Kursus satu tahun dalam alat reka bentuk kereta

Scuola Politecnica di Design SPD

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus satu tahun dalam alat reka bentuk kereta

Scuola Politecnica di Design SPD

The One Tahun kursus di Design Kereta Tools direka untuk memindahkan pemahaman yang lengkap strategi automotif, perancangan dan teknik reka bentuk yang berkaitan.

Program ini dirangka sebagai pendekatan pertama untuk kerjaya yang paling menarik dan berdaya saing dalam dunia reka bentuk. Ia dimaksudkan sebagai buku asas kepada Master dalam Pengangkutan dan Reka Bentuk Kereta.

CIRI-CIRI DAN AIMS

Program ini menyediakan campuran ketat berjalin pemikiran strategik, metodologi reka bentuk dengan taji terhadap produk dan sistem inovasi, wawasan pemasaran dan komunikasi, reka bentuk kereta Kemahiran keras. Pengajaran disusun menjadi gabungan seimbang pengajaran teori dan latihan berasaskan projek.

Kursus Satu Tahun bertujuan untuk calon-calon yang mempunyai latar belakang akademik bukan berkaitan dengan kawasan utama kajian yang ingin memperoleh set penting kemahiran untuk mendekati proses reka bentuk. Pembelajaran secara langsung berkaitan dengan keperluan dan kemahiran yang diperlukan bagi tahun Sarjana, yang merupakan kesinambungan kursus ini dan memberi tumpuan kepada aspek yang lebih khusus.

TEMPOH

Kursus Satu Tahun berlangsung selama satu tahun akademik dari Oktober hingga Julai. Kehadiran adalah diwajibkan dan komitmen sepenuh masa diperlukan termasuk penyertaan kepada pelajaran, latihan kelas, lawatan dan kajian individu.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Duration
Tempoh
10 
Sepenuh masa
Locations
Itali - Milan, Lombardy
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2019
Itali - Milan, Lombardy
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat