Kursus: Program Bahasa Cina

Go Abroad China

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus: Program Bahasa Cina

Go Abroad China

Program Bahasa Cina Gac

Belajar bahasa Cina di Beijing misalnya (atau mana-mana bandar lain) untuk satu semester, Program Mandarin University, program kumpulan kecil, intensif

Beritahu saya lagi!

Pembelajaran Bahasa Cina Mandarin di China tidak perlu mengambil masa yang besar dari gaya hidup anda. Tarikh mula kursus adalah fleksibel (jadual kami menampung ANDA!) Manakala tempoh kursus mesti diselesaikan dalam blok seminggu. Program ini dipecahkan kepada tiga bahagian, semuanya akan membantu anda memanfaatkan potensi pembelajaran anda dan meningkatkan peluang anda untuk menguasai bahasa Cina dengan cepat. Kehidupan di Zhongguo - China dalam bahasa Mandarin - sangat mengejutkan.

Go Abroad China mengulangi programnya selama bertahun-tahun sehingga kita dapati gabungan kombinasi aktiviti dan gaya pembelajaran yang sempurna untuk memberi manfaat kepada kemampuan pelajar kita untuk berbahasa Cina dalam jangka panjang. Setiap elemen memberi tumpuan kepada kemahiran membaca, menulis, mendengar dan bercakap yang berlainan dari sudut yang berbeza, memberikan pengalaman pembelajaran pelajar yang menyeluruh dan komprehensif dalam masa yang singkat. Jika Beijing bukan bandar anda, periksa bagaimana anda boleh belajar bahasa Mandarin di Shanghai. Belajar China dan faham orang, makanan, budaya, senario moden, bahasa, dan sebagainya. Lihat lagi di bawah!

Untuk memohon kursus bahasa Cina atau semester luar negara, sila lengkapkan pendaftaran dalam talian.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai kursus bahasa Mandarin, sila hubungi inquiry@goabroadchina.com, atau anda boleh menghubungi kami Bebas Tol di China: 1-800-314-2508 dan 86-18612879069.

Gambaran Keseluruhan Program Bahasa Cina Intensif

Pilihan yang paling fleksibel untuk mempelajari bahasa Cina di China, anda boleh pergi ke sekolah Cina kecil Shanghai dengan kelas kami bermula setiap hari Isnin dalam tahun untuk pelbagai peringkat. Kelas dijalankan selama tiga jam Isnin hingga Jumaat. Para guru di sekolah rakan kongsi kami semua mempunyai pengalaman bertahun-tahun dan semangat untuk mengajar. Mereka semua telah menerima latihan mendalam dalam mengajar bahasa Cina sebagai bahasa asing dan diperakui secara rasmi. Sekolah rakan kami menggunakan situasi sehari-hari simulasi sebagai pendekatan pengajaran utama, yang membolehkan pelajar belajar dengan cepat dan dengan cara yang santai yang segera terpakai di luar bilik darjah dan meninggalkan mod pengajaran berorientasikan ujian, memberikan penekanan yang lebih besar kepada latihan bercakap dan mendengarkan secara intensif proses pengajaran. Sebelum anda memulakan kelas, kami akan menilai tahap bahasa Cina yang bertutur dan bertulis dan menyerahkan anda ke kelas yang akan sepadan dengan tahap anda. Jika anda hanya mempunyai beberapa minggu untuk belajar di luar negara di China, atau hanya boleh mendapatkan tarikh tertentu untuk keluar kerja, kami akan dapat memenuhi jadual anda.

Oleh itu, mengapa anda menyertai Program Kumpulan Kecil Go Abroad China ?

Putaran Guru

Guru-guru kami diputar secara teratur untuk memastikan suasana belajar segar. Kami melakukan ini supaya pelajar kami mendapat manfaat sepenuhnya daripada gaya pengajaran dan gaya mengajar. Kursus ini meliputi empat hingga enam jam sehari kajian formal, dengan nisbah 1 pengajar kepada 5-10 pelajar asing.

Kurikulum yang tersusun dengan baik

Pembelajaran Bahasa Cina Mandarin, kami beroperasi dengan kurikulum yang dipikirkan dengan baik untuk memenuhi kedua-dua pelajar jangka pendek dan jangka panjang kami, memastikan semua pelajar mendapat pelajaran dan sokongan terbaik semasa masa pengajian mereka. Rancangan pelajaran kami teratur dengan teliti, dengan mengambil kira minat, bingkai masa dan gaya pembelajaran pemohon kami.

Penyerapan penuh

Selain pembelajaran gaya kelas konvensional, di Go Abroad China kita juga menghargai pentingnya aktiviti kelas sebagai aspek tambahan pembelajaran bahasa Cina dan memahami budaya. Justeru, GAC menganjurkan beberapa aktiviti kelas sepanjang minggu dan lawatan bandar pada hujung minggu, membantu para pelajar untuk lebih menghargai bahasa dan budaya Cina. Di samping itu, kami juga menggalakkan pelajar kami mengambil bahagian dalam pertukaran bahasa; kami menawarkan pakej perkhidmatan bantuan lengkap, dari berlepas ke ketibaan di China, orientasi, sokongan visa, penginapan, perniagaan dan acara rangkaian, dll.

Fleksibiliti

Oleh kerana sesetengah pelajar kita perlu mengimbangi kajian Cina dengan kerja, perjalanan atau komitmen lain, kami menawarkan jam kelas yang fleksibel, jumlah keseluruhan program dan tarikh permulaan untuk memenuhi sebarang keperluan daripada pemohon kami dan membuat perkara-perkara yang semudah mungkin untuk mereka.

Tarikh Kursus

Cari lebih banyak maklumat mengenai struktur harga dan tarikh di sini.

Program Mandarin Kelas Kecil mempunyai ciri-ciri berikut:

 • Format pembelajaran gaya kelas kecil.
 • Pemula mutlak sepanjang jalan ke kelas mahir dan program Mandarin yang intensif.
 • Kurikulum boleh disesuaikan mengikut kehendak pemohon.
 • Fleksibiliti dengan jadual kelas.
 • Pilihan percuma untuk dipilih: beberapa adalah bahasa berasaskan, yang lain lebih budaya.
 • Program pertukaran bahasa dengan Speaker Cina Asli.
 • Tutor yang dipilih sebelum bertahun-tahun pengalaman profesional mengajar bahasa Cina sebagai bahasa asing.
 • Pelancongan bandar percuma, lawatan, dan aktiviti-aktiviti lain.
 • Penginapan berkongsi sebuah apartmen dengan rakan sebilik Cina atau homestay.
 • Pengenalan kerja sambilan, serta mengambil bahagian dalam latihan.

1. Gambaran Keseluruhan Program Universiti Mandarin

Go Abroad China belajar Cina unik di China Program difasilitasi dengan kerjasama beberapa universiti terkemuka di China, dengan sokongan guru bahasa profesional di Beijing, program bahasa Shanghai (dengan Jiaotong dan Fudan University) dan Nanjing. Apabila anda memilih program belajar di luar negeri China untuk satu semester atau lebih, anda akan mendapati diri anda tinggal di salah satu bandar tersebut.

Program semester GAC China dirancang untuk melibatkan peserta Mandarin dalam beberapa cara termasuk arahan kelas formal, tutor selepas kelas, program pertukaran bahasa dengan penceramah asli Cina Mandarin dan dengan mengambil bahagian dalam pilihan budaya dan lawatan luar. Kaedah pengajaran yang dipercepat membolehkan para peserta dengan tahap kecekapan yang lebih rendah untuk memperoleh alat yang mereka perlukan untuk komunikasi oral berkesan dalam tempoh masa yang agak singkat. Bagi pelajar yang sudah maju, kelas-kelas Cina ini bertujuan meningkatkan kecekapan pelajar dengan ekspresi Cina yang rumit. Program perendaman Bahasa Cina mengintegrasikan semua aspek bahasa: membaca, menulis, bercakap, mendengar, tatabahasa, fonetik, dan perbendaharaan kata. Kami memaparkan topik dari situasi harian, budaya, masyarakat ke sejarah supaya anda dapat menerapkan gaya bahasa Beijing sebagai contoh salah satu bandar kita. Pengajar dan guru kami adalah penceramah asli bahasa Mandarin yang berpengalaman dan profesional, dengan ijazah universiti dalam Pengajaran Cina sebagai Bahasa Asing. Kami mengalu-alukan peserta semua peringkat untuk datang dan belajar bersama-sama! Susunan jenis ini paling sesuai untuk mereka yang belajar semester di luar negara.

Belajar Cina di Beijing, belajar Mandarin di Shanghai atau mana-mana bandar pilihan lain dan menguasai bahasa Cina dalam program perendaman bahasa yang menarik dan komprehensif kami. Pilih dari sekurang-kurangnya satu minggu hingga ke kursus sepanjang tahun, dari pemula hingga peringkat lanjutan. Ramai yang mengatakan bahawa program Mandarin Beijing adalah yang paling popular.

Sebagai pelajar bahasa, mulakan dengan menyatakan bahawa China dalam bahasa Mandarin adalah Zhongguo: yang lain akan mengikuti.

Sorotan Program

 • Pengiktirafan antarabangsa untuk prestasi akademik yang cemerlang.
 • Belajar Mandarin Cina, dapatkan rendaman penuh dalam bahasa dan budaya.
 • Program bahasa Cina yang berpatutan, terakreditasi dan berkualiti.
 • Yuran program meliputi tuisyen, penginapan, dokumen sokongan visa, buku teks, sijil selepas selesai, pek selamat datang, pilihan budaya, aktiviti sosial
 • Penginapan termasuk penginapan homestay atau berkongsi dengan rakan sebilik Cina.
 • Pemindahan kredit kolej tersedia.

Sorotan Kursus

 • Kurikulum menyeluruh dan seimbang yang menggabungkan semua aspek bahasa Cina: Berbicara, Mendengar, Cina Komprehensif, Luas
 • Profesor dan pengajar yang dilantik adalah penceramah Mandarin asli dengan ijazah dalam Pengajaran Cina dan mengalami pengalaman bertahun-tahun.
 • Kelas disediakan untuk pemula yang lengkap dan juga untuk mereka yang telah mempelajari bahasa Cina sebelum ini.
 • Program Bahasa Cina Standard mempunyai 20 jam seminggu; Bahasa Cina Intensif adalah 30 jam seminggu.
 • Program jangka pendek: 4 hingga 12 minggu.
 • Program jangka panjang: semester atau tahun akademik penuh.
 • Program Pertukaran Bahasa dengan penutur asli.

Pilihan percuma:

mereka mungkin berfokus bahasa dan bukan bahasa. Pilihan adalah berdasarkan tahap kemahiran pelajar. Pilihan-pilihan ini termasuk Sejarah Cina, Perniagaan Cina, Pengenalan Watak Cina, Kemahiran Bahasa Mandarin, Filem Cina, Kaligrafi Cina

Bagaimana kredit kursus berfungsi?

Anda boleh belajar bahasa Cina di Shanghai atau mana-mana bandar yang anda suka; kesemua universiti Cina yang Go Abroad China adalah diiktiraf secara langsung oleh Kementerian Pendidikan China.

Pada akhir setiap program Universiti Belajar Cina, universiti mengeluarkan transkrip akademik. Dokumen ini menyenaraikan kursus yang telah diambil oleh setiap pelajar, bilangan jam yang mereka hadiri kelas, dan gred akhir mereka. Gred sebahagian besarnya berdasarkan peperiksaan akhir, dengan berat badan yang diberikan kepada pertengahan, kerja rumah, dan kehadiran. Kebanyakan pelajar yang berminat untuk memindahkan kredit ke universiti rumah mereka perlu mendapatkan program yang diluluskan terlebih dahulu.

Kerana program adalah 20 kelas setiap minggu, mereka dianggap sebagai pengajian sepenuh masa (benar-benar, lebih daripada sepenuh masa kajian oleh piawaian universiti barat!). Program empat minggu adalah lebih kurang sama dengan kursus Cina satu semester di sebuah universiti barat; semester adalah beberapa kursus dan harus diberikan 12 hingga 15 kredit di Amerika Syarikat (kelas semester penuh). Kenapa tidak datang ke China dan belajar di China?

Ketahui lebih lanjut mengenai program Bahasa Mandarin kami di Beijing, Belajar Cina Shanghai dan Nanjing dan lain-lain dan belajar melalui kaedah perendaman China kami.

Program Mandarin Universiti - Komponen

Program Bahasa Mandarin Shanghai, Nanjing, dan Beijing dianjurkan dengan kerjasama beberapa universiti terkenal China, Mandarin School Shanghai; belajar di luar negara selama semester akan membuat anda belajar di salah satu institusi berikut:

Kelas Bahasa Teras

Belajar Cina di China dengan kursus yang ditawarkan di sekolah berikut:

 • Universiti Bahasa dan Budaya Beijing
 • Universiti Peking
 • Universiti Tsinghua
 • Shanghai Jiao Tong University
 • Shanghai Fudan University
 • Universiti Nanjing

Pertukaran Bahasa

Mengenali penduduk tempatan Cina adalah sebahagian daripada program luar negara bahasa Mandarin. Sekiranya anda pergi dengan penginapan jenis 'pangsapuri bersama', ia membolehkan integrasi bahasa dan budaya antara peserta dan pelawat Cina dan negara tetangga, menandakan permulaan persahabatan istimewa dan belajar di luar kelas Cina anda, membantu meningkatkan pertukaran budaya dan sosial . Sama ada anda mengambil kursus Bahasa Cina di Shanghai atau mana-mana bandar lain, kami menggalakkan pertukaran bahasa kerana seberapa cepat ia akan membantu anda belajar bahasa Cina cepat dan membolehkan anda menjalani bahasa tersebut.

Perumahan

Go Abroad China menawarkan pelbagai jenis penginapan untuk memenuhi keperluan dan bajet pelajar. Bersih dan selesa, semua kawasan perumahan Go Abroad China dipilih dengan teliti, selamat

Penginapan boleh dengan keluarga tuan rumah, yang amat berguna untuk mereka yang belajar di luar negara program China; belajar bahasa Cina di Shanghai dan ambil kesempatan unik ini. Pilihan lain termasuk pangsapuri yang dikongsi bersama dengan profesional Cina, pangsapuri persendirian, asrama pelajar atau hotel bertaraf tiga bintang. Untuk maklumat lanjut tentang penginapan, sila klik Go Abroad China Housing di laman web kami.

Pilihan Kebudayaan, Aktiviti Sosial, Lawatan Berpandu

Di samping menyediakan kelas bahasa Cina berstruktur dan perkhidmatan yang bersesuaian, di sini di Go Abroad China kami menawarkan bengkel elektif. Elektif direka untuk memperluas kemahiran linguistik dan keterampilan bahasa Cina peserta dan peserta dalam bidang seni dan sejarah. Aktiviti sosial kami termasuk lawatan berpandu dan lawatan ke Kota Terlarang, Istana Musim Panas; kami juga mempunyai kaligrafi, lukisan Cina, Tai chi, seni mempertahankan diri, perubatan Cina tradisional, masakan Cina, sukarela, dan sebagainya. Peluang yang menarik untuk belajar bahasa Mandarin di luar kelas juga ditawarkan. Sila klik Aktiviti Go Abroad China di laman web kami untuk maklumat lanjut.

Peristiwa Rangkaian

Go Abroad China mengatur pelbagai Peristiwa Perniagaan dan Rangkaian, yang mana pelajar boleh memilih untuk mengambil bahagian. Rangkaian menyediakan peluang tambahan untuk peserta kami untuk memenuhi individu asing dan Cina yang berpengaruh dari komuniti perniagaan dan berhubung dengan mereka, menukar maklumat perniagaan penting dan pengetahuan industri . Bagi mereka yang mengambil latihan magang musim panas di China, sebagai contoh, ini adalah pilihan terbaik yang disediakan.

Jumlah pek perkhidmatan: Sokongan dan Bantuan

Go Abroad China mempunyai pakej perkhidmatan yang komprehensif yang merangkumi segala-galanya dari prosedur pra-keberangkatan di negara asal peserta hingga ke akhir program yang dipilih. Perkhidmatan lain termasuk pickup lapangan terbang, penginapan, dokumen sokongan visa, sokongan hotline 24 jam, bantuan dengan program teras dan banyak lagi. Segala-galanya, kami menjaga segala-galanya semasa anda menumpukan pada belajar dan mengalami budaya Cina. Untuk butiran lanjut, sila klik pada Pakej Perkhidmatan Keseluruhan Go Abroad China di laman web kami.

2. Gambaran Keseluruhan Program HSK

HSK, yang dikenali sebagai "Hanyu Shuiping Kaoshi" dalam bahasa Cina adalah Ujian Kecekapan Bahasa Cina yang standard untuk penceramah Cina bukan asli, seperti orang asing dan Cina luar negeri. Objektif utama HSK adalah untuk menilai tahap bahasa Mandarin yang telah dipelajari. Ujian HSK moden bermula pada tahap 1 hingga ke tahap 6. Kementerian Pendidikan di China telah lama meluluskan ujian HSK, dan tambahan pula, ia adalah kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa bagi Bahasa Cina moden.

Bagi warga asing, kelayakan HSK adalah penting dengan cara berikut:

 • Sebaik sahaja anda mengetahui tahap kecekapan Cina anda, anda boleh menggunakannya untuk mencari pekerjaan yang baik di dalam atau di luar China.
 • Anda boleh dengan mudah mendaftar di Universiti Cina, malah meningkatkan peluang anda mendaratkan biasiswa untuk datang ke China untuk belajar.
 • Sebaik sahaja anda bercakap bahasa Cina, ia sangat mudah apabila bersosial, menjalinkan hubungan dan mewujudkan hubungan perniagaan yang berharga dengan orang-orang Cina.
 • Peluang lebih luas apabila anda fasih dalam lebih satu bahasa, terutamanya kerana pengaruh China terus berkembang di peringkat global.

Di Go Abroad China , kami menawarkan kursus penyediaan HSK yang mampu, sangat berkesan dan teliti yang boleh diambil sebagai program bahasa musim panas, atau pada masa lain juga. Dalam kursus ini, anda akan mendapati diri anda belajar bahasa Cina asas, bahasa Cina lisan, kami mengajar anda kaedah terbaik yang boleh anda gunakan untuk mencapai tanda tertinggi yang mungkin dalam ujian ini, kami memperkenalkan ujian mengejek untuk perlahan-lahan membantu anda mengenali jenis ini peperiksaan. Kandungan yang akan anda pelajari memberi tumpuan kepada mendengar, memahami bacaan dan sebutan, tatabahasa, menulis; semua aspek ini penting dan menjadi sebahagian daripada ujian HSK.

GAC yang direka untuk program penyediaan HSK memerlukan peserta mengambil kelas selama 5 hari seminggu untuk biasanya empat jam sehari. Tempoh program akhirnya bergantung kepada pelajar, tetapi biasanya kerangka waktu boleh menjadi sebulan, 3 bulan dan 6 bulan, sebagai pemohon yang dapat memutuskan pada tarikh permulaan anda sendiri, kami hanya memerlukan satu bulan notis awal untuk mempersiapkan segala sesuatu untuk anda.

Ciri-ciri lain dari kursus persiapan HSK Go Abroad China termasuk:

 • Gaya bilik darjah boleh menjadi satu-satu tutor atau format kelas kecil.
 • Fleksibiliti dengan jadual; pelajar boleh bersetuju bersama-sama dengan guru tentang jadual waktu harian yang tepat.
 • Kami menerima pemula yang mutlak, orang yang telah mengetengahkan bahasa Cina sebelumnya, dan sebagainya.
 • Waktu belajar adalah 4-6 jam setiap hari, tetapi pelajar akan dijangka akan berusaha tambahan untuk kerja rumah.
 • Tutor yang dipilih sebelum bertahun-tahun pengalaman profesional mengajar bahasa Cina sebagai bahasa asing.
 • Pelancongan bandar percuma, lawatan, dan aktiviti-aktiviti lain.
 • Penginapan berkongsi perpisahan dengan rakan sebilik Cina.

Program HSK - Komponen

Komponen Program Persiapan HSK Go Abroad China adalah seperti berikut:

Kelas Bahasa Teras

Kursus persiapan HSK GAC terdiri daripada 4-6 jam waktu kelas setiap hari. Bidang utama kajian adalah orang Cina umum, Perniagaan Cina, dan selain itu, anda juga boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada undang-undang, perniagaan

Pertukaran Bahasa

Pertukaran bahasa mengintegrasikan peserta antarabangsa kami dengan penceramah asli tempatan kami dan menggalakkan komunikasi antara kedua-dua pihak. Jika anda memilih untuk tinggal di pangsapuri bersama dengan orang Cina, pertukaran ini berlaku dengan lebih cekap, menandakan permulaan persahabatan baru dan mengenali orang Cina tempatan. Secara keseluruhan, program ini menggalakkan budaya dan pertukaran sosial; ia juga boleh menjadi cara untuk belajar untuk bercakap bahasa Cina secara percuma dan memikirkan cara hidup bahasa.

Perumahan

Go Abroad China menawarkan pilihan penginapan yang berbeza untuk peserta program kami dengan mempertimbangkan keutamaan dan anggaran mereka. Bersih dan selesa, semua pilihan perumahan kami dipilih dengan teliti dan mempunyai jaminan keselamatan 24 jam. Pangsapuri kami dilengkapi dengan semua kemudahan moden dan berada dalam jarak berjalan kaki dari metro dan laluan bas yang berjalan di seluruh bandar. Utiliti dan Wi-Fi juga termasuk dalam pilihan perumahan.

Pilihan penginapan kami termasuk: tinggal bersama keluarga tuan rumah China, berkongsi pangsapuri dengan flatmate Cina, pangsapuri peribadi atau hotel bertaraf tiga standard. Untuk maklumat lanjut mengenai jenis perumahan kami, klik pada Perumahan Go Abroad China di laman web kami.

Pilihan Kebudayaan, Aktiviti Sosial, dan Lawatan Berpandu

Bersama-sama kelas bahasa rasmi kami, Go Abroad China juga menawarkan bengkel elektif dan aktiviti yang dapat melibatkan para peserta. Matlamat kami dengan aktiviti ini adalah untuk memperluaskan kesedaran pelajar terhadap Budaya, Sejarah dan Seni Cina. Kegiatan-kegiatan ini luas dan mencakup hampir semua bidang yang disebutkan di atas; mereka termasuk kaligrafi Cina, lukisan, Seni Bela Diri, Perubatan Tradisional Cina, masakan Cina. Pertunjukan kami adalah menyeronokkan dan menyeronokkan; lawatan berpandu adalah untuk mercu tanda terkenal di Beijing dan lawatan bandar; kami membawa peserta kami ke Kota Terlarang, Istana Musim Panas, dan peluang sukarelawan. Pilihan yang menarik untuk belajar Mandarin Mandarin di luar kelas tradisional juga boleh disediakan. Sila klik pada Aktiviti Go Abroad China di laman web kami untuk maklumat lanjut. Berhubung dengan kos sara hidup di China, anda perlu membiayai perbelanjaan peribadi anda sendiri termasuk makanan dan hiburan lain. Walau bagaimanapun, menyertai mana-mana aktiviti akhir hujung minggu kami yang dirancang adalah percuma!

Peristiwa Rangkaian

Go Abroad China mengatur pelbagai Peristiwa Perniagaan dan Rangkaian, yang pelajar mungkin ingin mengambil bahagian. Ini menyediakan platform yang berguna untuk para peserta kami untuk belajar bagaimana rangkaian di China, memenuhi individu perniagaan asing dan Cina yang berpengaruh dari komuniti perniagaan dan memberikan pengetahuan industri yang berguna dan trend semasa.

Jumlah Pek Perkhidmatan: Sokongan dan Bantuan

Go Abroad China mempunyai pakej perkhidmatan lengkap dan lengkap yang meliputi segala-galanya dari prosedur pra-keberangkatan di negara asal pemohon, hingga ke akhir program di China. Kami menawarkan bantuan penuh dengan perancangan untuk program pilihan anda, pengambilan lapangan terbang, penginapan, dokumen sokongan visa, sokongan hotline 24 jam dan banyak perkhidmatan penting lainnya. Di GAC, kami menjaga segala-galanya semasa anda hanya menumpukan pada belajar dan memanfaatkan pengalaman anda di China. Untuk butiran lanjut, sila semak Pakej Perkhidmatan Total Go Abroad China di laman web kami.

Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) adalah ujian kebangsaan yang paling lazim digunakan, yang digunakan untuk menentukan kebolehpercayaan penutur bukan asli dalam bahasa Cina. Semua universiti Cina menerima ujian ini untuk menilai kemasukan pelajar asing. Juga, ujian ini diperlukan oleh beberapa syarikat China yang mencari pekerja asing.

3. Satu Pada Satu Tinjauan Program Tutoring

Go Abroad China Satu Satu Program Tutor Bahasa Mandarin direka khusus mengikut keperluan peserta dan tahap kemahiran Bahasa Cina. Jenis program ini paling sesuai untuk orang-orang yang mempunyai keperluan tertentu, seperti mempunyai kelas bahasa Mandarin Cina yang hanya memberi tumpuan kepada bidang pengajian tertentu. Sebagai peserta, anda dapat memilih lokasi, jadual waktu dan cara anda ingin belajar, menjadikan program ini salah satu yang paling fleksibel di kalangan tawaran kami.

Tutor peribadi kami yang dipilih adalah penceramah asli Cina dengan pengalaman yang luas, dan berkelayakan mengajar bahasa Cina sebagai bahasa asing; Malah, anda mungkin mendapati bahawa tutor yang anda berikan juga mempunyai pengalaman mengajar di salah satu universiti terkemuka di sekitar Beijing dan Shanghai. Sebagai peserta, anda mempunyai kemewahan untuk menyesuaikan kelas anda dengan perbincangan rapat dengan tutor anda; dia akan berkongsi maklumat tentang cara mempelajari bahasa Cina terutamanya jika anda ingin melakukan beberapa belajar tambahan sendiri.

Kami di Go Abroad China boleh memberi jaminan bahawa sesiapa yang ingin mempelajari bahasa Cina dengan lebih cepat, dengan kerja keras dan usaha dalam format tutor ini pasti akan mendapat hasil yang diinginkan. Anda boleh belajar bahasa Cina untuk pemula, perniagaan Cina, penyediaan HSK, kawasan lain seperti orang Cina yang memberi tumpuan kepada bercakap dan membaca, perdagangan

Program tunjuk ajar mempunyai ciri-ciri berikut:

 • Satu dalam Satu format pembelajaran kelas.
 • Pemula mutlak sepanjang jalan ke kelas mahir yang ada.
 • Kurikulum Bahasa Cina disesuaikan dengan pelajar individu, seperti mereka yang ingin memberi tumpuan kepada kursus berbahasa Cina, menulis, dan lain-lain.
 • Fleksibiliti dengan jadual kelas.
 • Pilihan percuma untuk dipilih: beberapa adalah bahasa berasaskan, yang lain lebih budaya.
 • Program pertukaran bahasa dengan Speaker Native Chinese.
 • Tutor yang dipilih sebelum bertahun-tahun pengalaman profesional mengajar bahasa Cina sebagai bahasa asing.
 • Pelancongan bandar percuma, lawatan, dan aktiviti-aktiviti lain.
 • Penginapan boleh menjadi homestay di China atau pangsapuri bersama dengan rakan sebilik Cina.
 • Pengenalan kerja sambilan, serta mengambil bahagian dalam latihan.

One On One Program Tutoring - Komponen

Go Abroad China Program One on One Tutor terdiri daripada bahagian-bahagian berikut:

Kelas Bahasa Teras

Program GAC dalam satu program pengajian swasta terdiri daripada 4-6 jam tutor sehari, biasanya dibahagikan antara pagi hingga tengah hari, atau bahkan pada waktu petang. Sesi tutor boleh berlaku di tempat yang berlainan, dan mengikut lokasi pilihan pelajar, contohnya, ia boleh menjadi selesa di apartmen anda, di suatu tempat di kampus, kedai kopi atau pejabat kami. Tempoh program adalah dari mana saja dari seminggu hingga 3 bulan; tarikh permulaan adalah terpulang kepada anda! Bidang utama kajian ialah orang Cina umum, Perniagaan Cina, penyediaan HSK, dan selain itu, anda juga boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada undang-undang, perniagaan

Pertukaran Bahasa

Pertukaran bahasa menggabungkan penutur asli tempatan dan menggalakkan komunikasi dengan peserta kami juga. Memilih peluang apartmen atau berkongsi pangsapuri anda akan hidup dengan orang Cina dan mendapatkan lebih banyak peluang untuk mengamalkan bahasa, belajar kata-kata dan ungkapan baru. Ia juga akan memberi anda peluang untuk membina persahabatan baru dan mengenali lebih banyak orang Cina tempatan. Ini seperti mendapatkan pelajaran Cina percuma dalam suasana santai.

Perumahan

GAC menawarkan pilihan penginapan yang berbeza untuk peserta mengikut keperluan, keutamaan, dan bajet mereka. Pilihan perumahan kami dipilih dengan teliti, kami memilih keluarga homestay terbaik dan pasangan rata bagi mereka yang ingin mengalami hidup dengan orang Cina dan mengintegrasikan dengan budaya. Penginapan ini selamat, moden dilengkapi dengan semua kemudahan dan yang paling penting dalam jarak berjalan kaki dari metro dan laluan bas yang berjalan di seluruh bandar. Utiliti dan Wi-Fi juga termasuk dalam pilihan perumahan.

Pilihan penginapan kami termasuk: tinggal bersama keluarga tuan rumah China, berkongsi pangsapuri dengan profesional Cina muda, asrama pelajar, pangsapuri persendirian atau hotel bertaraf tiga bintang.

Pilihan Kebudayaan, Aktiviti Sosial, dan Lawatan Berpandu

Bahasa adalah bahagian utama budaya, jadi sebab itu Go Abroad China menawarkan bukan sahaja kursus bahasa tetapi juga pelbagai bengkel elektif dan aktiviti yang menyeronokkan. Bahagian program ini bertujuan untuk memperluaskan pengetahuan pelajar tentang Budaya, Sejarah dan Kesenian Cina. Aktiviti yang luas dan meliputi semua aspek budaya utama China. Mereka adalah kaligrafi Cina, lukisan, Seni Bela Diri, Perubatan Tradisional Cina, masakan Cina. Di atas program itu, peserta menikmati lawatan berpandu ke tarikan utama Beijing, Shanghai atau bandar-bandar lain. Pelajar juga boleh mengambil bahagian dalam aktiviti sukarela; belajar lebih lanjut mengenai masyarakat Cina tempatan dan kehidupan rakyat. Apabila anda belajar Mandarin di China, adalah penting untuk mengalami budaya juga.

Peristiwa Rangkaian

Go Abroad China mengatur pelbagai Peristiwa Perniagaan dan Rangkaian, di mana semua pelajar sangat gembira untuk turut serta. Aktiviti-aktiviti sedemikian memberikan platform yang berguna bagi para peserta untuk mempelajari rangkaian di China, memenuhi individu perniagaan asing dan Cina yang berpengaruh dari komuniti perniagaan dan memberikan pengetahuan industri yang berguna dan trend semasa. Pertemuan tersebut biasanya membawa kepada para peserta banyak hubungan yang diperlukan yang boleh digunakan pada masa depan untuk pertumbuhan dan perkembangan profesional mereka.

Jumlah Pek Perkhidmatan: Sokongan dan Bantuan

Go Abroad China memperkenalkan anda pakej perkhidmatan lengkap yang mula bekerja dari persiapan pra-keberangkatan sehingga hari-hari terakhir anda di China. Bantuan penuh diberikan dan termasuk penempatan program, pengambilan lapangan terbang, penginapan, dokumen sokongan visa, sokongan hotline 24 jam dan banyak perkhidmatan penting lainnya. Di GAC, kami menjaga segala-galanya semasa anda hanya menumpukan pada belajar dan memanfaatkan pengalaman anda di China.

4. Gambaran Keseluruhan Program Pelancongan China

Go Abroad China menawarkan lawatan belajar untuk kumpulan pelajar antarabangsa yang ingin belajar dan melawat China secara serentak. Lawatan belajar GAC menjanjikan pengalaman yang menarik dan memastikan anda mendapat gambaran sebenar mengenai China. Lawatan belajar GAC di program China mempunyai struktur gabungan yang unik yang direka khas untuk membolehkan anda mendapat keseimbangan sempurna dalam pembelajaran bahasa Cina bersama dengan aktiviti dan peristiwa budaya yang menarik.

Program Lawatan Belajar - Komponen

Perumahan

Kos penginapan sudah termasuk dalam program bayaran total, dan ia dijamin untuk tempoh masa pemohon di China. Walaupun program lawatan belajar biasanya di Beijing pada kebanyakan masa, jika bagaimanapun ada peluang untuk pergi ke bandar lain, pilihan hotel standard akan diatur.

Makanan

Semua makanan, sarapan pagi, makan tengahari dan makan malam termasuk dalam pelan program. Sebagai sebahagian daripada pengalaman budaya, anda akan belajar bagaimana membuat beberapa hidangan yang lebih terkenal dan dimakan.

Bantuan di tapak penuh

Kami menyediakan bantuan penuh yang melibatkan perjalanan

Kelas Bahasa Cina

Pelajaran Cina adalah tumpuan utama dari keseluruhan program dan matlamat kami adalah untuk membantu anda belajar secepat dan berkesan yang mungkin supaya pada masa yang anda tinggalkan, anda mempunyai peningkatan sebenar dalam penguasaan anda dan juga keupayaan untuk melaksanakan sesuatu yang mudah perbualan dalam bahasa Cina, serta mempunyai pemahaman yang baik mengenai budaya Cina.

Bengkel dan seminar

Kami mengadakan bengkel interaktif, seminar kumpulan, dan perbincangan untuk membantu calon-calon kami mengetahui dengan cara hidup, perkara yang diharapkan, komponen budaya Cina seperti muzik, seni, persembahan / persembahan, makanan tradisional, kaligrafi, dan lain-lain.

Lawatan bandar dan lawatan

Kami mengatur perjalanan untuk melawat tapak bersejarah yang paling terkenal dan menarik di bandar ini seperti Tembok Besar, Istana Musim Panas, Kuil Syurga dan banyak lagi tempat. Di samping tempat-tempat pelancongan, kami juga menganjurkan perjalanan ke sekolah-sekolah Cina, universiti-universiti di China, perusahaan perniagaan dan desa untuk membiarkan calon-calon kami menikmati semua aspek kawasan mereka dikelilingi. Anda akan mendapat pendedahan sepenuhnya bagaimana sekolah Hutong menjaga pelajarnya.

** Ini adalah sokongan Mandarin rumah Cina kami yang disediakan kepada pelanggan pelajar.

This school offers programs in:
 • English
 • Cina
Go Abroad China

Tarikh Akhir Kemaskini July 25, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
4 - 20 
Sepenuh masa
Price
Harga
3,180 USD
Standard, kursus 4 minggu. Kos bergantung pada jenis (standard atau intensif) dan panjang kursus.
Locations
China - Beijing, Beijing
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
China - Beijing, Beijing
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat