Kursus Oneyear Dalam Reka Bentuk Fesyen

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Oneyear Dalam Reka Bentuk Fesyen

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

WHY?

Lebih daripada pakaian menjual, pereka fesyen yang perlu memahami kedudukan, penjenamaan dan identiti, dan visi pasaran perlu mencadangkan penyelesaian kepada masalah dan isu-isu seperti kemampanan, pengguna dimaklumkan dan media baru.

UNTUK SIAPA?

Kursus ini bertujuan untuk orang-orang yang berminat untuk bekerja dengan fesyen dan boleh dilihat sebagai langkah pertama dalam peralihan kerjaya. Dengan penekanan kepada projek-projek juga berfungsi profesional yang berusaha untuk meningkatkan portfolio anda.

BAGAIMANA?

Kelas dibahagikan kepada empat modul teras, dengan modul antarabangsa pilihan di Barcelona. Projek akhir kursus ini adalah untuk mewujudkan koleksi authorial yang akan dibentangkan dalam bentuk persembahan.

Pasaran fesyen telah matang dan tidak lagi hanya menjual lebih banyak pakaian: anda perlu memahami kedudukan, pemikiran identiti dan mencari inovasi dalam reka bentuk dan penjenamaan.

Fesyen hari ini perlu menjadi pereka penyelidik, pereka fesyen, pengarah kreatif dan profesional pemasaran - memerlukan gambaran yang lengkap pasaran untuk menyusun strategi dan mencadangkan koleksi yang masuk akal.

Melalui pengalaman praktikal dan kedudukan berhampiran dengan pasaran, reka bentuk fesyen kursus menyediakan pelajar dengan pandangan umum tentang kawasan yang berbeza dalam reka bentuk fesyen. Membincangkan penyelidikan, penciptaan produk, komunikasi dan lihat perniagaan, antara langkah-langkah penting yang lain untuk segmen.

Pelajar menerima latihan dinamik, berdasarkan pelaksanaan projek-projek amali dan pengalaman pasaran. Guru diiktiraf profesional dan kebanyakan projek-projek yang dicadangkan melibatkan pelanggan yang sebenar.

Kursus ini adalah sengit, menghasilkan semula pengalaman sebenar pasaran fesyen. Ia ditawarkan peluang untuk mengadakan modul dua minggu di IED Barcelona.

PENDAFTARAN DAN PENDAFTARAN

Untuk memulakan proses pendaftaran, klik butang SimKad, isikan semua maklumat yang diminta dan memuat naik CV anda. Kurikulum ini akan dikaji oleh pasukan kami dan kemudian kami akan menghubungi anda dengan arahan untuk menandakan temuduga (jika perlu), dan menjalankan pendaftaran.

PEMBAYARAN KE DALAM 48X

IED menawarkan kemungkinan pembayaran kursus-kursus untuk 48x. Melengkapkan "kenalan untuk maklumat lanjut."

  • The IED Rio berhak untuk menangguhkan kursus ini jika anda tidak mendapat kuorum.
This school offers programs in:
  • Portuguese (Brazil)


Tarikh Akhir Kemaskini August 18, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2018
Duration
Tempoh
310 
Sepenuh masa
Price
Harga
24,190 BRL
Locations
Brazil - São Paulo
Tarikh mula: Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2018
Brazil - São Paulo
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat