Kursus Satu Tahun Dalam Reka Bentuk Global

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Satu Tahun Dalam Reka Bentuk Global

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

PROGRAM INI ADALAH YANG DIAJAR DALAM BAHASA INGGERIS

Yang Kursus satu tahun Rekabentuk Global ditujukan kepada semua mereka yang berminat untuk mendapatkan pengenalan kepada beberapa disiplin reka bentuk (produk, hiasan dalaman, fesyen, grafik, pengiklanan dan pemasaran), dan ia adalah untuk membantu pelajar dalam memilih yang akan menjadi kerjaya mereka. Semua sepanjang tahun pelajar memperoleh keperluan pada penciptaan dan reka bentuk.

Dunia ciptaan berubah, reka bentuk menjadi wadah tumpuan disiplin dan amalan mereka sedang diliberalisasikan. Pendekatan pelbagai disiplin adalah sebahagian daripada proses campuran bidang permohonan cretivity. Ini pendidikan hibrid mengalu-alukan pelajar untuk pelan kajian terbuka dengan niat yang jelas: piquing rasa ingin tahu mereka, mengembangkan kreativiti dan menemui beberapa ungkapan reka bentuk.

MENGAPA BELAJAR THE ONE-TAHUN DESIGN KURSUS DALAM BARCELONA?

Kursus tahunan Rekabentuk Global memperkenalkan pelajar kepada bidang reka bentuk produk, reka bentuk dalaman, reka bentuk fesyen, reka bentuk grafik, pengiklanan dan pemasaran, dan menyelami dalam ungkapan cretivity dan pembangunan kecekapan dan fleksibiliti. Kursus ini mengambil tempat dalam konteks yang pelbagai budaya IED Barcelona, ​​yang bertujuan untuk memberi pengetahuan di luar had bidang tertentu, menggalakkan dan menyediakan kemahiran semula jadi, sama kepada semua pelajar, sambil belajar mengenai disiplin lain dan hubungan antara mereka semua. Tambahan pula, IED Barcelona kerap jadual persidangan, seminar, persembahan dan aktiviti yang melibatkan profesional cemerlang dari semua bidang reka bentuk yang membantu pelajar untuk terlibat dengan dinamik multidisciplinarity

Objetives

Objektif kursus setahun di Design Global adalah ajaran asas penciptaan, di peringkat teori dan praktikal, untuk mendapatkan pendidikan yang luas yang membolehkan pemerbadanan pelajar kepada bidang yang berbeza. Pelajar keretapi kursus untuk menjadi mampu untuk mewujudkan satu konsep dan meluahkan idea melalui beberapa bidang.

Metodologi

Kursus ini akan dibangunkan dalam tiga modul:

  • Modul Atheoretical untuk memperoleh pengetahuan akademik
  • Satu modul praktikal untuk memperoleh teknik
  • Satu modul untuk projek-projek pelbagai disiplin

profil Student's

Kursus selama satu tahun di Design Global ditujukan kepada semua mereka yang berminat untuk mendapatkan ke dalam bidang reka bentuk produk, reka bentuk dalaman, reka bentuk fesyen, reka bentuk grafik, pengiklanan dan pemasaran, membantu mereka untuk memilih jalan yang mereka mahu menjadi kerjaya mereka. Pada tahun ini, pelajar akan memperoleh keperluan penciptaan dan reka bentuk.

Juga, pada akhir kursus ini pelajar boleh membuat portfolio kerja mereka sendiri, satu alat yang penting dalam dunia reka bentuk untuk memecah masuk ke dalam kehidupan profesional dengan lebih jaminan. Portfolio berkata menangkap kebolehan praktikal pereka, yang boleh menunjukkan kepada pelanggan masa depan atau reka bentuk sekolah atau institusi.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
14,000
Locations
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh mula : Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat