Kursus: Persediaan IELTS

California KL

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus: Persediaan IELTS

California KL

Mengenai peperiksaan IELTS

Sistem Pengujian Bahasa Inggeris Antarabangsa (dikenali sebagai IELTS); kelayakan diperlukan oleh kebanyakan universiti di Malaysia, British, Kanada, Australia, Maltese dan Afrika Selatan, dan dalam beberapa kes, institusi akademik Amerika. IELTS sering dikehendaki oleh badan profesional dan diperlukan untuk imigresen untuk Kanada dan Australia. Untuk mendapatkan skor terbaik mungkin, anda memerlukan bantuan terbaik yang anda dapat. Mengambil kursus penyediaan IELTS dengan kami adalah langkah pertama penting anda ke arah kejayaan.

Sebab untuk mengambil kursus ini

  • Anda mahu menghadiri universiti berbahasa Inggeris
  • Anda mahukan kerjaya dalam persekitaran antarabangsa
  • Anda ingin mendapatkan kelebihan bersaing dalam laluan kerjaya anda
  • Anda mahukan sijil antarabangsa yang membuktikan tahap Bahasa Inggeris anda
  • Anda mahu peluang yang lebih baik untuk pekerjaan masa depan

Mengapa IELTS

Kelayakan IELTS diperlukan oleh kebanyakan universiti di Malaysia, British, Kanada, Australia, Maltese dan Afrika Selatan, dan dalam beberapa kes, institusi akademik Amerika. IELTS sering dikehendaki oleh badan profesional dan diperlukan untuk imigresen untuk Kanada dan Australia. Kelas IELTS Skor Tinggi ® akan memberi tumpuan kepada tiga bidang utama untuk membantu anda mencapai skor yang hebat dengan cepat dan mudah: strategi peperiksaan yang berguna, pemikiran peperiksaan yang berkesan, dan belajar hanya bahasa Inggeris yang anda perlukan untuk lulus ujian.

Kakitangan kami

Guru-guru kami terlatih sepenuhnya dalam apa yang diperlukan untuk mendapat skor yang hebat dalam peperiksaan IELTS. Hasil akhir anda akan mencerminkan pemahaman yang mendalam mengenai keperluan IELTS, serta peningkatan yang signifikan dalam membaca, menulis, berbicara dan mendengar anda.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini May 9, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
1 - 1 
Sepenuh masa
Locations
مليسيا - Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat