Read the Official Description

Pereka produksi mengubah skrip menjadi siri visual dan plastik filem masa depan dengan bantuan keputusan visual, lakaran dan papan cerita, dan juga mengetuai jabatan seni (kostum, make-up, lokomotif, pementasan, mock-up) dan mengambil bahagian secara langsung dalam penembakan.

Program latihan ini bertujuan untuk pembentukan seorang pakar yang boleh bekerja dengan penulis skrip, pengarah, pengendali, penyelia grafik komputer untuk mencapai hasil visual tunggal. Ia termasuk satu blok modul teori mengenai sejarah seni, gaya, sejarah pawagam, menguasai alat visualisasi yang paling luas: lukisan, asas-asas reka bentuk seni bina, prototaip, kolaj, menghias, menggambar, bekerja dengan tekstur.

Pembelajaran Kerjasama

Sepanjang latihan, pelajar aktif bekerjasama dengan fakulti lain pada kursus, diploma, projek percutian. Di sekolah terdapat kuliah bersama dan kelas pakar pakar dari industri, lawatan ke set filem, yang mana Kerjaya Pusat bertanggungjawab.

Portfolio

Dalam tempoh 4 semester, pelajar bekerja untuk mewujudkan konsep visual untuk projek filem, yang menjadi asas kepada portfolio. Projek diploma menjadi kad melawat graduan, menunjukkan semua pengetahuan, kemahiran dan kemahiran untuk bekerja di projek filem sebenar.

Amalan

Selepas keputusan prestasi dan penilaian portfolio yang dibentuk, graduan mengamalkan projek filem semasa, dan juga terus bekerjasama dengan Sekolah dalam rangka kerja projek Pusat Kerjaya.

Peperiksaan masuk

Untuk kemasukan ke Sekolah, perlu mengisi borang permohonan dan lulus temuduga.

Temu bual adalah mesyuarat sepenuh masa dengan jawatankuasa kemasukan (kurator dan / atau guru utama fakulti, pengarah sekolah).

Satu kelebihan penting bagi peserta adalah pemilikan lukisan itu. Untuk temuduga, anda mesti membawa apa-apa kerja yang menunjukkan kemahiran dan keupayaan untuk menarik dan bekerja dengan warna (format tidak lebih daripada A3).

Pemberitahuan keputusan peperiksaan masuk akan dihantar kepada anda melalui e-mel dalam tempoh 5 hari bekerja selepas temuduga.

Tarikh pemeriksaan masuk

Pada 2014, wawancara akan diadakan dalam tiga aliran: Julai, Ogos dan September. Waktu temuduga diberikan secara individu pada selang waktu antara pukul 12:00 hingga 20:00.

See 9 more programs offered by Moscow Film School »

Last updated June 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
Sambilan
Price
110,000 RUB
setiap semester
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date