teoretikal dan praktikal yang diperlukan untuk asas yang mantap, dengan objektif penciptaan pelbagai projek melalui penggunaan beberapa teknik.

Pelajar akan menggunakan warisan budaya dan seni bina Florence dari masa lalu dan sekarang sebagai inspirasi mereka untuk menggunakan dan mengubah pengalaman dan idea mereka ke dalam karya yang unik.

Ini adalah kursus lanjutan , para peserta harus mempunyai asas asas dalam komponen utama kursus, latar belakang dalam penggunaan perisian grafik utama dan harus didorong untuk bekerja secara mandiri dan di bawah batas waktu. Pemohon perlu menunjukkan motivasi yang kuat dan keupayaan untuk bekerja dalam kumpulan.

Struktur dan metodologi - Semasa program pelajar akan memperoleh asas sejarah dan moden reka bentuk grafik Itali dan bagaimana ia boleh digunakan untuk projek Penjenamaan Visual.

Melalui makmal tertentu para peserta akan belajar untuk memperbaiki kemahiran dalam Adobe Suite, bagaimana menulis skrin dan menghasilkan video untuk web dan memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk penggunaan peralatan untuk kerajinan tangan. Lebih-lebih lagi melalui teknik manual dan kerajinan tangan, pelajar akan belajar bagaimana mengembangkan imej koordinat peribadi mereka.

Fakulti yang berpengalaman aktif terlibat dalam pembangunan kursus yang memastikan pelajar berhubung dengan pemikiran semasa dan perkembangan terkini dan teknologi yang berkaitan.

Aktiviti-aktiviti tetap seperti lawatan ke muzium, teater dan tempat-tempat lain yang penuh minat memastikan pelajar sentiasa mengikuti perkembangan dinamik permintaan dan keperluan industri.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini September 30, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
2,600 EUR
Locations
Itali - Florence, Tuscany
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
Itali - Florence, Tuscany
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat