Read the Official Description

University of Applied Sciences Europe Summer School 2019 direka untuk menggabungkan bengkel dalaman dengan lawatan ke pelbagai kelab sukan profesional, acara dan NGO di Berlin dan rantau ini, di mana para peserta mendapat gambaran pertama mengenai kerja dalam organisasi sukan moden .

Kuliah akan dalam pemasaran, penajaan, strategi, pengurusan umum, dan pengurusan acara. Perjalanan lapangan ke kelab-kelab sukan profesional, organisasi dan acara di Berlin, Potsdam dan Hamburg menawarkan peluang untuk bertemu wakil dari persekutuan, acara, kelab, dan agensi.

Modal Jerman, Berlin, dianggap sebagai sukan sukan Jerman. Selain hampir 2,500 kelab sukan, Pusat Olimpik menyediakan perkhidmatan untuk kira-kira 20 sukan Olimpik. Dari segi sukan pasukan, Berlin menawarkan kepadatan tinggi kelab-kelab teratas bermula dengan kelab-kelab Bundesliga Hertha BSC dan Union Berlin, Berlin-Volleys (bola tampar), Eisbären Berlin (hoki ais), Füchse Berlin (bola baling) ALBA Berlin (bola keranjang).106093_SEMSummerSchool2018.png

Adakah kursus ini untuk saya?

Kursus ini adalah untuk anda jika anda ingin mendapatkan gambaran mengenai persekitaran sukan profesional di salah satu daripada bandar-bandar Eropah yang paling bersemangat, anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang pengurusan acara dalam industri sukan, dan anda ingin belajar daripada jurulatih yang berjaya dan pengurus sukan. Anda perlu membawa komputer riba dengan anda ke kursus ini.

Pengajar

Ralf Iwan, yang dilahirkan pada tahun 1966 di Düsseldorf, telah bekerja di sukan antarabangsa selama lebih dari 20 tahun dan mengetahui industri dari hampir semua jenis pandangan. Beliau memulakan kerjayanya di Jerman pada tahun 1995 sebagai jurulatih kelab, telah digaji oleh UK Athletics (2000-2003), Qatar (2005-2010), Afrika Selatan (2011-2012) dan Singapura (2012-2014).

Sukan utamanya adalah olahraga, ragbi, bola tampar dan bola tampar pantai. Sebagai seorang jurulatih, dia telah memupuk atlet dari pelbagai negara - dari kumpulan umur belia ke finalis Olimpik. Sebagai ketua jurulatih, beliau membina program olahraga akademi ASPIRE yang berprestij untuk Sukan di Doha, Qatar dan mengetuai S

Sekolah Musim Panas Antarabangsa: Berlin 2019

Sekolah Musim Panas Antarabangsa tahun ini oleh University of Applied Sciences Europe akan ditawarkan di Berlin untuk orang-orang dari semua negara di seluruh dunia.

Menjadi salah satu peserta antarabangsa dan antara budaya dan mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti: Di ​​seminar, bengkel, dan lawatan di Berlin dan pinggirannya, mengenali dunia pengurusan sukan.

Butiran Kursus

  • Tempoh: dua minggu
  • Sijil penyempurnaan
  • Setaraf dengan 6 mata ECTS
  • Semua program yang dijalankan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris
  • Terbuka kepada semua
Program taught in:
English

See 1 more programs offered by University of Applied Sciences Europe »

Last updated December 9, 2018
This course is Campus based
Start Date
Julai 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
1,495 EUR
Burung Awal: 1295 Euro (sehingga 01.01.) Harga Biasa: 1495 Euro.
By locations
By date
Start Date
Julai 2019
Application deadline

Julai 2019

Location
Application deadline
End Date