Kursus satu tahun dalam jumlah reka bentuk

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus satu tahun dalam jumlah reka bentuk

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

PROGRAM INI ADALAH YANG DIAJAR DALAM SPANISH AND ENGLISH

Yang Jumlah Design Kursus Satu Tahun dijalankan dalam satu tahun akademik, dengan perjalanan walaupun pelbagai bidang reka bentuk dan komunikasi. Ia bertujuan untuk mereka yang ingin memulakan latihan mereka dalam bidang reka bentuk produk, dalaman, grafik dan fesyen.

jumlah reka bentuk

Sepanjang Kursus Rekabentuk Jumlah semua aspek-aspek asas teori dan praktikal reka bentuk akan dilindungi dan aspek projectual diperiksa melalui bengkel dan pelajaran, merangkumi semua mata pelajaran utama untuk latihan profesional reka bentuk dan projek budaya.

The IED Madrid adalah ruang untuk latihan, penyelidikan dan inovasi di mana pelajar bekerja pada projek-projek kreatif dan pelbagai disiplin, yang menjadi sebahagian daripada pasukan di syarikat-syarikat. Tahun akademik memuncak dengan projek dalam bentuk pertandingan. Dalam kes ini ia adalah untuk firma Tetra Pak andGlenfiddich itu. Dalam edisi sebelum ini, pelajar telah bekerja dengan syarikat-syarikat seperti Muji, Hoss Intropia, Skunkfunk, van, Hendricks, Alvarno, Baruc Corazon, dan The Art Syarikat.

Jumlah Design Satu Tahun Kursus disediakan dalam Bahasa Inggeris dan Sepanyol. Semasa latihan semester pertama diberikan secara berasingan dalam setiap bahasa, di mana pelajar menerima Sepanyol kelas bahasa Inggeris dan sebaliknya. Pada semester kedua kursus ini diajar bersama.

Kursus dalam Jumlah Design bertujuan untuk mereka yang ingin memulakan kajian reka bentuk mereka.

Ia dibahagikan kepada tiga kawasan: reka bentuk fesyen, reka bentuk produk dan reka bentuk grafik, yang berujung dengan pengeluaran projek melintang akhir.

Kursus dalam Jumlah Design akan merangkumi semua unsur-unsur reka bentuk seni, konsep, teknikal dan projectual, melalui bengkel dan pelajaran teori, supaya pelajar belajar tentang asas-asas reka bentuk.

This school offers programs in:
  • English
  • Spanish (Spain)
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
14,000 EUR
Locations
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh mula : Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat