Baca keterangan rasmi

Kursus Pengurusan Projek - Kemahiran Program dalam Projek Dokumentasi dan Mesyuarat


Sijil

Mereka yang berjaya program ini dan jika pelajar itu didapati "Kompeten" dalam PoE, pelajar akan menerima Keputusan yang Damelin Surat menggariskan piawaian unit yang dilindungi. Damelin akan memohon kepada PERKHIDMATAN SETA bagi pihak pelajar bagi Program Kemahiran dalam Pengurusan Projek Dokumentasi & Mesyuarat: SAQA ID 50080 (Kredit 10) yang diberikan.


Syarat Kemasukan

 • Jika dilakukan secara sepenuh masa:
 • Pengetahuan, kefahaman dan penggunaan Bahasa Inggeris di NQF 3 / Gred 11 atau yang setaraf
 • Pengetahuan, kefahaman dan aplikasi Matematik Literasi di NQF 3 / Gred 11 atau setaraf
 • Pengetahuan, kefahaman dan penggunaan bahasa Afrika Selatan 2 di NQF 2 / Gred 10 atau yang setaraf
 • Pengetahuan, kefahaman dan aplikasi Literasi Komputer di Tingkat NQF 3 / Gred 11 atau yang setaraf
 • Pemahaman asas tempat kerja, proses projek dan operasi dan kecekapan dalam Sijil Kebangsaan di Tingkat 3 Pentadbiran Perniagaan atau Projek Perkhidmatan Sokongan atau setaraf adalah lebih baik
 • Kemasukan mungkin tertakluk kepada temu bual dengan staf akademik
 • Jika dilakukan secara separuh masa:
 • Pengetahuan, kefahaman dan aplikasi Numerasi dan Literasi (1 dan bahasa ke-2) di Gred 12 atau yang setaraf
 • CAT telah diluluskan, dengan itu mengecualikan pelajar daripada melakukan perkara yang asas-asas
 • Pengetahuan, kefahaman dan aplikasi Literasi Komputert NQF Level 3 / Gred 11 atau yang setaraf
 • Pemahaman asas tempat kerja, proses projek dan operasi dan kecekapan dalam Sijil Kebangsaan di Tingkat 3 Pentadbiran Perniagaan atau Projek Perkhidmatan Sokongan atau setaraf adalah lebih baik.
 • Semua pelajar mestilah tamat berikut berjaya sebelum mendaftar untuk Program Kemahiran ini:
 • Program Kemahiran dalam Pengenalan kepada Projek Pengurusan
 • Program Kemahiran dalam Pengurusan Projek PenjadualanTempoh Pengajian

Tempoh program adalah 38 jam dan tuisyen adalah muka-ke-muka berdasarkan jam nosional NQF. Ini tidak termasuk masa untuk menyiapkan tugasan, penyelidikan dan belajar sendiri. Setiap kampus Damelin mempunyai jadual tuisyen yang berbeza. Program yang ditawarkan pada minggu ini, pada waktu malam atau pada hari Sabtu.


Kursus Pengenalan

Program Kemahiran ini adalah sebahagian daripada Perkhidmatan SETA diiktiraf kelayakan penuh, Sijil FET dalam Pengurusan Projek SAQA ID 50080 di NQF Aras 4, dan direka bentuk untuk pelajar yang ingin bekerja di dalam atau dengan pasukan pengurusan projek atau menggunakan pendekatan projek untuk perniagaan mereka. Projek-projek yang mungkin teknikal, perniagaan, projek-projek kerajaan atau pembangunan masyarakat dan akan merentasi pelbagai sektor ekonomi. Kelayakan ini juga yang bernilai kepada pelajar menjalankan perniagaan mereka sendiri, pengurusan projek adalah satu komponen penting bagi mana-mana sistem perniagaan.Program ini akan menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menggunakan dan mengaplikasikan pengurusan projek prinsip, alat dan teknik utama untuk dapat memenuhi yang berikut dengan keyakinan: Menjadi ahli pasukan projek yang berkesan. Menyediakan sokongan pentadbiran kepada seorang pengurus projek dan ahli-ahli pasukan. Membantu pengurus projek sederhana kepada projek-projek besar. Menggunakan kemahiran dalam menjalankan perniagaan sendiri dengan lebih berkesan. Program ini akan menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menggunakan dan mengaplikasikan pengurusan projek prinsip, alat dan teknik utama untuk dapat memenuhi yang berikut dengan keyakinan: Menjadi ahli pasukan projek yang berkesan. Menyediakan sokongan pentadbiran kepada seorang pengurus projek dan ahli-ahli pasukan. Membantu pengurus projek sederhana kepada projek besar. Menggunakan kemahiran dalam menjalankan perniagaan sendiri dengan lebih berkesan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 137 lagi program yang ditawarkan oleh Damelin Part Time »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
38 
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb. 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Feb. 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Feb. 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Feb. 2020
Tarikh tutup permohonan

Feb. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date