Kursus: Program Sekolah Tinggi

Go Abroad China

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus: Program Sekolah Tinggi

Go Abroad China

Program Luar Negara di China Program Sekolah Menengah - Gambaran Keseluruhan

Go Abroad China Program Sekolah Tinggi Go Abroad China adalah salah satu program Abroad Study Abroad China yang ditujukan kepada calon-calon warga asing umur sekolah menengah: 13 hingga 18 tahun. Dalam program ini, kami menerima calon-calon ini; meletakkannya di universiti Cina yang terkenal di China atau di sekolah Bahasa Cina GAC ​​untuk benar-benar mengkaji bahasa Cina di China selama tempoh masa - biasanya selama beberapa bulan, satu semester di China atau satu tahun penuh. Matlamat ini adalah untuk membolehkan pemohon-pemohon ini mempelajari bahasa Cina dengan cara terbaik, sementara belajar dan mengalami budaya Cina yang pertama. Kakitangan kami terdiri daripada guru-guru dan penyelaras program yang terlatih, yang akan membimbing, mentor dan membantu pelajar-pelajar ini dengan apa sahaja yang mereka perlukan.

Selain pelajaran bahasa Cina, lawatan luar, lawatan sehari ke tapak bersejarah menarik, aktiviti rendang kebudayaan, semuanya dari sebahagian kurikulum dan rancangan belajar. Kami akan membantu calon-calon kami untuk terlibat dalam projek pembinaan komuniti atau usaha sukarela untuk memastikan semua pengalaman bulat di China. Pelajar lebih digalakkan untuk berinteraksi dengan orang Cina atau mengamalkan bahasa Cina di kalangan mereka untuk mempercepat pembelajaran mereka sendiri dan menjadikannya menyeronokkan!

Ini adalah program pengajian di luar negara China yang ditujukan terutamanya kepada pelajar muda.

Ciri-ciri utama Program Pengajian Di Luar Negara China Program termasuk:

  • Belajar di luar negara untuk semester dengan penginapan yang Selamat dan selesa di keluarga tuan rumah China. Biasanya, seorang ahli keluarga akan menjadi umur yang sama dengan peserta program pembelajaran luar negara China kami.
  • Satu kurikulum yang ketat tetapi memuaskan yang terdiri daripada kelas bahasa Cina dan aktiviti budaya Cina ekstrakurikuler untuk pengalaman yang benar-benar unik di China.
  • Lawatan berkala ke kawasan sejarah dan pelancongan di bandar bersama-sama dengan orang dari kelas Cina anda.
  • 24/7 sokongan dan bantuan perkhidmatan daripada pengarah dan penyelaras program Go Abroad China kami yang dipercayai.
  • Peluang untuk berinteraksi dengan orang Cina asli dan melihat bagaimana mereka hidup pada hari biasa.
  • Program yang berstruktur untuk memastikan anda berseronok, belajar dengan cekap dan perhatikan tangan pertama di China.

Program Sekolah Tinggi - Komponen

Perumahan

Pilihan perumahan pilihan untuk calon sekolah menengah kami adalah homestay dengan keluarga Cina. Walau bagaimanapun, kadangkala jika calon mendaftar di universiti maka kami juga boleh mengaturkannya untuk tinggal di kampus di asrama. Yuran penginapan sudah termasuk dalam jumlah program yuran, dan ia dijamin sepanjang tempoh masa pemohon di China.

Bantuan di tapak penuh

Kami menyediakan bantuan penuh yang melibatkan perjalanan

Kelas Bahasa Cina

Program perendaman China kami menggabungkan kelas bahasa Cina, yang menjadi tumpuan utama keseluruhan program dan matlamat kami adalah untuk membantu anda belajar secepat dan berkesan yang mungkin supaya pada masa anda meninggalkan, anda mempunyai peningkatan yang ketara dalam kemahiran anda dan juga kemampuan untuk melakukan perbualan mudah dalam bahasa Cina, serta memiliki pemahaman yang baik tentang budaya Cina.

Apabila anda belajar di luar negara di China, kami akan memastikan bahawa kelas bahasa Cina anda dijalankan oleh guru asli dengan pengalaman mengajar bahasa Cina kepada orang asing.

Bengkel dan seminar

Selain menganjurkan sekolah bahasa Mandarin, kami mengadakan bengkel interaktif, seminar kumpulan, dan perbincangan untuk membantu calon kami mengetahui dengan cara hidup, perkara yang diharapkan, komponen budaya Cina seperti muzik, seni, persembahan / pertunjukan, makanan tradisional , kaligrafi, taiji dll.

Lawatan bandar dan lawatan

Kami mengatur perjalanan untuk melawat tapak bersejarah yang paling terkenal dan menarik di bandar ini seperti Tembok Besar, Istana Musim Panas, Kuil Syurga dan banyak lagi tempat. Di samping tempat-tempat pelancongan, kami juga menganjurkan perjalanan ke sekolah-sekolah Cina, universiti, perusahaan perniagaan dan kawasan luar bandar untuk membiarkan calon-calon kami menikmati semua aspek kawasan mereka dikelilingi.

Peluang Sukarelawan

Kami mempunyai pilihan prospek sukarela yang tersedia, seperti membantu di hospis tempatan, rumah anak yatim atau sekolah miskin yang memerlukan sokongan tambahan.

This school offers programs in:
  • English
  • Cina
Go Abroad China

Tarikh Akhir Kemaskini May 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Duration
Tempoh
6 - 12 
Sepenuh masa
Information
Deadline
Locations
Dates