Kursus Satu Tahun dalam Reka Bentuk Global

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Satu Tahun dalam Reka Bentuk Global

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

PROGRAM INI ADALAH TAUGHT DALAM BAHASA INGGERIS

Kursus Satu tahun dalam Reka Bentuk Global ditujukan kepada semua yang berminat untuk mendapatkan pengenalan kepada beberapa disiplin reka bentuk (produk, dalaman, fesyen, grafik, pengiklanan, dan pemasaran), dan ini adalah bantuan untuk pelajar memilih mana yang akan menjadi kerjaya mereka. Semua sepanjang tahun pelajar memperoleh keperluan penciptaan dan reka bentuk. Dunia penciptaan berubah, reka bentuknya menjadi satu jurang ilmu dan amalan mereka sedang diliberalisasikan. Pendekatan multidisiplin adalah sebahagian daripada proses pencampuran bidang penerapan kreativiti. Pendidikan hibrid ini mengalu-alukan pelajar kepada rancangan pembelajaran terbuka dengan niat yang jelas: merangsang rasa ingin tahu mereka, membangun kreativiti dan menemui beberapa reka bentuk reka bentuk.

MENGENAI PELAJAR KURSUS REKAN SATU TAHUN DI BARCELONA?

Kursus tahunan dalam Global Design memperkenalkan pelajar kepada disiplin reka bentuk produk, reka bentuk dalaman, reka bentuk fesyen, reka bentuk grafik, pengiklanan dan pemasaran, dan menyelaraskan ekspresi kreativiti dan pembangunan fleksibiliti dan fleksibiliti. Kursus ini mengambil tempat dalam konteks multikultural IED Barcelona, ​​yang tujuannya adalah untuk memberikan pengetahuan di luar batas-batas bidang tertentu, menggalakkan dan menyediakan kemahiran semulajadi, biasa kepada semua pelajar, sambil belajar tentang disiplin lain dan hubungan antara mereka semua. Di samping itu, IED Barcelona kerap menjadualkan persidangan, seminar, persembahan, dan aktiviti yang melibatkan profesional yang cemerlang dari semua bidang reka bentuk yang membantu pelajar terlibat dengan dinamik pelbagai disiplin

Objektif

Objektif kursus satu tahun dalam Reka Bentuk Global adalah pengajaran asas penciptaan, baik pada peringkat teori dan praktikal, untuk mendapatkan pendidikan yang luas yang membolehkan penggabungan pelajar untuk disiplin yang berbeza. Kursus ini melatih para pelajar untuk dapat mewujudkan konsep dan menyatakan idea melalui beberapa disiplin.

Metodologi

Kursus ini akan dibangunkan dalam tiga modul:

  • Modul atheoretikal untuk memperoleh pengetahuan akademik
  • Modul praktikal untuk memperoleh teknik
  • Modul untuk projek pelbagai disiplin

Profil Pelajar

Kursus satu tahun dalam Reka Bentuk Global ditujukan kepada semua yang berminat masuk ke dalam disiplin reka bentuk produk, reka bentuk dalaman, reka bentuk fesyen, reka bentuk grafik, pengiklanan, dan pemasaran, membantu mereka memilih jalan yang mereka mahu menjadi kerjaya mereka. Pada tahun ini, para pelajar akan memperoleh keperluan penciptaan dan reka bentuk. Selain itu, pada akhir kursus, para pelajar boleh membuat portfolio kerja mereka sendiri, alat penting dalam dunia reka bentuk untuk memecahkan kehidupan profesional dengan lebih banyak jaminan. Portfolio tersebut menangkap kebolehan praktikal seorang pereka, yang dapat menunjukkan kepada pelanggan masa depan atau sekolah atau institusi reka bentuk yang lain.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini September 30, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
14,000
Locations
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat