Kursus - Penyediaan Peperiksaan Cambridge

Crest Schools of English

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus - Penyediaan Peperiksaan Cambridge

Crest Schools of English

Setiap tahun, lebih 3 juta orang mengikuti Peperiksaan ESOL Cambridge di lebih 150 negara di seluruh dunia. Peperiksaan Cambridge menilai keupayaan calon untuk berkomunikasi secara berkesan dalam bahasa Inggeris dengan menguji semua empat kemahiran bahasa - membaca, menulis, mendengar dan bercakap.

Beribu-ribu universiti, syarikat dan agensi kerajaan di seluruh dunia mengiktiraf Sijil Cambridge sebagai bukti tahap bahasa Inggeris anda.

Ujian mana yang terbaik untuk saya?

Apabila anda mendaftar dengan kami atau pada hari pertama anda, anda akan mengambil ujian pendek untuk menilai tahap Bahasa Inggeris anda. Berdasarkan hasil ujian dan wawancara kami dengan anda, penasihat kami akan mengesyorkan kelas terbaik untuk anda dan menasihatkan peperiksaan mana yang paling sesuai untuk anda.

Kami menawarkan kursus persediaan untuk Ujian Bahasa Inggeris Cambridge Umum, tahap pra-pertengahan untuk kecekapan (KET, PET, FCE, CAE, CPE).

Kami juga boleh menyediakan anda untuk Cambridge Business English Exams (BEC) dan Kewangan (ICFE) dan Ujian Bahasa Inggeris Undang-undang (ILEC).

Apakah kursus seperti itu?

Sepanjang kajian anda, kemajuan anda akan dipantau dengan teliti; anda akan diberikan kerja rumah dan digalakkan untuk menggunakan bahan-bahan pembelajaran sendiri secara dalam talian dan offline kami. Anda akan mempunyai akses kepada kertas peperiksaan yang lalu untuk membantu menyediakan anda apa yang diharapkan dalam peperiksaan dan juga akan diberikan nasihat mengenai semakan dan teknik ujian.

Sekiranya anda ingin mengambil kelas Bahasa Inggeris Umum di samping kursus persediaan peperiksaan, kami akan cuba menguruskan pengajaran sesuai dengan jadual anda. Kelas Umum Bahasa Inggeris kami direka untuk menolong anda meningkatkan kemahiran membaca, menulis, mendengar dan berbicara, sambil membangunkan bahasa inggeris, kosa kata dan sosial dan bahasa idiomatik.

Crest Schools of English berafiliasi dengan Pusat Terbuka London Crest, yang merupakan salah satu pusat peperiksaan ESOL Cambridge terbesar di UK. Crest Schools of English pelajar Crest Schools of English mendapat faedah dengan menerima diskaun 10% daripada yuran peperiksaan (dari Januari 2013).

Fakta Pantas

  • Umur minimum: 16
  • Tahap: pra-pengantara untuk kecekapan (A2 hingga C2)
  • Tuisyen: 6 - 30 jam seminggu
  • Tarikh Mula: bila-bila masa
  • Panjang Kursus: fleksibel
  • Tawaran Eksklusif: Diskaun 10% dari yuran peperiksaan Cambridge anda


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
United Kingdom - Edgware, England
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
United Kingdom - Edgware, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat