Program Internship anda di China - Beijing, Shanghai

Intern di Beijing, Shanghai atau Chengdu

Partake di Internship kami di China Program sama ada Beijing, Shanghai atau Chengdu, pilihan terpulang kepada anda! Semua aplikasi sepanjang tahun, program bermula pada awal setiap bulan.

Top-rated internships dalam rangkaian syarikat-syarikat antarabangsa yang luas dalam pelbagai sektor

Kami pastikan, penempatan latihan anda sesuai dengan keperluan dan kehendak anda. Dari syarikat multinasional hingga PKS, kami terus memperluaskan rangkaian syarikat Cina dan antarabangsa yang boleh dipercayai dalam pelbagai bidang (seni bina, undang-undang, kewangan, hartanah, pengurusan acara, pelancongan, IT, dll.). Kami komited untuk menawarkan pengalaman profesional yang terbaik mengikut latar belakang pendidikan dan matlamat profesional anda. Anda akan mengetahui penempatan latihan anda sebelum tiba!

Program peribadi untuk mengoptimumkan pengalaman China anda

Sebagai tambahan kepada penempatan magang anda, kami menawarkan anda 4 jam seminggu kelas Cina dan aktiviti budaya mingguan. Pembelajaran Bahasa Cina akan memperkayakan kualiti pengalaman China anda. Di luar pengalaman profesional baru anda, ini akan membantu anda untuk memahami selok-belok budaya Cina. Pembelajaran dalam talian menggunakan Skritter, aplikasi dalam talian yang terbaik untuk mengamalkan Pembelajaran perbendaharaan kata Cina tidak berakhir di luar bilik darjah. Pelajar Hutong School mendapat langganan 6 bulan percuma untuk Skritter. Skritter disepadukan sepenuhnya ke dalam kaedah pengajaran kami, membolehkan anda mengkaji dan mengkaji semula perbendaharaan kata dengan lebih berkesan. Pelajar kemudiannya boleh menumpukan perhatian kepada interaksi yang lebih aktif semasa waktu kelas, yang membolehkan peningkatan kecerdasan lisan. Penginapan di pangsapuri moden dan bantuan praktikal 24/7 Kami berada di sini untuk membuat penginapan anda selamat dan selesa, memastikan anda boleh memberi tumpuan kepada apa yang penting: belajar, menemui China, mendapat pengalaman profesional dan menikmati penginapan anda di Kerajaan Tengah!

Semangat masyarakat yang unik

Hutong School membawa orang ramai, dari pelbagai bangsa dan latar belakang yang berbeza, semua termotivasi oleh kepentingan bersama ... China! Keluarga kedua jauh dari rumah ...

Proses pencocokan magang profesional

Proses pemadanan latihan kami bertujuan untuk mencari anda latihan yang tepat di China di syarikat yang tepat di mana anda boleh belajar dan bekerja berdasarkan perihalan latihan yang jelas. Anda akan mengetahui penempatan latihan anda sebelum anda tiba di China. Pra-kemasukan Kami memaparkan resume / CV anda untuk mengesahkan pra-kemasukan anda. Permohonan anda dipindahkan ke pengurus akaun khusus dalam sektor aktiviti yang anda pilih. Penilaian matlamat Kami memilih kedudukan latihan yang relevan dan boleh dipercayai untuk anda. Kami menemubual anda melalui telefon atau Skype untuk menilai motivasi anda dan mengesahkan pemahaman yang baik tentang matlamat profesional dan peribadi anda. Penilaian syarikat

Program diajar dalam:
English
Cina

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Hutong School »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
1 - 6 
Sepenuh masa
Price
24,100 HKD
(1 bulan) - 71150 HKD (6 bulan)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date