Kursus Persediaan Peperiksaan

Gateway School Of English

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Persediaan Peperiksaan

Gateway School Of English

Kursus Persediaan Peperiksaan (Cambridge ESOL, KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, IBT, TOEIC)

Gateway School Of English menawarkan pelbagai kursus penyediaan peperiksaan, yang paling popular adalah IELTS, TOEFL iBT, TOEIC dan Cambridge FCE

  • Kursus Persediaan Peperiksaan 20 kursus setiap minggu (tersedia sepanjang tahun kecuali bulan Julai
  • Kursus Persediaan Peperiksaan Kursus 30 pelajaran dalam seminggu (tersedia sepanjang tahun kecuali bulan Julai
  • Kumpulan Kombinasi Umum Bahasa Inggeris 20 pelajaran dalam seminggu Penyediaan Peperiksaan Satu-ke-Satu (tuisyen swasta) 10 pelajaran dalam seminggu (tersedia sepanjang tahun termasuk bulan Julai

Kursus gabungan kursus persediaan peperiksaan Bahasa Inggeris Umum Satu-ke-Satu adalah sesuai untuk pelajar-pelajar yang ingin meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris Umum mereka (mendengar, bercakap, membaca

Bagi kursus kumpulan persiapan peperiksaan, saiz maksimum bagi setiap kumpulan adalah 8 pelajar setiap kelas. Tempoh setiap pelajaran ialah 45 minit.

Sekiranya pelajar ingin duduk untuk peperiksaan di akhir kursus di Malta, kakitangan akademik kami akan membantu proses pendaftaran dan akan membantu pelajar mengisi borang permohonan. Jika pelajar telah memutuskan tarikh peperiksaan sebelum ketibaan di Malta dan merancang untuk menduduki peperiksaan selepas menamatkan kursus, kakitangan kami memerlukan borang permohonan peperiksaan semasa membuat tempahan supaya kami boleh mengemukakan borang permohonan ke pusat ujian . Kakitangan kami akan membimbing pelajar dan membantu melalui prosedur permohonan dan akan menyediakan semua maklumat yang diperlukan melalui e-mel.

Kursus Persediaan Peperiksaan IELTS

Dalam kursus ini, guru menyediakan amalan yang berkesan dalam semua bidang yang diliputi oleh keperluan peperiksaan. Program pembelajaran dianjurkan sedemikian rupa untuk menyediakan asas kukuh dalam tugas linguistik yang diuji oleh pemeriksa. Tuntutan kumpulan kecil dan perhatian individu oleh guru kami menyumbang kepada motivasi yang diperlukan oleh pelajar untuk memaksimumkan skor band mereka sebanyak mungkin.

Kursus Penyediaan iBT TOEFL®

TOEFL ® iBT adalah ujian berasaskan internet yang boleh diambil di Malta setelah menyelesaikan kursus anda. Ujian ini adalah syarat kemasukan untuk kemasukan ke institusi pendidikan paling tinggi di Dunia Barat - termasuk kolej dan universiti terkemuka di Amerika Syarikat, Kanada, Inggeris, Australia dan New Zealand. Sistem penilaian memberi anda nilai dari 120 dan kebanyakan universiti memerlukan skor 85 100.

Dalam kursus ini, guru menyediakan amalan yang berkesan dalam semua bidang yang diliputi oleh keperluan ujian. Program pembelajaran dianjurkan sedemikian rupa untuk menyediakan asas kukuh dalam tugas linguistik yang diuji oleh pemeriksa. Tuisyen kumpulan kecil dan perhatian individu oleh guru kami menyumbang kepada motivasi yang diperlukan oleh pelajar untuk memaksimumkan prestasi mereka dalam TOEFL ® iBT.

Kursus Persediaan Peperiksaan ESOL Cambridge

Peperiksaan ESOL Cambridge termasuk pelbagai tahap seperti KET, PET, FCE, CAE dan CPE. Sijil merangkumi peperiksaan asas untuk mereka yang mula belajar bahasa Inggeris, melalui sijil lanjutan untuk mereka yang telah mencapai tahap kefasihan yang tinggi.

Peperiksaan ini diiktiraf di seluruh dunia oleh majikan, universiti dan kementerian kerajaan sebagai bukti keupayaan menggunakan Bahasa Inggeris.

Dalam kursus ini, guru menyediakan amalan yang berkesan dalam semua bidang yang diliputi oleh keperluan peperiksaan. Program pembelajaran dianjurkan sedemikian rupa untuk menyediakan asas kukuh dalam tugas linguistik yang diuji oleh pemeriksa.

Tuisyen kumpulan kecil dan perhatian individu oleh guru kami menyumbang kepada motivasi yang diperlukan oleh pelajar untuk memaksimumkan prestasi mereka dalam peperiksaan.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini February 24, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Locations
Malta - Saint Julian's
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Malta - Saint Julian's
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat