Kursus spanish intensif

Universidad Autónoma de Guadalajara

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus spanish intensif

Universidad Autónoma de Guadalajara

Sebuah jambatan dunia

Centro Internacional de Idiomas

SPANISH

Sepanyol kini dituturkan oleh lebih daripada 300 juta orang. Ia muncul pada masa yang sama sebagai penyatuan Sepanyol sebagai Negeri moden pada zaman Raja Katolik dan Queen, Ferdinand dan Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara adalah sebuah bandar yang indah dan tempat yang sangat menarik! Sebagai ibu negeri Jalisco, bandar ini dilahirkan untuk menjadi besar dan indah! Terletak di Barat Mexico, Guadalajara menawarkan keindahan indah sebuah bandar raya yang tradisional dan moden pada masa yang sama. Ia mempunyai salah satu iklim yang terbaik di dunia, dan ia berhampiran pantai yang indah di Puerto Vallarta, Manzanillo dan Melaque.

THE Universidad Autónoma de GUADALAJARA (UAG)

Ini UAG, universiti swasta tertua di Mexico, telah berusaha untuk kecemerlangan akademik untuk lebih daripada 75 tahun. Namanya telah menjadi sinonim dengan prestij pendidikan, nama yang terkenal di seluruh dunia. The UAG telah terutamanya mencapai tempat yang penting dalam pendidikan Amerika Latin.

Centro Internacional de Idiomas DI UAG (CII)

The Centro Internacional de Idiomas telah ditubuhkan untuk membantu Mexico dan pelajar antarabangsa membangunkan kemahiran bahasa yang diperlukan untuk berjaya dan mengambil bahagian secara aktif dalam dunia hari ini. Bahasa yang diajar adalah: Bahasa Inggeris, Perancis, Itali, Jerman, Jepun dan Cina.

Prestij CII terus berkembang selama bertahun-tahun, terutamanya dalam Bahasa Sepanyol. Jika matlamat anda adalah untuk bercakap bahasa ini di seluruh dunia, Jabatan Sepanyol di Centro Internacional de Idiomas adalah pilihan yang tepat. Senarai dan kursus penerangan lengkap diberikan di bawah.

MENGAPA?

 • Oleh kerana ia mempunyai lebih daripada 40 tahun pengalaman.
 • Oleh kerana ia adalah sebahagian daripada Universidad Autónoma de Guadalajara.
 • Kerana prestij antarabangsa universiti itu.
 • Kerana persekitaran universiti itu adalah sangat baik untuk belajar di.
 • Kerana fakulti khusus di dalam Bahasa Sepanyol mengajar.
 • Kerana anda akan mengalami rasa budaya seperti yang anda belajar bahasa.
 • Kerana ia menyediakan berkualiti pada harga yang berpatutan.
 • Kerana di samping aktiviti bilik darjah biasa, anda akan dapat meningkatkan pengetahuan anda melalui aktiviti-aktiviti yang menarik dan menyeronokkan seperti: bengkel kebudayaan, lawatan ke tarikan pelancong di bandar dan unik, tetapi kampung Mexico biasa, filem Mexico, ceramah, permainan , persembahan kumpulan muzik folkloric dan banyak lagi.
 • Kerana anda akan dapat menikmati semua kemudahan di kampus: pengkomputeran makmal, perpustakaan, kafeteria, gelanggang tenis dan bola keranjang, besbol dan bola sepak bidang, gimnasium, kolam renang, apatah lagi hanya beberapa pelbagai kemudahan yang ada di UAG.
curso101

Peluang Belajar

A) KURSUS INTENSIF SPANISH

Program kami terdiri daripada sembilan peringkat: peringkat asas satu melalui lima, dan maju dari enam melalui sembilan. Kursus ditawarkan setiap empat minggu. Setiap kumpulan mempunyai maksimum 16 pelajar.

BUDAYA SPANISH AND Antropologi MEXICAN

Pelajar diperkenalkan kepada latar belakang sejarah masyarakat Mexico. jam empat puluh di mana pelajar diperkenalkan kepada latar belakang sejarah masyarakat Mexico, dan juga masyarakat hari ini termasuk masyarakat Orang Asli melalui ceramah-ceramah, video, dan perbincangan. Pelajar yang menyelidik dan mengemukakannya kepada kelas.

B) Kursus Semester separa intensif maju Sepanyol

maju kursus Bahasa Sepanyol Semi-intensif, semasa Spring dan Kejatuhan semester bagi sejumlah 160 jam kenalan (9 kredit) dua jam sehari selama enam belas minggu Kami juga menawarkan kursus biasa-semester untuk pelajar maju yang telah lulus tahap 5. Kursus-kursus ini menawarkan kualiti pendidikan yang tinggi yang ditawarkan oleh UAG, bersama-sama dengan peluang yang sangat baik untuk mengintegrasikan dengan pelajar Mexico.

C) program Sepanyol dan Kebudayaan

Selama lebih dua puluh lima tahun, Pejabat Program Antarabangsa di Universidad Autonoma de Guadalajara telah berkhidmat pelajar dari seluruh dunia dalam memenuhi matlamat mereka untuk meneruskan pembangunan akademik dan meningkatkan pemahaman budaya Mexico.

Salah satu program yang paling berprestij dalam bidang pendidikan antarabangsa di Amerika Latin telah menjadi UAG Sepanyol dan Program Summer Kebudayaan. Sebagai tindak balas kepada permintaan yang semakin meningkat untuk pengalaman ini akademik dan budaya yang sangat baik, kami kini menawarkan ia sepanjang tahun, dengan permintaan, memandangkan sekurang-kurangnya sepuluh peserta.

Matlamat utama program menyeluruh ini adalah untuk meningkatkan dengan ketara tahap peserta kemahiran komunikasi Sepanyol dan menyediakan peluang yang berkaitan untuk keasyikan budaya palung gabungan kerja kelas, sesi kuliah, lawatan lapangan dan tinggal bersama keluarga.

Ini program yang khusus terdiri daripada 8 tahap bahasa Sepanyol dan beberapa pilihan yang berkaitan dengan Sejarah dan Budaya Mexico. Kurikulum ini direka oleh ahli fakulti kanan Pusat Bahasa antarabangsa universiti dan Institut Kemanusiaan. Program-program yang berkualiti tinggi telah disahkan oleh penilaian yang cemerlang diterima daripada bekas peserta dan juga sepuluh tahun telah mencapai kejayaan yang berterusan.

Bahasa Sepanyol

Program musim panas terdiri daripada tiga sesi empat minggu intensif arahan Sepanyol 80 jam setiap satu. Peserta melengkapkan satu tahap setiap sesi. Kursus ini adalah empat jam sehari, lima hari seminggu.

BUDAYA

Sesi Summer termasuk 32 jam kuliah ditambah lawatan lapangan, tugasan dan laporan. Spring dan Kejatuhan mempunyai jam 45 hubungan serta aktiviti-aktiviti lain. Elektif ialah:

 • Pengenalan kepada Sejarah Mexico
 • Mexico Cerita rakyat
 • Memahami Isu Sosial Mexico melalui sastera *
 • Perniagaan Antarabangsa di Mexico

* Semua kursus diajar dalam Bahasa Inggeris kecuali untuk kursus Sastera yang diajar hanya dalam bahasa Sepanyol.

kredit kursus dan jam pertemuan

Sepanyol: Empat kredit semester / 80 jam setiap sesi.
kredit semester / 32 jam di musim panas. Kelas ditambah dengan lawatan sehari ke laman web yang berhampiran ditambah dengan tiga hari perjalanan budaya ke Mexico City.

Pilihan lawatan tiga hari ke Mexico City

Lawatan ini diketuai oleh fakulti berkelayakan termasuk muzium dan kawasan penting seperti Templo Mayor, Teotihuacan, The National Muzium Antropologi dan sebagainya. Bilangan peserta adalah terhad, jadi mendaftar dan membayar awal.

Program ini biasanya ditawarkan semasa musim panas tetapi aturan khas boleh dibuat untuk musim bunga dan jatuh Semester atas permintaan.

SPRING SEMESTER 2017-01

START END
9 Jan 3 Feb
7 Feb Mac 3
Mac 6 Mac 31
April 3 Mei 12
Paskah Vacation (Break Spring)


April 8 hingga 22 April

START END
15 Mei jun 9

SUMMER 2017

START END
jun 12 7 Jul
10 Jul ogos 4

JATUH SEMESTER 2017-02

START END
ogos 14 September 8
11 September 6 Okt
9 Okt 3 Nov
6 Nov 1 Dis

ADVANCED SEMESTER KURSUS SPANISH

SPRING 2017

START END
9 Jan Mei 12
JATUH 2016
START END
ogos 14 1 Dis
NOTA: Yuran untuk setiap intensif kursus empat minggu adalah $ 450,00 (USDlls.) Yuran bagi kursus semester (2 jam sehari) adalah $ 900,00 Advanced sahaja (USDlls.). Tertakluk kepada perubahan tanpa notis terlebih dahulu.
This school offers programs in:
 • Sepanyol
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Julai 2019
Duration
Tempoh
32 - 45 
Sepenuh masa
Locations
Mexico - Guadalajara, Jalisco
Tarikh mula : Julai 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Julai 2019
Mexico - Guadalajara, Jalisco
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat