kursus persediaan IELTS

New Zealand Institute of Studies

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

kursus persediaan IELTS

New Zealand Institute of Studies

IELTS Kursus Persediaan

IELTS adalah Bahasa Inggeris Sistem Ujian Bahasa Antarabangsa, terbukti ujian bahasa Inggeris di dunia 's. Berhampiran dengan 6000 organisasi dan lebih daripada 1.4 juta pengambil ujian di seluruh dunia percaya dan mengiktiraf IELTS sebagai penunjuk yang selamat, sah dan boleh dipercayai keupayaan benar-untuk-kehidupan untuk berkomunikasi dalam bahasa Inggeris untuk pendidikan, imigresen dan akreditasi profesional.

IELTS diuruskan bersama oleh British Council, IDP: IELTS Australia dan University of Cambridge ESOL Peperiksaan (Cambridge ESOL) melalui lebih daripada 500 lokasi di 130 buah negara.


Keterangan

NZIoS menawarkan kelas-kelas persediaan IELTS seperti berikut:

IELTS intensif / IELTS Bengkel

IELTS intensif = Ini adalah sepenuh masa kursus persediaan IELTS. Kelas IELTS kami membantu pelajar untuk membiasakan dan menyediakan diri mereka untuk bersedia dan berjaya dalam ujian IELTS.Kelas IELTS yang diajar oleh yang berpengalaman IELTS Pemeriksa yang memahami sepenuhnya proses Peperiksaan dan kriteria yang diperlukan.

IELTS Bengkel = Bengkel ini dibangunkan untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan mengamalkan bersedia untuk mengambil peperiksaan IELTS. Ia direka khas untuk pelajar-pelajar yang sedang mempertimbangkan mengambil Peperiksaan IELTS dalam masa terdekat. Bengkel IELTS dibahagikan kepada dua bahagian, Tutorial dan Seminar bahagian.

Bengkel Tutorial IELTS memberi tumpuan kepada pelajar yang bekerja dalam kumpulan kecil atau satu-satu dengan guru, di mana pelajar dapat menerima maklumat intensif dan pengetahuan.

Pelajar-pelajar IELTS Bengkel Seminar menghadiri kuliah kumpulan besar di mana guru bercakap tentang kemahiran, tips dan strategi untuk mengambil peperiksaan IELTS. Ini adalah kurang sengit dan mempunyai hubungan peribadi kurang dengan guru. Walau bagaimanapun, ia adalah sesuai bagi pelajar yang hanya memerlukan mendapat beberapa perkara penting dan strategi untuk peperiksaan.

Secara umum, Bengkel IELTS akan membolehkan pelajar untuk berlatih dan mempersiapkan diri untuk ujian IELTS sebenar dengan yang berkelayakan dan berpengalaman IELTS Guru.


Profil Siswazah

Pelajar yang berjaya menamatkan program-program ini IELTS akan:

  • Sepenuhnya bersedia untuk peperiksaan IELTS
  • Dapat menguruskan masa dengan berkesan sambil duduk peperiksaan IELTS
  • Dapat memahami alam semula jadi daripada soalan-soalan peperiksaan dan jangkaan Bank.
  • Mendapatkan keputusan skor yang lebih tinggi
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Mac. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
New Zealand - Auckland, Auckland
Tarikh mula : Mac. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Mac. 2019
New Zealand - Auckland, Auckland
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat