Bahasa yang Tersedia

Perancis

Kursus Penyerapan Lengkap

Hidupkan bahasa semasa anda belajar, berehat, wain dan makan dalam bahasa Perancis. Dengan masa hubungan selama 70 jam dengan guru-guru Perancis asli anda , termasuk semua hidangan dan rehat, anda akan dikelilingi oleh bahasa dari awal pagi hingga lewat petang.

Kursus Intensif

35 jam aktiviti pelajaran, terdiri daripada kerja kumpulan kecil, satu-satu pelajaran, latihan sebutan, perdebatan tematik, bengkel dan sebagainya.

Tukang buatan dan unik

Selama bertahun-tahun CERAN telah membangunkan metodologi dan teknik pengajarannya sendiri, membolehkan guru mendekati bahasa dalam cara yang lebih berpusatkan pelajar daripada metodologi lain. Dengan cara ini, setiap pelanggan mempunyai bahasa khususnya sendiri yang perlu dipenuhi dengan cara yang positif dan berstruktur.

Program eksekutif dan tailor ini direka untuk memberi pelanggan eksekutif peluang untuk mengembangkan keperluan bahasa khusus mereka. Menggunakan kaedah Metodologi dan pengajarannya sendiri, CERAN menawarkan program bahasa yang unik dan intensif yang disesuaikan untuk pelanggan secara individu.

Kursus berlangsung sekurang-kurangnya satu minggu dan terdiri daripada 70 jam waktu hubungan dalam bahasa sasaran. Pelanggan tinggal di tapak di kediaman moden dan penuh dengan bilik en-suite tunggal yang menawarkan WiFi percuma, sambungan ADSL, televisyen, meja kerja dan perkhidmatan linen setiap hari.

Penginapan

Pelanggan kami menginap di kediaman kami yang canggih dan dibina di lokasi. Semua bilik single adalah en-suite dengan bilik mandi peribadi atau pancuran mandian, perkhidmatan linen setiap hari, ADSL dan WiFi, televisyen dan ruang kerja. Bagi mereka yang memerlukan sedikit ruang, kami juga boleh menawarkan sebilangan kecil suite eksekutif.

Leisure

Di tapak, pelanggan boleh menggunakan pusat gim dan petanque, sementara pada musim panas, kami juga membuka kolam renang. Mereka yang ingin pergi menaiki basikal di kawasan itu boleh meminta basikal di penerimaan tetamu.

Gim, kolam renang, tenis dan kemudahan golf boleh didapati di Avignon yang berdekatan.

Hujung minggu

Pelanggan yang tinggal lebih lama dari satu minggu boleh menggunakan kediaman di papan penuh atau Katil

Mula Tarikh

Mana-mana Ahad sepanjang tahun (ditutup dua minggu semasa Krismas)

Tempoh

Minimum penginapan 1 minggu (mini-tersedia atas permintaan)

Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Ceran Lingua International »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Sep 2019
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2019